Amerikaya gitmekten vazgeçtim, yine gideceğim de Amerikaya değil orası tehlikeli bir ülke ne düşünüyorsunuz?

Evet çok komik bir durum ama inanın çok araştırdım.

Amerikada işlenen ağır suçlar var.

Kitlesel saldırılardan tutun silahlı saldırılar çok ağır ve şiddetli gerçekleşiyor. Okul , Parti gibi yerlerde bile bazı kitlesel saldırılar gerçekleşiyor.
Bunun en büyük nedeni ise her yerde silahçı var, bazı marketler bile silah satıyormuş.
Ülkenin yarısının ağır otomatik silahlara sahip olduğu söyleniyor.

Bir diğer sebepse Çeteleşme.
Amerikada bir çok yerde (evet sadece maalesef bir yerde değil) çeteleşme mevcut.
Çeteleşme olduğu için evler ucuza satılıyor fakat o bölgelerde olaylar eksik olmuyor.

Her ülkenin elbetteki problemleri var ama hiçbir ülkede çeteleşme ve silahçılar bu kadar yaygın değil. Kaosun tetikleyicilerı ortadayken tercih edilemez sadece turistik faaliyet için gezilebilir ülke konumuna giriyorlar.

Güney Kore'ye gitmeyi planlıyorum. Gerek düşük suç oranı gerekse akılcı politikaları ayrıca tutarlı adalet sistemleri ( açıkçası norveç gibi olmasını da istemem, suçlulara otel gibi hapishane veren garip bir ülke ) güney koreyi gidilebilir bir ülke yapıyor.

Avrupa ülkelerine ise biraz sıcak kanlı değilm en büyük nedeni milletlerinin sıcak bir kültür taşımaması, biraz soğuk ve bencil.
Amerikaya gitmekten vazgeçtim, yine gideceğim de Amerikaya değil orası tehlikeli bir ülke ne düşünüyorsunuz?