Aramızda yanlış anlaşılmalar yüzünden doğan bir tartışma oldu.
İkimiz de kendimizce haklıyız sırf bu yüzden geçen hafta mesaj attım ve baya konuştuk. Sonuç olarak ikimiz de alınmışız ve özür dilenmedi sadece zamanla aramız düzelir dedik.
Zamanla dediğimizden beri 2 3 gün geçti yine konuşmuyoruz ama gergin hava az çok gitti.
Bu hafta doğum günü var sizce kutlamalı mıyım yani hediye almalı mıyım?
Başta sinirle kutlamayayım dedim ama sonra pişman olmaktan korktum. Ancak aynı zamanda mesaj attım birbirimize kendimizi açıklamamızı sağladım ama yine de konuşmuyoruz ben anlamadım inanın ki.
İkimiz de kendimizce haklıyız sırf bu yüzden geçen hafta mesaj attım ve baya konuştuk. Sonuç olarak ikimiz de alınmışız ve özür dilenmedi sadece zamanla aramız düzelir dedik.
Zamanla dediğimizden beri 2 3 gün geçti yine konuşmuyoruz ama gergin hava az çok gitti.
Bu hafta doğum günü var sizce kutlamalı mıyım yani hediye almalı mıyım?
Başta sinirle kutlamayayım dedim ama sonra pişman olmaktan korktum. Ancak aynı zamanda mesaj attım birbirimize kendimizi açıklamamızı sağladım ama yine de konuşmuyoruz ben anlamadım inanın ki.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence bu birazda öncededn olan samimiyetinize bagli. Eger deger verdigin biriyse bence kutlamaniz daha mantikli.
Bence kutla bırak büyüklük sende kalsın sonuçta bir yanlış anlama
Kutla bence hem daha da kızgınlığınız geçmiş olur eskisi gibi olursunuz
Kutlamam hak etmiyorlar çünkü
Hayır
Ben kutlardım.
Bence kutlamalısın
Kutlamam gtü kalkar
Kutlamam ben