açıkcası zamanım daha değerli kendimle geçirmek kendim için bir şeyler yapmak falan. o yüzden sabahtan akşama kadar bana kağıt parçaları üstelik az bir mebla olan şeyler için sabah 8 akşam 5 yapmak canımı sıkıyor. bana manevi şeyler katmalı yaptığım şeyler
50TL tabii ki abla :( İnsanlar ortalama günde 8 saat çalışıyor. Bu günde 400 TL eder. 1 ayda hafta sonlarını çıkarınca 22 gün kaldığını varsaysak 8400 TL para eder :( Kim kazanıyor ayda 8400TL? :(
Ben hangisini seçerdim? 12-13 saatte 100 lira verilen bir işi bırakmayı seçerdim önce. Hayvan mı çalıştırıyor orası Türk insanını bu yüzden sevmiyorum işte. Söylediklerim için alınma lütfen kusura bakma
Bizim patron bu iş yerinde Şu an 10 işçi çalıştırıyor daha bir sürü iş yerleri var ben çalışmasam girecek bir sürü kişi var başka da iş yok burada yeni 2 yer daha satın aldı oradakiler 8 saat 120₺ calısıyor ama onlarda devir alınca 12 saat 100₺ eder
Farklı yerlerde ara. Aliexpress'ten yani Çin'den dijital saatler, takılar al topluca gel burada sat dijital satış üzerinden. 4 liraya gelen kolyeyi 40 liraya satıyorsun kapan kapana. Ticarete atıl bir yerden başla kendin yaparsan zamanla çok fazlasını kazanırsın
O işi yazın yapıyorum günde 1.000₺-1.500₺ ciro ediyorum günlük yazın ben oyuncak işindeyim kiş geldi oyuncak satılmıyor ondan girdim zaten gelecek ay geçeceğim oyuncak işine