Hepimiz çok zorlu süreçten geçiyoruz bu inkar edilemez! Şimdi bu süreçte neler yaptığımı sizlere aktarmak istiyorum ☺Marullarım 😍30 kök marul 😍Roka 😍Malum yiyecek fiyatları felaket arttı! Kendi marul, roka, soğan, tere, maydonoz, nanemizi kendimiz üretiyoruz, komşularımız sağolsun birinden havuç, salkım domates ve patates alıyoruz.
Bir tanesinin tavuk çiftliği var her hafta 30lu yumurta veriyor.
Muhtar her ay 1 koli yardım bırakıyor. Içinde pirinç, bulgur, kuru fasulye, mercimek, un, yağ vb besinler var 😊 Yinede eve her ay kira dahil 2500tl gidiyor!
Peki siz neler yapıyorsunuz?
Kötü ekonomik koşullar karşısında nasıl önlemler alıyorsunuz?
Güzel bir yere değinmiş sin, Beceriksiz yöneticileri toplumumuz yarattı, NasıR mı? bölücülük, ötekileştirme, din tüccarlığı, halka nefret aşılama vs.. Bir nesil daha kaybettik, umarım sonraki gelecek nesirler , tarih derslerinden neyin nasıl olacasğını anlayıp daha güzel bir Türkiye de yaşarlar, Ürkeyi bu hale getirenlerin, dilerim Allah tan bir daha yaşama doğma hakları bulamasınlar insanların günahı neydi? Bizim günahımız neydi?
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dışarı çıkmıyoruz. Dışarıdan yemek yeniyoruz. Arabaya binmiyoruz gül gibi geçiniyoruz. 🙄😑
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben kendi evimde kalmıyorum dayımın evinde kalıyorum başka türlü kendi evime çıkmam imkansız! Asgari ücretten fazla alıyorum kendi kendime yetmem imkansız!
Bende 4 kök kıvılcım 8 kök göbekli marul var. Onlara nazar değmesin diye atmadım 😂 şaka bi yana dışarıda felaket sağnak var. Yoksa onları da atmak istedim ama resim kalabalığını sevmem...
Ben a101den almistim. Yapraklarını siyirdım kökü kaldı sonra kökü bir fincana koydum kökün çeyreğine kadar su doldurdum 5 günde yeni yaprak çıkar gibi oldu toprağa ektim öyle yani. 15-20 günde bir ürün veriyor 😊
Senin aldığın dijital paradır. Ama o kritpoların normalde bir sürü alanda çalıştığı teknolojik alanlar var. Mesela grt verileri inceler analiz yapılmasını sağlar. Kimisi ağlar arasında transfer için kolaylığı sağlar.