Yeni bir şey keşfettim. Abur cubur sağlığın afedersiniz ırzına geçiyor. Daha önce abur cubur yediğim için yüzümde rozase çıkmıştı. Şimdi de abur cubur yediğim için psikolojim zayıfladı biraz. Bu yüzden bir karar aldım. Bundan sonra hayatımın sonuna kadar hiç abur cubur yemeyeceğim. Size de tavsiyemdir asla abur cubur yemeyin. Şekerli ve tuzlu şeyler de yemeyin.
En güzeli sağlıklı ev yemekleri ile beslenmek + her gün 2 saat yürüyüş yapmak. Bir de 3 ya da 4 gün de 1 er saat vücut geliştirme yapmak. Bir de insanlarla konuşup sohbet etmek. Yalnız kalmak da sağlık için hiç iyi değil bence.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abur cubur yemiyorum her gün 2 saat yürüyorum ama insan sevmiyorum çok yalnızım
maalesef yalnızlık tek başına psikolojiyi ve hatta fiziksel olarak vücut sağlığını be organları da sağlıksız yapan bir şey. İnsanları sevmen, konuşman lazım. Çok seçici olma. Konuş sohbet et kafa dengi kimi bulursan. Ama internetten kast etmiyorum. Reelden bahsediyorum.
Sizoid bozukluğu varmış bende yeni öğrendim.
Çok uzun yazmışsın bu saatte okumadım
Sağlıkla ilgiliydi. Bir oku bence sağlıklı olmak önemliyse senin için. İstemiyorsan da sorun yok, iyi akşamlar
O kadar abur cubur yerim, hiçbir şey olmadı.
Hareketliliğin nasıl peki?
Bir de ev yemekleri de yiyorsun değil mi abur cuburdan önce.
Ev yemekleri yemiyorum, Yayla, Knorr'un hazır yemekleri pratik. Hiç yürümem, evde konsol pc başında geçiyorum.
Belki oyun oynadığın için kendini sürekli iyi hissediyorsundur. Eğlence de çok önemli sağlık için. Ama hazır knor çorba tam olarak abur cubura girmiyor bu arada. Yemek sonuçta o. Benim kast ettiğim şeyler abur cubur olarak bisküviler, çikolata, cips vs gibi şeyler.
Ohoo alayını yiyorum o dediğin abur cuburun. Redbull ve viski de var hatta.
Her gün mü kanka?
Evet.
Dediğim gibi oyun oynadığın içindir. Ben uzun süredir bilgisayar oynamayı bıraktım. Sosyal aktiviteleri de azaltıp ders çalışma, para kazanma, kişisel gelişim vs gibi boş işlerle uğraşınca, bir de abur cubur ve sağlıksız şeyler yiyince iyi gelmedi bana. Bugünden itibaren karar verdim. 0 abur cubur, 2 saat yürüyüş, 1 saat bilgisayar oynayacağım minumum ve insanlarla, akrabalarla konuşucam hep. Hayatımın sonuna kadar bunu yapıcam. Elimden geldiğince. Sağlıklı yaşamak> her şeyden.
Sen 32 yaşında değil misin kanka? Çalışmıyor musun para nerden geliyor sana?
Baba parası yiyorum, çalışıyordum sıkıldım, etrafımdakiler olgun tipler, bana göre değilmiş iş hayatı diyip istifa ettim.
Bence çalışsan hem para kazanman için hem de sağlığın için daha iyi olur ama tabi hayat senin hayatın. Sen bilirsin. Valla gidip dükkan dükkan dolaşıp mendil bile satsan, meşgul olsan yine iyidir. Hem hareket etmiş olursun hem de sağlıklı olursun. Günde 5 saat de olsa çalışman baya faydalı olurdu. Ama dediğim gibi kimsenin hayatına karışamam. Benimkisi sadece öneri. Yapıp yapmamak sana kalmış.
Kardeşim ben ölmeyi istiyorum, sen bana sağlık öneriyorsun, valla pes.🤦
Ee al işte senin psikolojin bozuk. Abur cuburun zararı işte. En başından beri bunu anlatıyorum.
Benimki farklı.
Yaşamak istemen lazım. Bunun aksi bir düşüncede olman, şaka yollu bile olsa bunu söylemen sağlıksız.
Şaka falan değil ciddiyim. Annemin yanında olmanın neresi kötü? O bu hayatta değilken napayım dünyayı.
Hiçbir şeyim yok dedin en başta. Bu doğru değil demek ki. Sen finansal kölelik konularına da yorum yapıyordun. Umarım öyle bir bağımlılığın yoktur. Artı sosyal medyada fazla zaman geçirmek de psikolojiyi mahvediyor haberin olsun.
Anladım başın saolsun. Ama annen hayatta olsaydı ya da şu an belki cennette, senin ölmeni ister miydi? Sanmam. O zaman anneni mutlu etmek için yaşamayı seçmelisin.