Kilonun saglikla pek bir ilgisi yok yeterli bilgiye sahip degilsin 100 kilo ustu sigara icmeyen benden daha enerjik saglikli insanda gordum ayrica kendi icin olan sagligi seni ya da baskasini ilgilendirmez herkes kendi sagligindan sorumlu kisi kendinde rahatsizlik varsa bunu fark edip tedavi olabilir diyet yapabilir eger kilolu kisiyi cok dusunp seviyosan nufusuna al bunun disinda sagligin icin kilo ver az ye gibi seyler soylemen sadece karsinda ozguvensizlik yaratip zorunlu bi diyet yapma gerekirse kendini ac birakma gibi psikolojik problemler yaratacaktir yani mumkunse kisilerin fizikleri hakkinda onu dusunuyorum diyip cokda yorum yapmayin aileniz disinda
Kilo hastalıkları tetikliyor kilodan kastım sağlıklı beslenip kendini salan insanlar için bu arada insanın başkasının iyiliğini istemesinde ne sakıncası var
Sigarada sagligi tetikliyor alkolde temizlige dikkat etmemekte yiyecekleri iyi yikamamakta vb.. Bunlar konusunda kimse birsey demezken kilolu birine sagligi tetikliyor demek sacmalik her kiloluda hastalik olusmaz egerde bi hastaligi varsa ve bu kilodan kaynakliysa doktoru bu konuda bilgilendirir sana dusmez birak dusunme cunku iyiligini isterken kisilerde psikolojik etki birakiyorsu gerek yok
Tersine gitmek degil bu konu elestiriye kapali yorumlayanlardada goruyoruz herkesin psikolojisinde bir iz birakiyor yazsin napayim. burasi sadece bi soru sitesi gercek kimligimi gormelerine gerek yok
Kilonun saglikla pek bir ilgisi yok yeterli bilgiye sahip degilsin 100 kilo ustu sigara icmeyen benden daha enerjik saglikli insanda gordum ayrica kendi icin olan sagligi seni ya da baskasini ilgilendirmez herkes kendi sagligindan sorumlu kisi kendinde rahatsizlik varsa bunu fark edip tedavi olabilir diyet yapabilir eger kilolu kisiyi cok dusunp seviyosan nufusuna al bunun disinda sagligin icin kilo ver az ye gibi seyler soylemen sadece karsinda ozguvensizlik yaratip zorunlu bi diyet yapma gerekirse kendini ac birakma gibi psikolojik problemler yaratacaktir yani mumkunse kisilerin fizikleri hakkinda onu dusunuyorum diyip cokda yorum yapmayin aileniz disinda
En İyi Cevaplar