Merhaba
4 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var eşimle severek evlendik ama nikah günümüzden sorunlar başladı çünkü kayınvalidem örf adet dedi ama benim nikah günü tek başıma kuaföre gitmemi istediler eşim hiçbişey demedi sonra annemler tepki gösterdi ve eşimde kapıya geldi daha sonra nikah oldu bitti bir kaç gün sonra düğünümüz oldu problem yoktu benim annemle babam boşanmıştı ben 14 yaşındaydım boşandıklarında ben evlendikten 1 yıl sonra annemle babam barıştı evlendi bende annemle küstüm eşim ve ailesi bu durumu fırsat bildiler doğumdan önce annemle barıştım ve görüşmek istiyorum torununu görmek istiyor ama kayınvalidem ve iki görümcem hep engel oluyor eşim hiçbişey demiyor psikolojim hiç iyi değil ve baskı altındayım ne yapmam lazım bu durumda lütfen yardım edin
4 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var eşimle severek evlendik ama nikah günümüzden sorunlar başladı çünkü kayınvalidem örf adet dedi ama benim nikah günü tek başıma kuaföre gitmemi istediler eşim hiçbişey demedi sonra annemler tepki gösterdi ve eşimde kapıya geldi daha sonra nikah oldu bitti bir kaç gün sonra düğünümüz oldu problem yoktu benim annemle babam boşanmıştı ben 14 yaşındaydım boşandıklarında ben evlendikten 1 yıl sonra annemle babam barıştı evlendi bende annemle küstüm eşim ve ailesi bu durumu fırsat bildiler doğumdan önce annemle barıştım ve görüşmek istiyorum torununu görmek istiyor ama kayınvalidem ve iki görümcem hep engel oluyor eşim hiçbişey demiyor psikolojim hiç iyi değil ve baskı altındayım ne yapmam lazım bu durumda lütfen yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Engele olamaz bunu çözemek zor olmamasa gerek
Zor değil ama haklıysan halsız duruma düşmemek için onlardan bi atak bekliyorum ve şu an kapım kilitli oturuyorum geldiklerinde direkt KADES uygulamasından polise başvurucam
Öyle yapacağına direk kendin çöz yine ay ı şeye çıkacak kades le dilersen yardımcı olabilirim 😬
👍*
Nasıl anlamadım anlatır mısın
Yazamadım taqp atmn gerek
Takip ettim şimdi anlatır mısın
Neden kendi ailenle görüşmeni istemiyor kaynanan
Bir sebep belirtemiyor kendisi çünkü ailemin bir suçu yok o da biliyor herşeyi merkezinde olmak istediği için ailemle görüşmemi istemiyor diye düşünüyorum
Bu yaptığı haksızlık ama eşinin sessiz kalması da ilginç
Evet iki görümcem var biri evli biri bekar evli görümcem alt katımda zaten nereye gitsem ne yapsam hemen annesine yetiştiriyor öbür görümcem telefonunu açmadım diye üstüme yürüdü bana vurmaya çalıştı
Sen nasıl bir ailenin içine düşmüşsün
İlk başta böyle değillerdi sonra gösterdiler gerçek yüzlerini
Taşınma ihtimalliniz yok mu başka bir mahalleye falan
Ev kendi evimiz ve kredi borcu var onu ödüyoruz 3 yıl var bitmesine böyle olmasa bile eşim taşınmayı düşünmüyor iş yeri başka bir şehire şube açtı orada şef olarak çalışması durumunda oraya taşınmamız gerektiği için eşim terfiden vazgeçti annesini burada bırakmak istemediği için
Seni ailenle görüştürmüyorsa sende onlardan uzaklaşcaksın
maalesef alt katımda görümcem var ben görüşmek istemesem bile eşim ben yokmuşum gibi davranıyor annesi ben size gelicem diye arıyor eşimi de eşimde hiç bana sormadan gel diyor
Eşin seni neden sürekli yokmuş gibi sayıyor sende ona öyle davran biraz anlar belki nasıl bir duygu olduğunu
Çok denedim klan eve gelince konuşmadım kulaklığımı takıp müzik dinledim sabah giderken uyanık olsam bile kalkmadım geçirmek için neler neler ama anlamıyor o kadar lafı duvara söylesem duvar dile gelirdi
Dertleşmek konuşmak istermisin
Teşekkür ederim 😊
Yanlış anlaşılmasın lütfen 😊
O ne saçma bir şey
Evet eşim evde yediği yemeği o gün ne yaptığını annesine anlatır yani yaptığı tuvaleti bile söyleyecek yakında
Oha be o zaman o evlilikte hep sorun tartışma huzursuzluk olur
Evet ve artık eşime sevgim saygım kalmadı bunlara sessiz kaldığı için
Sesssi kalıyorsa seni koruyamıyorsa o evlilik bitmiş
En uyuz olduğum şey ulan evleniyorsan karına sahip çıkmayacaksan evlenme
İşte sorun sessiz kalması ama o farkında değil sorunun ondan kaynaklı olduğunun ve evet evleniyorsan bu benim karım siz niye karışıyorsunuz demesi lazım ama ses çıkarmayı geç o da hemen onlardan taraf oluyor
Bu durum üzücü olur dertleşmek ister misin
Evet tabi ki
Bekliyorum o zaman
eşinle konuşmalısın
Daha kaç kere konuşmam lazım ne demem lazım bilmiyorum benim yanımda ben haklıyım ama annesi komuşunca ben haklıda olsam annesi haklı oluyor eşime açık açık ikili oynama tarafın belli olsun dedim ama hiçbir değişim yok
Anlamadım
Ya onlara ne çık markete pazara diye annenle görüş
Telefonla görüntülü bile arıyorlar hatta bi arkadaşım var samimi onu bile arıyorlar çünkü eşim ona gittiğimi söylüyor
Senin yerinde olsam arkadaşımı ararım onla birlikte çıkarım sonra anneme giderim sen de boyun eğiyorsun onlara benim bile sinirim bozuldu kaynanaya anneni görmek en doğal hakkın nerelisin sen
Neler neler yapmadım ki kaynanam köye gidince gidiyorum anneme köyde telefon çekmiyor arayamaz diye ama yine arıyor eskişehirliyim
Bilmiyorum sabret biraz bakalım boşanmak da kolay değil biraz sabret belki ayrılırsınız onlardan
Eşim annesinden ayrı kalmamak için terfiyi elinin tersiyle itti
Ben bu durumda bir şey diyemicem yani sana kalmış ister böyle devam et ister boşan
Boşanmayı düşüyorum ama şu an karşı taraftan bir atak bekliyorum çünkü elimde delil olsun gelip beni evimde rahatsız ettiklerine bana bağırıp hakaret ettiklerine dair
Onu kameraya al gizli bir yere koy telefonunu
maalesef görüntü ve ses kabul edilmiyor çünkü gizli çekildiği için sorun oluyormuş
Ne münasebet
Bende diyorum ne münasebet diye ama işte bunu onların demesi gerekiyor aslında
Kocanda olay bitiyo
Ama o olayın bitmesi için bişey yapmıyor
Tepkini koy ben olsam salmam öyle gercı bızde de baska drum var takıp ettım senii