Mesala Rus ve Ukraynalı kadınlara gelen yorumlara bakıyorum genelde abaza türk kurt hint Arap yani abaza toplumlar ama Türklere bakıyorum uluslar arası yerlerde genelde İngiliz ve Almanlar yazıyor ben İngiliz bir erkeğe Rus kızı gösterdim nasıl diye bana dedi normal yani güzel olunmasi için sarışın mavi gözlü olunması gerekmez dedi bunun sebebi alman ve İngiliz kadınların zaten sarışın mavi gözlü olmasını bide İngiliz alman erkeklerin zaten kendilerinde sarışın mavi gözlü,😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle Türklerin genleri bir çok bölgeden olduğu için tüm dünyada sevilir. Ancak tüm İngilizler ve Almanlar sarışın değil. Almanlar da daha fazla sarışın vardır diyebiliriz ama ingiltereye hayatında bir kez bile gitmiş olsaydın, orada o kadar çok sarışın mavi gözlü olmadığını görebilirdin. Ayrıca, Türk kadınları genel olarak Uzakdoğu ülkelerinde çok fazla ilgi görüyor. Türk kızlarının, onların genlerini taşıyıp, bu kadar güzel olmaları onlara güze ve ilgi çekici geliyor.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
+1 yılTürk-Kürt-Hint-Arap toplumları neden abazan olsun ki? En güzel kadın gelse karakteri yoksa 5 para etmez gözümde bir millete mensup olmak ve bir milleti topyekün aşağılamak çok kabaca.
0107 Yorumla- +1 yıl
Bu saydığın ırklarda cinsel eğitim yok ondan
- +1 yıl
@babylove10 Irk bütün değil ki eğitimsiz ırk olsun yani her insanı aynı kefeye koymak saçma ABD'deki tecavüz oranını düşününce.
- +1 yıl
Orada ceza veriliyor ama Türkiye gibi değil
- +1 yıl
Kimsenin bu dünya da can güvenliği yok Kİ zaten şurada ben veya herhangi bir kadın ölse kimsenin umurunda olmaz anca habere çıkarız 1 ay maks sonra unutuluruz
- +1 yıl
Bölgeye göre değişiyor elbette paraya bakıyor zaten orasını kast etmedim ben?
- +1 yıl
Parası olanı içeri atamazlar benim dediğim başka kanka çocuk tecavüzcülerini affetmiyorlar diye biliyorum ve orada açık giyinen kadınlar daha fazla tecavüz olaylarının olduğu gaspçılığın olduğunu da biliyorum bana Avrupa’yı öğretme
- +1 yıl
@babylove10 Kanka şu an da maalesef dünyada pürüpak bir ülke yok cezaların adil ve objektif şekilde uygulandığı ama ABD cennet değil emin olabilirsin ha Türkiye'den iyi o konuda haklısın.
- +1 yıl
Geri vites? Beni anlamamışsın sadece açıklıyorum sayın Amerika yaşadığı için kendini bir halt zanneden teyze
- +1 yıl
Türkiye’den gibi değil orası farklı yazdım okumuyorsunuz sanırım. Amerika iyi dedim mi ben? Demedim.
- +1 yıl
Bir kere avrupa demedim omg smh avrupayi niye ogreteyim ben sana aw ben burada bizim okulda bir cocugun mahkeme belgeleri yayinlandi ki normalde cocuk mahkemesinde oldugundan yayilamaz erkek 16 yasinda bir kiza tecavuz ederken p***sunu cekip tum okula atmis. Ceza almadi. Fakirini de biliyorum. burada tecavuz cok yaygin bir gerceklik. Ayrica tecavuzun en az oldugu sehir dubai ve suudi arabistan taraflari… biraz oku arastir
- +1 yıl
Ben yaşamıyorum orada ve detay vermedim özellikle Texas bölgesi Fe tehlikeli gasp falan oluyor da bir anda suuidi Arabistan ve Dubai’ye neden uçtun?
- +1 yıl
Dubai gelişik ve zengin bir ülke elbette olmaması normal bunu bilmek için araştırmaya gerek yok Arabistan’da da cezalar sıkı Müslüman devlet olduğu için şeriat var
- +1 yıl
Halk karşı çıkmıyorsa normal karşılanıyordur zaten de tecavüzle alakası ne
- +1 yıl
New York bu arada ayrı yazılıyor sayın çok BİLGİLİ arkadaşım.
- +1 yıl
Karşısındaki sorun etmiyorsa tecavüz değildir
- +1 yıl
Zaten tecavüzün tam tanımı karşı tarafın rızasının olmaması. Ha ama karşı taraf istemiyorsa cidden aşırı saçma bunu bir arkadaşım demişti tuvaletlerde erkekler birbirlerine tecavüz ediyormuş Amerikada o da Arizona’da yaşıyordu
- +1 yıl
Yani buna şaşırmadım bildiğin etekler tuvaletinde birbirlerine tecavüz ediyorlarmış Amerika pislik bir yer bir de üniversite için oraya gelmeyi düşünüyordum korkunç
- +1 yıl
Cahil diyorsun iki saattir ama kendine bir baksan okuduğunu anlamıyorsun bile
- +1 yıl
Soran kişi Amerikalıları bile bahsetmemiş gelmiş burada tatava yapıyorsun nerenin soytarısısın sen
- +1 yıl
Doğma büyüme zenginmiş ahahjsjd varoşluk hat safha
- +1 yıl
Salihcim minik evladım sana cevap vermeyeceğim çünkü erkeklerin ne kadar beyinsiz olduğunu söyledim diye tecavüz iftirası atman acizliğini gösterir
- +1 yıl
Annelere laf ediyor işte Iq numarası ayakkabı numarasından düşük insanlar
- +1 yıl
Amerikada tarihimizin olması çok önemli bir şey mi cidden
- +1 yıl
Hem gelip burada Amerikada tecavüz yok şöyle yok böyle diyip Amerikada yaşananla övünüyorsun nasıl bir Yaman çelişki
- +1 yıl
Sonradan görmesin çünkü
- +1 yıl
Sürüyeli KAJSJSKDODOFKDKKF
- +1 yıl
Siz önce yazdığınızı bir okuyun kodumun beyinsizleri şu ikisinin IQ seviyesi 10 yaşındaki yeğenimin IQ su etmez burada ağlıyorlar yav
- +1 yıl
@babylove10 amerikada tecavuz too mu diyorum amerikanin imajiyla gerceklerinin bir olmadigi ironisini yapiyorum. Bana multeci demeden once ailenin multeci tecrubesini ogren. Benim burada 4 jenerasyonluk tarihim var. elbet bir zaman gelmisler bana multeci muamelesi yapmaya gelmez senin tarihin anca anchor baby tecrubesi ki amerikada yasamadigini varsaydigim icin gereksiz
- +1 yıl
Minik olduğunu kabul etmişsin ezik engellenmek zoruna gitti galiba ben tecavüze uğramadım ama senin annen uğramış sanırım işe anneleri karıştıracak kadar da eziksin sana cevabım yok bu kadar ucuz olma bana dedin ya hani sen emin çok çok ucuzsun hatta değerin bile yok
- +1 yıl
Babam Suriyeli değil ama ☹️ tüh
- +1 yıl
Arkalı önlü diyor dikkat ette seni kesip arkalı önlü sana da yaparlar çok şey etme
- +1 yıl
151 IQ ım var ve IQ su 161 olan einstein ŞAPEĞQĞEOSLELDPSORKWKDODPWPFPĞSOGKSLDPH
- +1 yıl
Evde kalmış kız değilim bebeğim aksine erkeklerden iğreniyorum ve sevgilim var ben Türk erkeklerine laf ettim senin gibi zavallı olanlarına
- +1 yıl
ABİ ŞAKA MISIN 151 IQM VAR DİYOR AKAPEPDJAKDKAHQJROSPQKFBWJWKRLWK ULAN AHSHQJRPOWJFLS
- +1 yıl
Lez de değilim :///
- +1 yıl
Suriyeli değil kanadalı sen anlamazsın
- +1 yıl
Gt olunca gelen pişmanlık hissi._.
- +1 yıl
Salihcim bana aşık olduğunu belli etme lütfen sen givi ezikleri çekmek için atmıştım o yorumu tuzağıma düştün BAM
- +1 yıl
Babam yunanistanlı güzelim oldu mu
- +1 yıl
Daha doğrusu melez. Anne tarafı Alman baba tarafı yunanistanlı
- +1 yıl
Amerikada burs almak seni Zeki yapmaz yalnız hangi okul olduğuna bağlı özel gereksinimli okulu muydu?
- +1 yıl
Olmayan şeyin hücreleri ölemez
- +1 yıl
Yunanistan da yaşamıyorum
- +1 yıl
Ekonomisi iyi de demedim
- +1 yıl
Babam oralı dedim boş yapma
- +1 yıl
Ben Yunanca bilmiyorum babam biliyor zaten
- +1 yıl
Senin ırkın bile belli değil New York’ta sığıntı olarak yaşıyorsun ahahahshhd
- +1 yıl
Irkçılık yapacak kadar düştün mü
- +1 yıl
Türk değil dedem de değil ezik diyor bir de XD tamam kanka 151 IQ nu alıp miktir olup gider misin artık?
- +1 yıl
Muşmula suratı Türklere benziyor ben mavi gözlü sarışınım gelmiş ırkçılık yapıyor şu tipi nerde görse tanırım klasik Kezban Türk kızı tipi dudaklarını şişirmiş tam Kezban
- +1 yıl
@babylove10 Ben bu yorumu niye yaptım ki la? Hani biriyle sanaldan bu kadar kavga edecek hırsı nasıl buluyonuz anlamıyom ben bi alarmı kapatmak için dakikalarca düşünüyom
- +1 yıl
Rumlar Türkiye’de pek sevilmez sen kendi ırkına bak milleti küçümseyeceğine
- +1 yıl
Hadsiz haddini bildiriyordum
- +1 yıl
Kızı kim pohpohlamışsa hayattaki tek başarısı New York’ta yaşamak başka hiçbir vasfı yokken boş boş konuşuyor sadece
- +1 yıl
@babylove10 bana babam yunanistanli diyorsun, bir grammyunancan yok ben annem rum diyorum yunanca sana yazi yaziyorum sen bana tipe bak turk diyorsun hahha canım harbiden abim sarisin mavi gozlu ama bu fenotipi var diye benden ust degil sen de ayni sekilde sarisinsin diye bir bok olmuyon ayrica dudaklarim buyuk dogustan.
- +1 yıl
@babylove10 Özelden edin ergen kavganızı lütfen
- +1 yıl
@Lena_598 Annem hadi kavgayı özelden yap benim yorumu meşgul etme.
- +1 yıl
Ulan özürlü Türkiye’de büyüdüm aptal babam biliyor ben bilmiyorum zaten dedim babam İngilizce Yunanca Türkçe biliyor evde Yunanca çok az konuştu telefonda belki
- +1 yıl
Aptal yav
- +1 yıl
Kız ergen ben değilim tipe baksana
- +1 yıl
@babylove10 Kanka takma bu kadar bence ya kendine yönel kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin bi zihnini boşalt gel beraber Akame Ga Kill izleyelim.
- +1 yıl
İzleyelim güzel kardeşim
- +1 yıl
Evet yorumu illa okuyanlar olacak yazayım yine sorsanız haksızlığa saygısızlığa karşı gelen insanlar burada neler yazmışlar bir okuyun derim
- +1 yıl
Çok güzel bir görüş tebrik ederim.
- +1 yıl
Bu arada Türk kadınlarının cinsel eğitimi var mı ağzımı açtırmayın isterseniz benim?
- +1 yıl
Yok ama siz gibi atlamıyoruz
- +1 yıl
Nickin zaten boş ve beyinsizce sana cevap veremem bu mantıklı yoruma toplasan 1 insan etmeyecek 2 beyinsiz atladı zaten uğraştırma
- +1 yıl
Çok mu acıdı canım ağlamaya devam et.
- +1 yıl
Aynen baya üzüldüm şu an ya ne demezsinnnnn
- +1 yıl
Kudur
- +1 yıl
Tamam sananekardeş nickli ezik amca
- +1 yıl
Yorumumuza atlayıp ağlayan sendin. Kişi kendinden bilir işi diyorum yol al hadi
- +1 yıl
Al işte mal ya 😂😂😂
- +1 yıl
Cahil olmaktan iyidir
- +1 yıl
Lena sen Salih isimli beyin fakiri arkadaşlarımızı toplasak 10 ile çarpsak 1 insan etmezsiniz yazık bu beyinsizlikle yaşadığınız yetmiyormuş gibi bir de kendinizi bir nimetten sayıyorsunuz
- +1 yıl
Hoşt!😂
- +1 yıl
Buraya sen atladın. O yüzden sana hoşt
- +1 yıl
Hoştt ! 😂
- +1 yıl
🦴
- +1 yıl
Hoşt!! 😂
- +1 yıl
Kodumun fakesi
- +1 yıl
Hahah fake dedi ya la bana 😂 HOŞT ! 😂
Ya sizi anca suriyeli afganlar alır, erasmusta vermeye benzemez bu işler
10 YorumlaYa hayatinda bu toplumlarin hangisiyle tanistin ki abaza toplum diyorsun aw cahili
131 Yorumla- +1 yıl
Yorumları diyor zaten kanka kör müsün
- +1 yıl
Bu ırklardan en çok yorum atanlara Abaza demiş tanımasına gerek yok
- +1 yıl
Reis çükün olmadığı halde sözünle s. kmişsin :D
- +1 yıl
Araplar Abaza mı dedim sen bana cahil diyeceğine okuduğunu anla
- +1 yıl
Bu tarz kızların gönderilerine yorum atanları kast etmiş diyorum
- +1 yıl
Tam olarak nerede skmiş acaba? Amerika’yı bilmek için yaşamak gerekmiyor zaten orası da Abaza dolu aksini iddia etmiyorum?
- +1 yıl
Ben senin gibi amerikaya gidip mültecilik yapmıyorum paşa paşa vatandaşlığım var artı 3 dil konuşuyorum Türkçemde sorunlar var kabul ediyorum Amerikada yaşadığın için kendini bir halt zannetme
- +1 yıl
Benim de orada arkadaşlarım var enflasyonu yüksek özellikle New York çok pahalı bir şehir çok sık gitmedim zaten bu yüzden fazla detay vermiyorum ama yaşamı kolay değil bunu kast etmiyoruz konu başka
- +1 yıl
Green kart çıkartır öyle tartışalım ezik
- +1 yıl
Olabilir 4 dil biliyor olabilirsin
- +1 yıl
Hindistan da cinsel eğitimin olduğunu cidden düşünüyor musunn?
- +1 yıl
Arap ülkelerinde tecavüz olmaz tabi 1 adama 2-3 kadın düşüyor çünkü KDLSĞWPFPDPWĞR cahil kim belli oluyor
- +1 yıl
Şeriat artı çok eşlilik var 😀😀😀
- +1 yıl
Bana Türkçesini geliştir diyenden daha iyi bir Türkçemin olması dışında sorun yok.
- +1 yıl
Glukoz değil ekmekte gluten bulunur aşkım.
- +1 yıl
Some sonradan görme problems
- +1 yıl
Ekmekte dedim zaten aptal
- +1 yıl
Ekmekte gluten bulunur
- +1 yıl
Kanka sen kendini bir şey zannediyorsun ama cidden hiçbir şey bilmeyen sensin habire cahil diyende kız soruda Amerikalıları da kast etmemiş ezik olmayın
+1 yılNe diyorsun kızım sen. Türk erkekleri cok mu acıttı seni yaran var gocunuyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
aaa ezik tc erkeği alınmış
Sen kızlardan hoşlanmıyorsun belli zaten kirpiklere bak top
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be onlarda ırkçı sarışın mavi göz hastası renkli göz seviyorlar
10 YorumlaBence turk kizlari Herkes begeniyoda cok zor geldiklerinde bizimkiler oburlerine gidiyo
00 Yorumla
+1 yılNe diyon sabah sabah mk 😂
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarisin esmer seviyor.. esmer sarisin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı gibisi var mı yaa
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Ya bence öyle değil
00 Yorumla
+1 yılHaydi La ne alakası var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😅😅
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Turk kızlarını en çok İngiliz ve Alman erkekleri beğeniyor haksizmiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler