Aile & Toplum Eda ece ve melis sezen bir tek bana mı itici geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bakın çirkin demiyorum, güzeller fakat bana itici geliyorlar.Sanki bir yapmacıklık var, kendini bir şey zannediyorlarmış gibi. Eda ece ve melis sezen bir tek bana mı itici geliyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YavuzSelimBey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı. sezen hariç katılmıyorum tanıdığım eda ece ve melisler mükemmel hatunlardı :) çok da sıcaktılar 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ede Ece değilde Melis sezen bana da öyle geliyor 1 0 Yorumla
feyziiihüsnü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aynen ikisi de cidden bi farklılık var 2 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Eda Eceyi seviyorum ama diğeri çok yapmacık 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eda Ece iyidir hosdur da Melisi bende sevmiyim 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Melis sezen tamam da eda sempatik ve tatlı bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sezen hariç katılmıyorum tanıdığım eda ece ve melisler mükemmel hatunlardı :) çok da sıcaktılar
Ede Ece değilde Melis sezen bana da öyle geliyor
Aynen ikisi de cidden bi farklılık var
Eda Eceyi seviyorum ama diğeri çok yapmacık
Eda Ece iyidir hosdur da Melisi bende sevmiyim
Melis sezen tamam da eda sempatik ve tatlı bence
onalrın tarzı o biraz
Eda ece hep ayniydielis sezen cok yapmacik
Banada gelio
Hayır bence değiller