Güncellemeler
1 yıl
ben onun icin ailemden cok cektim dayak yedim. babası yok dedi diye konusmayı keser mi sizce hayır konusmayalım dese bile bulmak istiyorum onu pesinden gitmeyi dusunuyorum xok gurursuzum ama cko seviyorum
2 yıllık sevgilim var ailem izin vermiyo konusmamıza ama gizli yurutuyoduk babam sevgilimin annesine kufur etmisti sevgliimin babası duymus bulsa babamıvuracak. babasının bildigi gunden beri telefonu amcasında ve bana yazamıyo 7 gun oldu sizce benden vazgecer mi geldiginde bana ulasır mı cok kotuyum bir haftadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ayrıl geç direk
Niye istemiyokar ve bekleyin biraz zamanla yatisir
cinsel icerikli mesajlarımızı okudular sevmiyolar
Cocuk Şu an olgun gasinda degil sana sahip cikamaz yioranirsiniz
başka ülkeye taşınmak zorunda kalmışlar benim olduğum şehre adım attığı an gözyaşlarına hakim olamamış ikimiz de çok çektik beş altı seneye köyüne gidip onu bulmaya çalışacağım
Çocuk köyünemimi gitti ya
Eger sana gelmezse fazla uğraşma
Selam iki aile arasında savaş cikarican yani.. çok ilginç gercekten
istemiyormus zaten beni kuzenlerinden ogrendim
Bak sana değer vermedigi beli ortada
Abla kaçma ona ahshahhshaha
kız aynı yastayız
Hitaben söyledim okulun falan yok mu güvenme kimseye çok sevsen de ilerde sevgi biter sen kalırsın ortada
gecen sene mezun oldum bu sene gidecektim uniye cok kotu seyler oldu calısamadım odaklanamadım birbirimize olan sevgimiz bitmez valla cok seviyoruz vazgecmedik bu zamana kadar simdi babası yuzunden vazgecicek diye korkuyom
Babası yüzünden vazgeçerse zaten iyi olur erkenden ne olduğunu anlarsın herifin. Kalırsa yanında da zaten bu sevginizi daha da guclendirecek. O yüzden üzülme. Keşke gitseydin üniversiteye. Her zaman kendini daha önde tut sen daha değerlisin sevgi biter aşk biter sen kalirsin
maalesef dediğin gibi oldu ama benim icin cok aglamis kuzenlerinden ogrendim baska ulkeye tasinmis
Abla ne çabuk hemen gitmiş mi hiç mi haber vermedi sana
kaç gündür harap olmuştum dün kuzeniyle ve onun ablasıyla konuştum sırbistana ailesiyle beraber taşınmış hatta annesi konuyu kapat dşyerek kurana el bastırmış o da konuyu kapatmış yoksa babamı bulurlardı ve sevgilimin ayağının kenarına mermi sıkmış sevgilimin yüzü paramparça olucakmış amcaları yetişmeseydi. ben yıllar sonra onu bulmak istiyorum hiçbir şekilde beraber olamıyoruz hep ayrı kalmak zorunda kalıyoruz. köyünü nereli olduğunu falan biliyorum bes altı seneye inşallah köyüne gidip ondan ve ailesinden haber almaya çalışıcam inşallah istediğim gibi olur her şey ayrı kaldığımıza değer. kendisininde çok çektiğini üzüldüğünü biliyorum babasıyla konuşmuyormuş
Abla seni kandırmış olabilirler mi sirbistana gitmemistir belki
hayır ben eminim ailecek gitmişler hatta sevgilimin babası yeğenini bile aramış bunlar nerde oturuyo diye çok kötğ travmalar atlattık beraber ama bu da geçecek inşallah zaten balkanlarda oturumları var arazileri var kesşn oraya taşındı ve numarayı arayınca surekli ulaşılamıyor diyomuş hat aktif değil
Sosyal medya hesaplarından ulaşmaya calis
Yaşlarınız kaç
ben 18 o 19
Sakın yanlış bsey yapma pişman olursun sonra
ona kacmak istiyorum ama ulasamıyorum hicbi sekilde cevap da vermiyo
Sakın yapma sakın
Lise sondamısın
yok mezunum bu sene uniye gidecektim seneye tekrar girerim diyorrum
Bence vazgeç akıllı ol git okulunu oku
Tamammı
zaten istemiyor beni artik vazgecmis
boş ver bırak allah aşkına