Güneş pırıl pırıl yüzünü göstermişken dışarıya çıkmamak olmazdı minnoş bahçemin keyfini çıkarıyorum bebeklerim büyümüs😊Toprak kadar olamayan insanlar var 😏
Hafta sonu keyfiniz ne alemde, neler yapıyorsunuz bakalım?
Yaa, çok güzeller. Tebrik ederim. Gercekten çok guzel olmuşlar. Toprak.. Evet toprak o kadar değerlidir ki. Her toprak bir değil maalesef. Her toprak, ektiğini geri vermiyor mesela. Ona verdiğini içinde çürütebiliyor. Suyu, güneşi yerinde bile olsa toprağı besleyici olmayanın üzerinde hayat yeşermiyor. İnsanlar da öyle. Her şeyden önce bir insanın toprağına bakmalı. Kendi kendisine hayat vermeyenin, aldıklarını geriye büyüterek vermeyenin yaşama canlılık katması, karşılıklı değerler üretmesi beklenmemeli. Değer kıymet bilmeyenlerle insan kendisini, dünyasını, hayallerini boşa tüketmemeli.
Sizinkiler ne güzel büyümüşler. Çok harika görünüyorlar ☺ Benimkiler henüz yeni büyüyorlar, sert bir kış geçirdiler 😔
Toprak bir gün aynaya dedi ki: “Ey ayna! İmreniyorum sana! Çünkü kim sana baksa, kendini görür; bana bakanlar ise, sadece beni görür!”
Ayna toprağa şöyle cevap verdi: “Ey kara toprak, ne beyhude bir dert ile dertlenmişsin. Bilmiyor musun? Ben bana bakanların bugününü gösteririm. Oysa sen, sana bakanların yarınından haber verirsin…”
Bu cevap, toprağın beğenisine gitse de, tekrar dedi: “Belli ki içimi rahatlatmak içindir sözlerin. Söyler misin bana, sana bakanlar, hiç dönüp bakar mı bana?”
Ve ayna toprağa acı bir gülümseyişle şunları söyledi: “Merak etme! Bana bakacak yüzü kalmayanların gözü, hep sana döner!”
Borsa gibi bir iniyor bir çıkıyor. Bir bakmışsın şampiyonluk maçına çıkacak boksör gibi motive olmuş durumdayım bir bakıyorum. Kıyamet kopsada herkes işine baksa der gibiyim. Spor yapacağımda kalkamadım. Bakalım ne zaman kalkabileceğim 😅
28 saat mi🤦 benim trene binmem için 5 saat daha yol gitmem lazım😂 Ankara o da en iyi ihtimalle artik kac saate gelirim Allah bilir. Uçak biletlerinin ucuzlamasi icin dua etmekten baska yol yok nxjcn
Normal. Merhaba konuyla alakalı değil bana yardımcı olabilir misin sence benim tipim çok mu çirkin profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım.