Ailem ateist ama ben artık islama yönelecegim :/?

Ilk başlarda saygı duyuyolardi meraktan sanıyorlardı ama ben islama yoneldikce bir degistiler. Camiye gittim merakımdan kizmadilar ama kafanı böyle şeylerle bozma dediler. Ben onlar kadar koyu degilim. Orda verilen vaaz bile mesaj bile çok güzeldi. Okuluma geldiler arkadaşlarım hocalarimla görüştüler değişmemim sebebini arastirdilar ama anlayamadilar beni hiçbir zaman :( Merak ediyorum; kul hakkı yeme , iftira dedikodu yapma , yalan söyleme , malını paylaş , kimsenin canına kıyma , iyilik için yarış , kötülükten uzak dur ve bunları yaratan için yap diyen bir dinden bana ne zarar gelecek ki. Ve sonra Hz Muhammedin hayatını okudum farklı kaynaklardan eşsiz ve mükemmel bir insan. O kadar kötülük görmesine rağmen iyilikten vazgecmemis sabırlı davranmış. Bazıları islam için ailesini zenginligini bile bırakmış ona koşmuş. Anlayacağınız 3 aydır bazı sıkıntıları çekiyorum ailemle bende. Abimde onlar gibi :/ ya Beni böyle kabul edecekler artık ya da üniversiteye gidince bırakacağım evi :( ne diyorsunuz yapmam gerekenler için?
Ailem ateist ama ben artık islama yönelecegim :/?