Abi saçmalamayın a q. Tamam bazı konular da cinsiyet ayrımcılığı yapılmasını biz de kabul etmiyoruz fakat bu kabul etmemiz gereken bir konu değil, ev işi kadının işidir.
Artık kadınlar ev işi yapmayı bilen erkeklere bakıyor zaten sadece ben böyle değilim bütün çevremdeki kadınlar böyle özellikle Trakya Ege bölgesi gibi kadının doğru düzgün değer gördüğü yerlerde eşler birlikte çalışıp ev işini birlikte yapıyorlar benim babam ev işlerinde annemden daha iyi
Trakya’da erkekler ev işi yapıyor en azından benim çevremde ben böyle gördüm annem ev hanımı olsa da babamla birlikte yeri gelir temizlik yeri gelir yemek yaparlar çevremde çalışan eşler var ve kadınlar çalıştıkları için eşlerinden ev işi yapmasını bekliyorlar bizde böyle 😊
Feminen düşünce değil artık eşitlik denen bir kavram var, hayat eskisi gibi değil karı koca birlikte işe gittikleri için erkekler de ev işi yapmaya başladılar yardım ediyorlar eşlerine ev işi kadına özgü bir şey değil ev işinde kötü olan kadınlar da var ev işinde iyi olan erkekler de
Eşitlik kavramını elbette herkesin kabul etmesi gerekir fakat sizin savunduğunuz şey eşitlik ilkesine bir tık aykırı. Yaradılışı itibariyle erkek kadından daha da güçlüdür, sizin istediğiniz o eşitliği de onun gibi düşün. Tekrardan söylüyorum erkek asla elini hiçbir şeye süremez, yemek yapamaz, eşine yardım edemez diye bir şeyi iddia etmiyorum elbette yeri gelecek onu da yapacak.
En İyi Cevaplar