Müslümanlık dinine iancım kalmadı ateist olma yolundayım kararsızım ne yapmalıyım?

Ben çok merak ederim ve araştırdım çocukluğumdan beri Müslümanlığı sorguladım doğru gitmeyen bişeyler olduğunu düşündüm geçmişte deist oldum sonra doğduğum günden beri musluman olduğum için içim deistliği hazm edemedi tekrar Müslüman oldum ve Müslümanlığı yaşamayı hissetmeyi çok istedim ama bir türlü olmadı hep yanlış birşeyler var gibi içimde şimdi ise araştırmaya devam ediyorum ama bir çıkış yoku bulamıyorum ateist olmak istiyorum çünkü olmayan, göremediğimiz bir yaratıcıya inanmak bana uymuyor ama içimde bir yeylerdede korkuyorum ya Müslümanlık doğruysa ya başka bir din doğruysa şüphesi var çok kafam karışık bu konu üzerinde taşırmak isterim (bu arada benim ailem dindarlar körükorune değil bilgili dindarlar ama yinede bence yanlış yoldalar bide ben bir zamanlar namaz kılan insanları diğne çekmeye çalışan biriydim ama dinde katılmadığım konular beni bu yoldan ayırdı. )
Müslümanlık dinine iancım kalmadı ateist olma yolundayım kararsızım ne yapmalıyım?