Çocukları çok üzlüyorum 5 ay önce benden aldılar insanlar bana imtihan diyor istemem böyle imtihan mı cenneti de istemiyorum Allah niye bana böyle yapıyor offf
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Su an isyan ediyorsun cok büyük günah öyle dememelisin sükret her haline yine görürsün biraz zaman geçsin
İstemiyorum cenneti falan önce bana acı yaşatıp sonra beni mutlu etmeye çalışmasın allah
Abooo kendine gel ne diyorsun cok günah dediklerin valla istan etme Allaha sirk koşuyorsun buda senin imtihanin sabredeceksin bu dünya imtihan dünyasi sabir edeceksin millete ne dertler var cocuklarini kaybediyor buna sükür de sen göremiyosn sadece görürsün insAllah dua et sabir dile Allahdan sabirli ol derim
Ne yaşadığımı bilmiyorsun kardeşim Allah bana bunları yaşatmasaydıda bende bunları söylemek zorunda kalmasaydım
Cocuklar senden değil ee ozaman niye özlüyorsn onları anamadım
Ya bi sakin ol su an sinirlisin öfkelisin ama tövbe et bak beni dinle ne yaşamış olursan ol asla istan etme buda bi sınav gececek elbette 2 sene sonra bunlara güleceksin belkite sabırlı ol dua et Allah’a
Onları çocuklarım biliyordum onları çok seviyordum
Pisman olursun dediklerinden
Noldu tahm olarak anlatmak istermisin
Yaşın kac bu arada abi?
Yaşım 32
Olur anlatmak isterim
Anlat sen
Ne olacaksa olsun neymiş imtihanmış önce acı çektir sonra mutlu etmeye çalış
Eşimin beni aldattığını öğrendim sonra ondan gizli DNA yaptım 2 çocukta benden değildi sonra olanlar oldu
Öncelikle sakin ol, bırak aldatsın eşin seni o zaten huzur bulamicak, oda ne yaptıysa sana misliyle cekecek zaten sen sakin ol istan etme nefsine hakkim ol öfkeni kontrol et, isyan etmek bi cözüm değil cocuklar senden değil tamam olmasın sende onları ara ara görmeye git rahatsizlik verme ama eski eşine
Bide tavsiyem sana yeni birisini bul evlen hic bir sey icin geç değil cocukların kendi öz evlatların mutlu olursun, kendine göre bi kadın bul evlen cocukda olur sorun değil yeterki sabirli ol boswer hayata başka şeylere geçmesini bil o aldattı seni cezasını cekecek Allah katında ve bu dunyada
Yoo gayet mutlu kadın oohh ne güzel bi insanı aldat acı çektir sonra mutlu ol demekki Allah kötülere iyilik ediyor
Kusura bakma biraz sinirliyim
Değdim gibi git yeni bi hayat kur evlen bi zaman sonra cocukların olur onları seversin, isyan etmek cözüm değil artık bu durumda sadece ne yapabilirim diyebilirsin
Bırak Allah aşkına ya bu saatten sonra ne evlenmesi Allah anca bana acı çektirir
Hayir ne biliyorsun mutlu olduğunu onun vicdanı rahat değil emin ol öyle, sosyal medyada ne paylaştığına bakma güldüğünü eğlendiğine bakma o cezasını cekecek bak bi ata sözü var ne ekersen onu bicersin diye unutma bu atasözü oda cekecek
Sen önce fikirlerini değistir evlenirsin ben 33 yasindaki adamlar biliyorm evleniyorlar ne var haline evlenirsin git köyüne bi kadin varsa evlen hayatin kur baska seylere geç
O acı çekmeyecek eminim olan bana oluyor Allah onu affedecek ben biliyorum
Inan bana baska şeylere gecersen daha huzurlu olacaksin, düşünüp düşünüp durma yaşadıklarını, Sen Allahın adaletine güven bu sözlerimi unutma
Allah’ın adaletine bu saatten sonra güvenmiyorum
Sen su an ne değdiğini bilmiyorsun inan bana, Allah’in adaletine güven cezasını verir senin yapacan sadece onu boşamak ve kendi hayatını kur mutlu ol
10 yıldır çektiklerimi unutamam
Cocuk gibi davraniyorsun, sen sadece öfkenle hareket ediyorsun
Allah onun cezasınıda bana yükler eminim
Unutursun unutursun secde et Allaha derdini anlat o herşeyi görüyor ve dinliyor
Benim yerimde olsan anlardın zaten bu olay erkeklerin başına geliyor kadının doğurduğu çocuk onun zaten
Anlatsam ona ödül bana ceza verecek
Öyle deme abi kendine güven yaparsın sadece isyan etme Allaha bunada sükür de biliyorum cok zor ama yap dua et ağla bunlarda gececek emin ol bana inan söylediklerim birebir doğru sen anlamak istemiyorsun sadece
Bak ben seni anliyorum cidden cok iyi anliyorum gördüm bu tarz olaylardan yakınlarımda ondan sadece sadece isyan etme tövbe et namazını kıl ardından Allaha derdini anlat, sen o kadını Allaha havale et Allah onun cezasini verir
Bak kardeşim şimdi ben biliyorum bu kadınla adam ölmeden önce tövbe edecek Allah onları affedecek onlar cennete gidecek beni de cennetle kandırmaya çalışacaklar çok konuşursamda direkt cehhenem
O çocuklar ahirette kimin olacak şimdi
Sen öylemi zanediyorsun o kadar basit mi her şey sen ne olacaksın Senin hayatını alt üst etmiş o kadar kolay mı zanediyorsun Allah ikisininde cezasını verir hem tövbe etmek kalpten gelerek bütün kalbinle többe etmek, dil uçuyla değil, hem orasını Allah bilir affedermi affetmezmi Allah büyüdür sen Allah’in adaletine güven sadece
Sen sinirlisin anliyorum aldatıldın öfkelisin öz evlatların değil, sabret gececek insAllah bunlarda gececek sabır sabır senin icin dua edecem insAllah
Nerelisin bu arada abi
İstanbul
Allah büyükdür seni değerini anlamadan o kadın bu dünyadan göç etmez
Anladim, sana değdim gibi sende mutlu ol hayatını kur, evlen sana kadınmı yok bulursun insAllah sonradan cocuklarin olur insAllah herseyi unutursun vallahii
Anlasa ne olacak anlamasa ne olacak insanlar cennette çocuklarıyla olacak benimde çocuklarım olmayacak
İnsan çektiklerini unutamaz
Senin yapacan sey sadece morelini bozma sabırlı ol mutlu olmaya calış isyan etme, ettiysende tövbe et, derdini sadece Allaha anlat, o kadınıda adamıda Allaha havale et bu kadar basit yapabilirsin boşan ve kendine yeni bi hayat kur sayfayı değistir artık geç kalmadan
Bak sana diyorum ya cocuklarin olur evlen sen yeterki
Şimdi o çocuklar ahirette kimin olacak ben bunu anlamadım
Evleneceğim kadında beni kandırır büyük ihtimalle
Kendini dağıt biraz spor yap iyi gelecektir sürekli oturup öyle seyler düşünme
Cocuklara kac yasindalar
8 ile 6
Kadirmaz her kadin aynı değil sunu bi kafana sok lütfen her kadın aldatmiyor kendini bilen kadin aldatmazzz
Anladım o cocukların üzerinde senin de hakkın var bence çünkü sonucta sen besledin o cocuklara sende baktın tabi orasını Allah bilir
Canım burada yasalar geçerli Allah’ın kanunları değil
Yasalar sen baba değilsin diyor
Neyse abi insAllah anlamısındır dediklerimi hayatını kur mutlu olursun her kadin aynı değildir iyileri de var kötüleride var bi tatil yap kendine gelirsin insAllah
Evet anliyorum o cocuklarin babasi baska bi adam sen değilsin acı ama kabulen bu durumu lütfen
Sana son bi sorum olacak o çocuklar ahirette kimin olacak o adamın mı tabi bende en*yiyim ya beni de cennetle kandıracaklar
Bu acıların karşılığında cennetle kandırılacam
Ne alaka niye enayisin kim seni cennetle kandiracak dediklerin cok sacma geliyor evet o cocuklar adamın
Sen cenneti cok kücümsüyorsun öyle yapma
Ahirette adamın olacak değil mi tamam bende kalıcı bir iz kaldı cennete girsem ne olacak girmesem ne olacak
Ya bırak Allah aşkına Allah’ın yarattığı dünyadan soğudum cennettende soğurum
Sana ne anlatsam anamak istemiyorsun ki sanki duvara konuşuyorum
Anlıyorum seni sende anla beni
Bak ben sana diyorum evlen cocuk yaparsin sen daha diyorsun ki o cocuklar onun olacak tabikide onun olacak o cocuklar onun cünkü bunu anla artik kabülen bu böyle sen hayatini kur sadece onlarida Allaha havale et
Anliyorum seni, iyi anliyorum acı cekiyorsun ve haşa Allahı suçluyorsn ama günah yaptıkların..
Bende diyorum ki Allah ona ödül bana ceza veriyor onun iki çocuğu oldu benim iki çocuğum elimden alındı o tövbe edecek cennete gidecek ben hakkımı savunacam cehheneme gidecem
Allah birini cennete alsa kimse bişey diyemez ben hakkımı savunursam benide cehhenemde atar
Bide sana bir sey söylimi sen Haşa estafurullah, bu anlamda konusuyorsun Allah’i sucluyorsun ama sen ne yaparsan kendi iradenle yapiyorsun Allah sadece yaziyor cünkü biliyor senin ne yapacağını « Demek ki Allah yazdığı için biz yapmıyoruz, bizim yapacağımız şeyleri bilerek Allah yazıyor. İşte buna "kader" diyoruz. »
Ne yani şimdi karımın beni aldatması na ben mi vesile oldum
Bak kardesim su an sen madur oldun senin hayatini karartmış o kadınla adam, sen zanediyorsun ki onlar cennetlik öyle bir sey yok zina yaptilar o cocuklar da zinadan olma cocuklar yani senle evli karın ama başka bi adamla cocuk yapiyor bu zina Allah katinda zina olmuş oluyor ve haram yaptıkları ve seni aldatmış oluyor, Allah onların cezasını verecek sen Allahin adaletine güven sen sadece Allaha güven zamana bırak olanlar olur zaten
Sen vesile olmadın karın kendi isteğiyle aldatmış oldu burada senin hic bir sücün yok
Onların günahları allahtan büyük değil Allah affeder onları
Allah’ın merhametinden büyük değil
Allah bizim ne yapacağımızı biliyor diyelim ben birisi ile evlencem Allah onu yaziyor ama biz kendi hür irademizle yapiyoruz buna kader diyoruz iste
Allah herkesi affeder yeterki içten samimi bi sekilde tövbe edilirse tabi Allah kabul ederse daha.. orasıda var
Allah’a kalmış bir şey Allah en iyisini bilendir
Senin esinde seni aldati Allah biliyordu onun öyle bir sey yapaçanı hür iradesile ile yaptı.. burada sen sürekli Allah’a karşi bi sinirin bi öfken var haşa estafurullah ama hic bir şeye geç değil tövbe edebilirsin samimi ve icten gelerek
Eşin kendi hür iradesile ile yaptı sen zanediyorsun ki Allah yazdı Allah yaptı haşşa öyle bir sey yok
Ve emin ol eşin tövbe etmek isteseydi senden önce helalik isterdi
Allah kızını diri diri toprağa gömen hz Ömer’i bile affetmiş peygamber yapmış bunları mı affetmeyecek bende bi 80 yıl yaşarsam ortalama sabır, şükür, tövbe sonra cennetle kandırılırım milletin çocukları eşi cennette olur benide bi sandalyeye oturtacaklar manzaraya bakacam o kadar
Bide hakkımı da bunlardan almazlar eminim
Allah sana cennete cocuklar nasip eder eş iste eş verecek ne istersen bi ton altın iste cennete sana altin verecek istersen ne dilersen Allah sana verecek cennete sadece bu dünya ibadetlerimizi iyi yaparsak cenneti o zaman kazanabiliriz
Senin aklın epeyy bi karışmış kardeşim
Allah’in adaleti var diyorum ona güven
Sen Allah’a inan ona sirk koşma tövbe et
Dualarinda eş istiyorsan cocuk istiyorsan dua et Allah nasip eder insAllah ama öncelikle tövbe et
İstemesin benden helallik falan uzak dursun benden o kadın bu helallikle telafi edilecek bişey mi?
Iste diyorum ya bak Allah’a tövbe etseydi senden helalik isterdi zaten
O kadinin daha iyi günleri..
Allah cezasini verir insAllah Allaha havale et
Bak bütün bu dediklerini biliyorum ben ne zaman namaza başladığımı bile hatırlamıyorum çok küçüktüm umreye defalarca gittim Ramazan ayında hep oruç tutarım hatta Ramazan ayı dışında Bile oruç tutarım benim zoruma giden şey ben bu kadar temiz bi insanken bunların başıma gelmesi
Bak sen cennete girersen insAllah ne istersen iste Allah sana verecek cennete hersey yapabilirsin cocuk istiyorsan cocuk vercek ev istersen ev verecek ama cenneti kazanmak lazim
Sana bir sey diyimi bir tek senin basina gelmiyor bunlar söyle bi olay anlatim sana tanıdım bi abi var 33 yaşlarda karısı durduk yere adamdan boşaniyor bide bu değdim abi varya senin gibi abdestli namazlı oruç tutar dindar cok iyi bir insan bide eşi kızınıda yanında götürdü ama göremiyor yani anlican bir tek senin başına gelmiyor bide Allah en sevdiğ kularını zor imtihanlardan geçirirmiş sevinmelisin aslinda
Yani İnan canım yanıyor içim acıyor 2 haftadır hastayım ayağa kalkamıyorum İnan deprem oldu deseler kalkamam 2 haftadır hiç ayağa kalkamıyorum kardeşlerim beni kaldırıyor
Bak valla tahm 1 saatir senle konusuyoruz beynim ağrıdı sana laf vercem diye insAllah anlamısındır dediklerimi
Anlıyorum dediklerini
Kalk dik dur abi niye kendine eziyeyt ediyorsun düşünme sürekli kendini toparla spor yap kenini biraz dağıt, bak böyle yaparsan hastalanırsın
Kalk bi düş al abdest al kendine gelirsin insAllah sen hayatı boswerme sen hayata tutun
Herseye yeniden başlayabilirsin hic bir sey icin gec değl bazı babalar var 40 yaşında baba oluyorlar
Yapamıyorum sanki bişey belimi sıkıyor annem başımdan ayrılmıyor hergün benim için ağlıyor kalk ayağa diye
Yani düşün 31 yaşındasın daha önünde bi hayat var kendini toparla kendine eziyet etme hastalanirsin snin icin dua edecem abi valla iyi ol kendine bak derim üzülme böyle bu hayat herkes icin gamsız hayat
Sen böyle yaparak hastalanacaksin insAllah toparlanirsin biran önce yaparsin bak inan bana herseyi yapabilirsin o kadının senin hayagını mahvetmesine izin verme ona inat güclü ol evlen mutlu ol
Aynen ilk önce benim bi ayağa kalmam lazım 2 haftadır ölüp ölüp diriliyorum
Hayatını*
Ah şöyle ya bana böyle şeylernen gel
O kadın senin hayatını mahvetmesine asla asla izin verme sende ona inat mutlu ol evlen annnene söyle sana bi kadin bulsun hayirlisiyla evlennirsin cocuklarin olur hic bir seye geç değil
Annem hergün ağlıyor benim için sen bi 6 ay önceki foto ma bak bi şimdi bana bak tanıyamazsın
O çocuklardan da vazgeçtim yani yapacak bir şey yok artık
Kendini ele al mutlu ol spora git koşu yap kendine geleceksin insAllah tövbe et dediklerin icin secde de derdini Allaha anlat o sana yardim edecek insAllah
Hem daha doğrusu çocuklar nerde onu bile bilmiyorum
Aynen o cocuklardan vazgec artik onlar senin değil bunu böyle kabul et, valla kendine edersin ne yaparsan
Stresten hastalanirsin ondan kendine bak ayağ kalk hayatına devam et herseye yeniden basliyabilirsin hic bir sey icin geç değil
Ya zaten yarın randevum var ilaç kullanıyorum
Hastasin yani
Benim için tek şey çocuklar çocukları çok seviyorum
Evet hastayım bu kadın yüzünden
Anliyorum cünkü onlara alışmıştın olsun kardesim üzülme Rabbim sana da nasip eder insAllah sen önce bi iyileş
İlaç derken belim için ilaç kullanıyorum
O cocuklardan vazgeç artik, inan bana senin icin en dogru karar bu olacak, sen sadece su an iyileş tövbe et cok fazlada düşünme bu olayı
Haa gecmis olsun Allah sifa versin insAllah neyin var belinde
Ya bi ay falan ailemden ayrı yaşıyordum hiç dışarı çıkmıyordum çok fazla strese yapınca bu konuda bi gece şiddetli bel ağrısıyla uyandım tansiyon mu ne dediler hiç takmadım
Yani bu bel ağrısının sebebi yine bu kadın
Iste izin verme bu kadın senin belinin ağrıması bile bu kadının sebebi ondan bu kadından kop tamamen kes alakayı cocukları unut
O kadinin bütün vucudunu kaplamasına izin verme bak zaten belinde olmusun..
Yani o kadar şiddetli bi ağrı ki bu ağrı yüzünden yürüyemiyorum
Anladım doktora git tedavini ol insAllah iyilesirsin
Beyin kanaması geçirebilirmişim o gece
Bak Allah kurtardı seni o yüzden sükret her haline
Evet Allah beni affetsin inşallah biraz haddimi aştım
Aynen fazlasıyla aştın ama her zaman tövbe edebilirsin
Herseye bi cizgi cek tedavini ol hayatına bak, Rabbine yönel
Küçük bi bel ağrısıyla kendimi kaybediyorum kriz geçiriyorum şimdi cehhennem ateşi nasıldır 😱😱😱 allahım sen beni affet
Aynen fazlasıyla aştım
InsALlah Allah merhametli icten gelerek tövbeni et
Bu dünyada acı çekenler ahirette büyük sıkıntılardan kurtulacaklardır
Neyse sana iyi günler unutma bu hayat gelici gecici asıl kabir zamanında uyanmiş olcaz bu dünyada ibadetimizi iyi yapalım sana iyi günler insAllah iyilesirsin ❤️
Aynenn öyle
bana moral verdin çok iyi birisin çok teşekkür ederim iyi günler
Ne mutlu bana sana iyiliğim dokunduysa, morelini yüksek tut iyilesmek istiyorsan üzülmede bu dünya 3 günlük dünya ondan üzülmeye kırılmaya değmez secdeni acacaksın Allaha derdini dökeceksin hadi eyw
Yemin ederim şu an ayağa kalktım 😃
Iste buuu kalk hayata tutun kimsenin seni üzmesine seni hastalandirmasina izin verme
Oh be dünya varmış ama yürümekte zorluk çekiyorum biraz
Kendimi ne hallere düşürdüm ya
Tedavini olursan iyilesirsin ya aynen ne halere düşürdün kendini değermiydii
İnsanın elinde değil ki
Anliyorum senii artik toparlan bundan sonra
Aynen seninde kafanı yorduk 😅
Yok yok basta biraz kafa yorduk ama simdi iyi
O zaman belim ağrıyordu acıdan öyle dedim
Gece tansiyonum yükselince belimde damarım çatlamış
Gecmis olsun insAllah iyilesirsin tez zamanda dedim gibi strese girme cool yaşa hayatını
Belim çok ağrıyor lütfen bana dua et
Ederim insAllah 🤲🏼
İyi geceler
Sanada
Tedavin iyi gidiyormu nasilsin bu arada