Herkesin içine attığı birşeyler vardır bugün dertleşme günü olsun☺️
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bacaklarım ağrıyor ya
Acil şifalar dilerim sağlık gibisi yok
sağlıklıyım yalnız dşsglksş
Kilo vermek istiyorum
Dert etme benimde otuz kilo fazlam vardı 6 ayda verdim günde 1 saat yürüyüşle sebze yemeği ve salata tüketerek ayriyetten günde 2 3 litre su içerek tüm kilolarını verebilirsin
Ben 20 verdim ama 10 daha vermem gerekiyordu motivasyonumu kaybettim bıraktım 8ini geri aldım. Şimdi vermem gereken 18 kilo var ve her sabah diyete başlayıp akşam bi sürü tatlı yiyerek bozuyorum 😑
Senin kimseden eksiğin yok ve aynı benmişsin bende ilk 1 ay sabah diyet yapardım en geç öğlene baklavayla bozardım ve çevremdeki insanlarda bana sen yapamazsın diyorlardı ona rağmen bir sabah ayna karşısına geçtim ve kendi kendime ben yapabilirim çünkü ben kendi kendimin en değerlisiyim dedim kilolarımı verdikten sonra o bana sen yapamazsın ayı diyen insanlar şimdi bana evrim geçirmişsin çok güzel olmuşsun diyorlar arkadaş olmak için onlar şimdi benim etrafımda dört dönüyorlar ama ben yüz vermiyorum sende yapabilirsin ben sana güveniyorum😊 her umudunu motivasyonunu kaybettiğinde gel bu yazıyı oku ve motivasyonunu asla kaybetme sen çok değerlisin kendi değerini bil kendi kendinin en değerlisi sensin ve biz kadınlar kim ne derse desin çok güzeliz asla unutma kendine iyi bak güzel insan
Yaa sen ne güzel bi kadınsınn❤️çok teşekkür ederim 🌸
Teşekkür ederim o senin güzelliğin☺️❤️
@anonimgrol u cok ozluyorum
Bu siteden konuştuğunuz biri anladığım kadarıyla umarım bir an önce arkadaşınızla iletişime geçebilirsiniz
Bilmiyorum gecebilir miyiz. Onu anlayamiyorum..
Kafanızı karıştıran şey nedir tam olarak anlatırsanız belki bir ortak yol bulabiliriz
Ozel seyleri buradan anlatmak dogru olmaz, aramizdaki mevzular. Ama hayatimin isigi, onu yanimda istiyorum.
Onun da bazi soru (n) lari var, mani oluykr, uzlasilmiyor. Oysa ki birbirimize cok yakin insanlariz.
Bilmiyorum, onu kaybetmek istemiyorum
Ben bir kere sevdim canımdan öte ama kendisiyle kavuşamadık💔 şimdi her gün hasretinden geberiyorum aranızda ne problemler varsa oturun konuşun halledin onu sakın kaybetme aşk herşeyin üstesinden gelir sizin aşkınızda aranızdaki her şeyin üstesinden gelir çabalarsanız aşkının arkasında dur sakın vazgeçme
Ona da soyle bunlari lutfen. Aramizdaki muhabbeti ozeli, burada anlatmam ama soylediklerin kiymetli.
Kendisi
@anonimgrol
Bunu kopyalayip yapistirirsan o da gorebilid
Tabiki de bir faydam olursa ne mutlu bana hemen kendisine yazıyorum
Yazabildiniz mi
Veya rahatsiz etmryin burayi okusa o bile yeter
Covid oldum evde hapisim 🙄
Yaa geçmiş olsun c vitamini böyle durumlarda bol tüketilmeli hazır karantinadayken dizi film izleyebilirsiniz resim çizme yeteneğiniz varsa hoşunuza giden resimler çizebilirsiniz yeni bir dil öğrenebilirsiniz böylece zaman geçer
Yaa çok teşekkür ederim
Gayet iyi
Bu iyi en azından birimizin keyfi yerinde
Kötü🎧
Bugün günü berbat geçen insan tek ben değilim anlaşılan
Aynen ortak: )
Her kötü günün sonunda elbet bir aydınlık vardır sabret ortak :)
Aydınlıklar az be ortak sabır taştı artık🙂
Sevdiğimiz insanlarla geçmeye çalışıcaz bu zor günleri artık hoş benim kimsem kalmadı ama umarım senin karşına herşeyi unuturacak tüm zorlukları aydınlıklar az dediğinde sana aydınlık olan biri çıkar karşına
Ağzından bal damlıyor umarım: )
Yerlerdee
Neden?
Canım sıkılıyor galiba ksmdp
Hayat bazen insanı sıkar sende sana heyecan verecek hayatını renklendirecek bir hobi edin uğraş bul
Ah bebeğim heyecan mı kaldı hepimiz ölmüş bitmişiz
İnsanı sömürüyorlar bazı insan demeye şahit ister gıcık tipler ama sen hayatını yaşamaya bak genede bu hayata bir defa geliyoruz herşeyi dolu dolu yaşa dolu dolu ağla dolu dolu gül dolu dolu kahkaha at
İdare eder
Daha güzel günlerin sizi bulması dileğiyle...
Teşekkür ediyorum
iyiyiz biz sen
Berbat😔
takma kafana çok geçer hepsi
Umarım her karanlık bir zamanın aydınlık bir sabahı vardır elbet☺️
bak ne güzel dedin sabırlı ol