Hemen köpürmeyin bir dk.
Dolarla aldığımız şeyler ucuzlar evet tamam. Peki başka? Yurt dışına çıkar mısın mesela, kendine vakit ayırır mısın, kültürle sosyal hayatla ilgili şeyler yapar mısın? Yoksa daha çok para biriktirip apartman mı dikersin? :)
Dolarla aldığımız şeyler ucuzlar evet tamam. Peki başka? Yurt dışına çıkar mısın mesela, kendine vakit ayırır mısın, kültürle sosyal hayatla ilgili şeyler yapar mısın? Yoksa daha çok para biriktirip apartman mı dikersin? :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cahillikte nirvana işte bu. Sen nasıl bu yasa geldin. Dedigin olsa. Bu ulkede aldigin sakiza kadar her sey dolara endexli. En basiti Şu an 100 liraya aldigin seyler 20-30 tl olur. Paran degerli olur. Su an tatile çıkamıyorum parasizliktan dedigin olsa param olur. Tatile cikarim. Dedigin olsa 300.000 e yapilan evlerin maliyeti 100.000 ine dusurebilirim. Daha ne anlatayim.
Arabana koydugun benzin bile dolarla aliniyor, dolara endexli satiliyor. Dolar 1 lira olsa, benzinin litresi de 85 kurus olurdu. Tabi normali ama bizim hukumet yansıtmazdi daha cok parayi bulurlardi isvece yasiyacak daha cok paralari olurdu
çıkarım tabi ki gider en kral yerde tatilimi yaparım dünyayı gezmek gibi çılgın bir hayalim var belki onu bile gerçekleştiririm
Araba ve motorlar para harcarım tüm parayı bitiririm büyük ihtimalle he birde yurt dışına seyahat olur
Doların kuru önemli değil, önemli olan türk lirasının alım gücü.
Bütün hayat kaliten bir anda yükselir yurt dışına da çıkarsın her şeyi yaparsın
Allah rızası için herkes apartman dikmesin artık yeter da. Bıktık herkes mütahit anasını satayım
alım gücü yüksek olduktan sonra elbette dediğin şeylerde yapılır :)
Alım gücün artar. Ülkede yapılan her zam dolar yükseldiği için oluyor.
evim arabam halletim dolar 1 tl olsa kendime harcarım fazla mal ne yapacagım..
her şey ucuzlar gelen her şey dolarla geliyor çünkü
ne kadar çok para, o kadar hayatını rahat yaşarsın. gezersin, tatile gidersin mal mülk edinirsin.. ucu açık..
Bu ülkede hiçbir şey değişmez kafa yapısı belli çünkü
Dogru söz nedenir
yakında olacak zaten seneyı bulmaz dolar 1 tl olacak demıstı dersınız bakmayın boyle cıktıgına 1 sıfır atmalık canı var :)
Hemen ukraynaya gider ilik gibi hatunlara lolipopumu emdiririm ❤️
Para toplayıp ABD kaçardım.
Bana bı faydasi olmaz odun gibi yaşayıp gidiyorum
Düşünmesi bile güzel 1tl olsunda buluruz
Kadın konuştu susun
Beyin 🧠 = 0 🚫
Seni dolandırırım
Hedef ada almak