Her ne kadar sözlerini dinlemiyor gibi görünsekte aslında dedikleri kulağımızın bir köşesinde hep çınlar.
Peki sizin var ki kulağınıza küpe olan anne sözünüz?

Annemde biraz kaygı problemi var aklında milyon senaryo üretebilir haliyle bende buna mâhâl vermemek için çok dikkatli bir gençlik geçirdim şarjım bitecekse aradım gittigm yere vardigimda aradim bana nasihat verecek duruma dusurmedim onu. Pusulam önce anne babamı üzmemek sonra vicdanım oldu.
Hiç annemi dinlemedim. Çocukken başımızda bir ebeveyn olmadığı içindi bu. Keşke annem başımda olup benim ile ilgilenseydi de şu an bu durumda olmasaydım diyorum kendime.
Cevap
8Cevap
Var tabiki bi iki şey ama artık yolumu kaybetmem zor sanki yinede belli olmaz demi insanız😀
Bu devirde kimseye güvenme kızım, hele de erkek milletine.. devamı var da buraya yazmıycam 😊
Çocukken belki dinliyordum şimdi bi yere gittigimde bile laf ediyor bazen dinlemiyorum evde tshirtle duruyom mesela uzun bşy giy dıyınce gıyıyoz 😂
Annem bir iki söz söyler ancak hayatım açısından öyle müdahale edecek tarzda değil. Çünkü bana hep güvenir. Yolumu hiç kaybetmeyeceğimi biliyor.
Anne sözü dinlemek mi asla benim pusulam kalbim ve beynimdi eskiden şimdi de çocuklarım ve eşim asla beni yanıltmadilar.
Anne canandır her bebeğin ilk aşkı🥰 9ay karnında taşıyan. Nasihat babadan alınır. 🙂
Annem ben çıkarken dua eder. Ben oğluma dikkat kendine dışardan az ye derim🤗
Annem hep derdi ki, kötü bir şey yapmadan önce vicdanını sonra bizi düşün.
Ablangile nasil davranilmasini istiyorsan kadinlsra kizlara öyle davran
Herzaman der bunu 😊
Hiç yok annemi hiç dinlemem ben 😄
Teş ed.
Hiç dinlemiyorum :) kendi aklımı ve irademi kullanıyorum. 🧚♀️
Nereye koyduysan oradadır😂
Sen istersen her şeyi yaparsın, kimseyi dinleme
Genelde bişiy demez 😂😂
hiçbir sözünü dinlemiyorum ki :)
Her zaman doğru yolda ilerle
Prensip gereği dinlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?