Cemali ba kemali seyredelim
Ahirette herkesin iman edeceğini biliyor muydunuz?
Cemali ba kemali seyredelim
Ahirete gidip gelen mi var nerden biliyorsunuz evet Rabbim ayetlerini açıklıyor ama yanlış tefsirler yüzünden cenneti erkekler için kerhane gibi gösteren tefsirleri ne yapacağız kim gitmiste görmüş gelmiş ayrıca cehennem de her yer ateş değildir buzdan yerleri de vardır diyen tefsirler de var neden insanları hep korkutmak çabası içindesiniz Rabbim merhametlidir kulunu affeder İslami sevgi merhamet dini olarak lanse etmek yerine uff Allah yakar Allah affetmez sonsuz ızdırap var diyerek mi sevdireceksiniz?
ne biçim konuşuyorsun sen cenneti kerhane gibi falan? hurileri mi kıskanıyorsun... tamam bir erkeğin bir sürü hurisi olacak ama cennete giden kadınlar onlardan daha güzel olacak. gidip gelen mi var diyorsun da tefsir oku biraz Allah gayb sırlarını peygamberine veya evliyasına bildirebilir
yorumunun yarısına kadar okuyup cevap vermiştim şimdi diğer yarısını da okudum devam ediyorum. iblis neden iblis oldu? ademe secde etmediği için.. kovuldu lanetlendi. Allahın sadece 1 emrini yerine getirmedi diye oldu bu. Bize 5 vakit namaz farz 1 vakit bile kılmazken nasıl cennet hayali kurabiliyoruz? ben yalan mı söyleyim saçı açık orası burası açık erkekleri yoldan çıkartan kadınların çoğu cehennemlik.
Sana mı soracağım nasıl konuşacağımi ben okuduğumu söylüyorum yok imanlı erkeklere fincan memeli bakire huriler verilecek vs şeklinde tefsir yapan hadsizlere hesabını sor önce he ileri zeka erkekleri yoldan cikaran kadınlar cehennemlik yoldan çıkacak kadar karaktersiz olan siz cennetliksiniz tamam oldu Rabbimle anlaşma yaptınız ne halt yaparsaniz yapın biz cehenneme gideceğiz siz cennetliksiniz 🤭😉
sen müslüman falan değilsin boynuna bir haç tak bence.
Sende buna kanaat getirebilecek bir sivri zekasin 😂
Allah sana ahiret aklı versin inşaAllah.. amin
Bu arada süslüman arkadaşım internette dinimize göre günah seni bu günaha iten ne çok inançlı arkadaş 🤨
internete günah diyen hangi andaval acaba. ben karı kız fotoğraflarına bakmıyorum seks içerikli şeyler izlemiyorum müzik dinlemiyorum film izlemiyorum dizi izlemiyorum. dini sohbetler yazılar okuyup paylaşıyorum buna günah diyen zırcahil kim:)
Aaa KizlarSoruyor da mescidde var haberin var mı süper zeka 😂
belki bir iki kişiye bilmediği bir şeyi öğretirim bir insanı günahınadan döndürürüm vesaire benim kaygım bu tamamen başka amaçla burada değilim.
Tamam 😂😂
Cevap
2Cevap
Korkutuyorlar hocam. öyle bir şey yok. Korktuğunuz için sizi korkutana sığınıyorsunuz. Bunu biraz bir düşünün.
Git ateistligini baskasina yap ;-)
kardeşim bu kafirlerin kitabını da allahın peygamberi getirmedi mi neyin kafası bu
Hz Muhammede inanmadıkları sürece cennete giremezler
Onlar Hz İsa ya Allah'ın oğlu diyorlar ve bu çok çok yanlış bir şey oysa ki Hz İsa ben Allah'ın oğluyum hiç bir zaman demedi , dini kendi kafalarına göre kullandılar
Tamam
@adamımademederim hz isa zamanında iman etmiş olan hristiyanlarda müslümandır.. veya hz. musa ya iman etmiş olan yahudiler... onlarda müslümandır. ama yeni bir din ve peygamber geldiğinde bir öncekinin hükmü kalkar son din islamdır son peygaber muhammed mustafadır o geldikten sonra kimseden başka din kabul edilmemiştir.
Bende onu diyorum zaten
Allah öyle takdir etmiş en doğrusunu Allah bilir. ama dini bozdukları için yeni din gönderiyor Allah. incili hristiyanlar değştirdi mesela. ama kuran-ı kerim'i Allah teala kıyamete kadar koruyacağını kimsenin değiştiremeyeceğini buyuruyor. Son din kıyamete kadar gidecek.
Burada herkes iman edecek diye bir şey yazmıyor.
Ayetin soruyla alakası yok. öğüt olsun diye paylaştım.
Kendinle çelişiyorsun.
w0w bilmiyordum etkilendim.
sağ ol vahşi ay kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?