Silahli bir pusudan nasil kurtulursunuz?

merhaba
Benim ablam 3 ay önce eşinden şiddet ve hakaret yedigi icin 3 çocugu ile bizlerin yanina sigindi. Biz eskisehirde yaşiyoruz onlar uşakta yaşiyordu. Eşi surekli bizleri arayip rahatsiz ediyor ve annesi bazi insanlar araciligi ile bizlere `oglumu gönderecegim gitsin kardeşlerini öldürsün, cigerlerini yaksin`gibisinden mesajlar iletiyorlar. Bir akrabam bunlarin gidip bi yerlerden bir silah temin ettiklerini söylemisti. Insalarin icine çikacak yüzlerinin olmadigini ve bunun icin gelip beni veya kardeşlerimden birini öldürüp gidip hapis yatacaklarini duymustum. Biz 3 erkek kardeşiz ve ben evden uzagim. kardeşlerim 23 yaşlarinda ve kardeşlerimden birinin onune cikip ona saldiriyor sonra polisler geliyor ve bu şahsa hic bisey olmuyor. 1 ay once ablamin önüne çikip onu taciz ediyor (uzaklaştirma karari oldugu halde) ve maalesef cevrede kamera olmadigini ve gorgu tanigi olmadigi icin bişey olmadi. Hatta onlarin mahallesinden biri `polislerin onu aradigini ve nerede oldugunu sordugunu ve kendisinin uşakta karakola gitmesini söyluyorlar. Kendiside nasil oluyorsa usaga gidip 2-3s aat sonra karakolda oluyor` evet, bu kişi cok kurnaz. Inanin 3 aydir evde disari cikamiyor ailem ve surekli korkuyoruz. surekli evimizin etrafinda dolaniyor. bir akrabam bana `onlar senin peşinde cunku sen evin en buyuk erkegisin ` demisti. Bu arada benim babam 2003 yilinda vefat etti. ayrica bu şahis benim halamin oglu... hatta size daha ilginc bisey diyecegim. Bu evden ablam kacmadan 1 ay önce 1 gelin daha kacti. maalesef onun peşinden gidemiyorlar cunku kizin arkasi cok saglam. maalesef benim arkam o kadar saglam degil hatta gidip akrabalarima soruyorlar onlarda `gidin öldürün veya yaşatin biz karişmayiz` demişler. Ben bir kac gün sonra eskişehire gidecegim cünku ailem cok korkuyor onlarla olmam lazim. Biliyorum beni öldürecekler hatta bunu pusu kurarak yapacaklar. Sürekli insanlardan aldigim duyum bu yonde. SIMDI BEN SIZE SORUYORUM. SIZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün Eskişehire geldim. Ve bu gün amcam aradı yanında hatri sayilir Bi kaç kişi ile ve bana ablamın eski eşi, kardeşi ve babasının Eskişehir de olduklarını, oğullarından birinin beni öldüreceğini ve suçu kendisinin ustleneceginj söyledi. Polis karakoluna gittik. Durumu anlattım ve memur sanki benimle dalga geçti belkide adamın işi o sekildeydi. Amcamın ifade vernesini söyledi ama amcam hayatta bunu yapmaz çünkü karşı tarafa kimse bulaşmak istemiyor. Neyse bu günde ölmedim. Umarım yarında ölmem.
Silahli bir pusudan nasil kurtulursunuz?