4 yıllık evliyim ve 1 yaşına yeni girmiş bir oğlum var eşimin annesi kendi ailemle görüşmeme engel oluyor eşim hiçbişey demiyor?

Merhaba
4 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var eşimle severek evlendik ama nikah günümüzden sorunlar başladı çünkü kayınvalidem örf adet dedi ama benim nikah günü tek başıma kuaföre gitmemi istediler eşim hiçbişey demedi sonra annemler tepki gösterdi ve eşimde kapıya geldi daha sonra nikah oldu bitti bir kaç gün sonra düğünümüz oldu problem yoktu benim annemle babam boşanmıştı ben 14 yaşındaydım boşandıklarında ben evlendikten 1 yıl sonra annemle babam barıştı evlendi bende annemle küstüm eşim ve ailesi bu durumu fırsat bildiler doğumdan önce annemle barıştım ve görüşmek istiyorum torununu görmek istiyor ama kayınvalidem ve iki görümcem hep engel oluyor eşim hiçbişey demiyor psikolojim hiç iyi değil ve baskı altındayım ne yapmam lazım bu durumda lütfen yardım edin
4 yıllık evliyim ve 1 yaşına yeni girmiş bir oğlum var eşimin annesi kendi ailemle görüşmeme engel oluyor eşim hiçbişey demiyor?