Haftanın hangi 2 gününü kafana takmamalısın? Haftanın hangi 2 gününü kafana hiçbir şey takmadan yaşamalısın? "Cumartesi-pazar dediysen, yanıldın.
Bir tanesinin adı: DÜN
Hatalar, acılar, yanlış anlamalar... Oysa hepsi geçmişte kaldı. Zamanı geriye döndürmenin imkanı yok! Dünyanın bütün parasını yan yana getir, bir dakika önceye dönemezsin. Yaptığın hiçbir hareketi aynen geri alamazsın. Ettiğin hiçbir lafı silemezsin. DÜN DÜNDÜ BİTTİ!!
Bir tanesinin adı:YARIN
Yarını bugünden kontrol altına alamazsın. Yarın güneş doğacak elbette... Ama pırıl pırıl mı doğar, bulutların arasından mı çıkar bugünden bilemezsin.
Geriye bir tek gün kalıyor:BUGÜN
Bugün hayatla mücadele edecek güç hepimizde var. Güç ne zaman tükeniyor? Dünü ve yarını işin içine kattığımızda! O halde bugünü yaşa! Mutlu bugünler! Mutlu bir ömür sana! Alıntı
Pazar günleri keyifli oldugu kadar streslide sanki aksam olunca banyo yapip sahane pazar baslayacata yarinki matematik sınavina calismak icin odama giricem stresi oluyor kdjcjdBen anı yaşayanlardanım günlerin bir onemi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pazar günleri keyifli oldugu kadar streslide sanki aksam olunca banyo yapip sahane pazar baslayacata yarinki matematik sınavina calismak icin odama giricem stresi oluyor kdjcjdBen anı yaşayanlardanım günlerin bir onemi yok
Cuma günü neden cumartesi çalışıyorum diye, pazar günü neden pazartesi çalışıyorum diye takıyorum. Allah başka dert vermesin teşekkürler.
Cumartesi-pazar en sevmediğim gün.. en sıkıldığım, hiç sevmem
Pazar sevilmez mi.
Günlerden pazar ve ben bugün seni çok özledim
Hiiii 🙄😂
Ben sevmiyorum işte, sıkıcı geliyor bana
Uyuzluk bulaşmış sana ondandır 😂
Pazar olmadan özlenmiyor muu kii 🙄😂😂
Yok Özlen mi 😂
Uyuzzz diye diye uyuzzz ettin haa 😢😭
Ederim hasta da ederim 😎
Sensin uyuzzz hihh 😠
Sen de oll 😂😂
Ben prems olcam at da alsam tam olcak 😎
Bakk sennn 🙄🤭😂😂
Son gün ve ilk gün
Son gün nedir ilk gün nedir?
Pazartesi pazar
Mesela ingilizce de pazardan başlıyor. Onun için sordum. Yani aslında ilk son gün değişkendir kişiye göre. Detayda bunu anlatmak istemiş
Pazartesi salı