Kürt birisiyle evlenebilir misiniz?

Yaşım: 18 fakat ilerisi için soruyorum.

Benim bütün sülalem hdp tutar. Benim siyasetle uzaktan yakından alakam olmadı, partileri genel olarak sevmiyorum, ülkeye bir yararlarının olduğu yok bana göre.

Bana genel olarak ilgi duyan birileri oldu fakat benim Kürt olduğumu öğrendiklerinde soğurlar diye aptal'a yattım veya Kürt olduğumu bildiği halde bana ilgi duyanlar oldu, onlar da da ailelerin kafaları asla uyuşamayacağı için ve %99 ihtimal ile sülalesi hdp tutan birisine kız vermeyecekleri için hiç o işlere bulaşmadım.

Sevmek sevilmek istiyorum fakat ülkemizde neden bu durum böyle.

Kürt olan birilerini bul derseniz şimdi gönül işleri ırklara göre ayrılmıyor maalesef ben kolay kolay seven biri değilim ki sevdiklerim de oldu fakat hep Türk'lerdi, durumlar belli diye açılmadım kıza.
Gerçekten boş biri değilim, şu an 2 yıllık bir üniversiteyi bırakmış durumdayım fakat bırakma ortalamam 3,79 gerçekten boş biri değilim, okumaya araştırmaya önem veririm, kitap okumam fakat internetten ilgilendiğim konu ile ilgili makale okumak daha güzel geliyor bana, teknoloji ve yazılım ile ilgilenirdim genel olarak. Fakat ne olursam olayım sanırsam olmayacak,

Ben hiç sevilmeyeceğim/sevemeyeceğim değil mi :(

Lütfen siz ter*ristsiniz gibi şeyler yazmayın, yazacak kişilerde belli bir eğitim seviyesinin üstünde olursa ve gizliden yorum atmazlarsa sevinirim, en azından bu durumu dediklerimden bir şeyler çıkarabilecek kişilerle konuşmuş olurum.
Kürt birisiyle evlenebilir misiniz?