merhaba almanyadan yaziorum ve artik kaynanamdan biktim 3 aylik evliyim herseye karisior
- gecen sefer odamiza girip beddaniyeyu cekistirdi yani bisey yokdu carsafta ama olada bilirdi neymis bebek yatircakmis ablasinin oglu yani bana desen ben yapmam mi sanki
- kapali olmadim icin bana yanlis büyütülmüsün dior senin sucun yok vs vs ve bundari kimseye anlatmiorum
- kiyafet almak icin biyere girdi sana da alalim oyle dar seyler babanin yaninda olmaz dedim ne giniorum ki herzaman dar uzun pantolon ginmisimdir
-dün oruc konusu acildi sanki hiristianmis gibi siz oruc tutuyomusunuz dior töbe ya sanane dedim icimden evlisin artik tutmalisin dio daha da bitmedi
- gecen sefer odamiza girip beddaniyeyu cekistirdi yani bisey yokdu carsafta ama olada bilirdi neymis bebek yatircakmis ablasinin oglu yani bana desen ben yapmam mi sanki
- kapali olmadim icin bana yanlis büyütülmüsün dior senin sucun yok vs vs ve bundari kimseye anlatmiorum
- kiyafet almak icin biyere girdi sana da alalim oyle dar seyler babanin yaninda olmaz dedim ne giniorum ki herzaman dar uzun pantolon ginmisimdir
-dün oruc konusu acildi sanki hiristianmis gibi siz oruc tutuyomusunuz dior töbe ya sanane dedim icimden evlisin artik tutmalisin dio daha da bitmedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşinle konuş başka şehire taşının kaynanadan uzak bir yer olsun.
Galiba sen aciksin ve esinin ailesi kayinvaliden gil kapali muhafazakar bi aile, görünen o takma derim evlerini ayrı mı yoksa birliktemi oturuyonuz?
Birlikte oturuyorsaniz biraz zor anlasmaniz keske ayri evlere ciksaniz, kayinvaliden kiskaniyordur oğlusunu, seni de yakıştırmıyor oğlusunun yanında cünkü acıksın ya ondan bence
TAKMICAM da basörtü evt ayri
Ama almanyadakiler daha acıklar türkler genelde kayinvalidende iyi olmasi lazimdi ya olabiliyo iste böyleleri de var
Basörtü takmiyorsn demi
Bide bizim bu cevrede aradik cok evleri dio boş ver
Anlamadim
Bosanma sadece ayri eve cik kocanla bi bahane bul ve ayri eve cik
Pek de muhattap olma kayinvalidenle insAllah düzelir kayinvalidn
Yok yok takmiorum dügün arasi burnumdan getirdi bende orada baya agzina sictim ve cok sesiz biriyim ama gelinlime karisti
Ve cok ariolar beni esime de dedim sikiolar adami 3 kere günde ario
Anliyorum seni biswer ya kocanla iyi olda gerisine bakma
Arasinlar boswer bazen ac bazen acma duymamazlikdan gel
Aradinda cikmayinca a niye cikmion kizim olur tiksindim artik
Isim vardi anne de
Duymamisim anne yatiyordum felan gibi seyler söyle
Dün burdaydi kizinla da konuscam birden oda gelcekmis annesi
Günde 3 kere aranmaz ki ama yani insanin da bi özeli vardir
Sen yeni mi evlisin?
Evt yeni bi sehir benim icin ama yinede boguyolar adami yemin ederim onu ginme buna dikat et takmiorum yine giniorum ama sinir oluyorum
3 aylik
Haa daha yeni evlisin, onlarda mesela onlar kapali ya o da istiyoni sende onlar gibi ol onlara yakışan bi gelin ol istiyor kayinvaliden
Istiyoki* sende onlar..
AYNEN o bu evlendi hemen kapandi dior yatak odama pat diye gircek
Bebek uyumus onu yatirim diye yorgani hepsini indirdi lan ooo bana de ben yapim
Terbiyesiz yapti sey biraz geri kafali kayinvaliden ben birini daha biliyorum bi geline böyle yapmisti yatak odasina pat diye giriyordur bataniye almak icin cok sacma hareket terbiyesizlik herkesin bi mahremiyeti var sonucta takma boswer kapiyi kilitle sende
Ya bak mahremiyet ben gitmiosam oda giremez evinde yapamam o hareketi kenine gelsin
Sen bence ona tatli bi dile uyar anne odama pat diye girme lütfen simdi ustum acik olur felan de
Utanirim yanlis anama da kapiyi tikla girsen daha hos olur de
Aradiginda bazen de anne kusura bakma her aradiginizda dönemiyorum size işim oluyor de bide sürekli aramayin de guzel bi dile söyle ona
merhabalar hayırlı gunler dılerım almanya dogumlu musun yoksa oraya gelın mı gıttınız? @Munevercakici
Bura dogumlu
bura derken anlamadım almanya mı turkıye mı
Almanya yani
bak sn arkadaşım ben almanyaya iş arama vizesine başvurdum. neden cunku tahsilm var ve almanya da dogup buyumus bır turk ıle ASLA EVLENMEM bu benım tercıhım neden dersen cok bılmıs ukala ve dılı uzundurlar bundan dolayı yanı dıyecegım o kı SEN GERCEKTEN ORDAN OLSAYDIN O KAYNANAYI YER YER BITIRIRDIN
Tam tersi bizim burdaki insanlar ordaki gibi degil zaffiz
bak sn arkadaşım burdan bır kac kısı ıle de whatsapımızı verdık konustuk vs gercekten cok degısık gurbetcı kızı dıyınce dur derler oradakı erkeklerın cogu neden turkıyeden evlenıyor göturuyor sanıyorsun gerceklerı bılen bır ınsan olarak SANA KIZMIYORUM HADDIM DEGIL SEN GERCEKTEN GURBETCI KIZI OLSAYDIN O KAYNANAYI HAŞAT EDERDIN CUNKU GURBETCI KIZI ALMANYADA ONLARIN TABIRI ILE BIRSEY DERLERDI ONUNDUM HAKKINI SAVUNUR ANLADIN MI BÖYLE SAF MAF OLMAZ
KARAÇİ Mİ NE DİYORLAR ALMANYADA YABANCI UYRUKLULARA
Başka şehire taşının
Bitane oglum var onuda yolimmi dio silik
Ve ben önce hep susuyom snr diom keske bunu deseydim aklima gelmio bisey
Böyle yaşanmaz
Napimki?
Bak o an aklima gelmio bisey 2-3 dk snr gelio gec oluyo
Kahve falan iç beynini ayık tut dikkatini topla onunla konuşurken ağzına lafı tıka ben senle mi evlendim de sen karşılık vermedikçe tepene cikiyor
Evet evett boyle devam
Snr da edepsiz derler anneme de dedim
Sen niye edepsiz oluyorsun sen evli bir insansın sen çocukla evlendin annesiyle evlenmedin ki yeni evlilerin işine burun sokulmaz canı çok sıkılıyor demekki onun gitsin kendine koca bulsun gitsin ise girsin gitsin biseyler yapsın sen onun can sıkıntısı misin arkadaş
tek gecelık yasadınmı
Boşan
Esimle okadar problemim yok ama
Olur ilerde