Hayır öyle değil o aslında robot değil yani insan avatarı yani yapay insan o sana her konuda yardımcı olur yani kankam şu etrafımdakilere güvenemem kusura bakma
Nasıl istersen sıkıntı yok rahat ol kankacım kendini kasmana gerek yok canavar değilim ben 😂 şimdi çıkmam lazım işim var daha sonra görüşüne cevap veririm, sen içinden geçenleri yaz buraya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir robotun olsaydı ondan ne isterdin merak ettim 😅
Hiç kankam olurmusun derdim
Kıyamam ya, robota ihtiyacın yok ki senin, KS halkı bir ailedir. Biz de kankan sayolırız
Hayır öyle değil o aslında robot değil yani insan avatarı yani yapay insan o sana her konuda yardımcı olur yani kankam şu etrafımdakilere güvenemem kusura bakma
O robotu tasarlayan insan zaten, isterse yazılımla her şeyi yaptırır. Hainlikte yaptırır yani
Ayrıca bana kredi kefili olmayacaksın ahfjhshs ne güveni
Kaç para o robotlar peki sence
Bilmiyorum ama istiyorum
Sen kız mısısın
Hayır ben erkeğim, sen?
Bence çok çok çok pahalı bir şey o
Üzgünüm seninle pek arkadaş olamam bu güne kadar arkadaş olduklarımın hepsi bana asıldı istemiyorum
Asılmıcam söz 😂 bak sana ilk kankalığımı yaptım, o robotların çok pahalı olduğunu söyledin
Bak benimle arkadaş olmak istiyorsan tatlım bebeğim gibi sözler kulanmiycaksın tamamı
Tamam canım 😂
Bir şartla arkadaş ola biliriz burada konuşcaz
Nasıl istersen sıkıntı yok rahat ol kankacım kendini kasmana gerek yok canavar değilim ben 😂 şimdi çıkmam lazım işim var daha sonra görüşüne cevap veririm, sen içinden geçenleri yaz buraya.
Tamam aradığm kanka sensin galiba hadi hoşçakal
Belki, umarım öyleyimdir 😅
Bir çok ülke savaş robotlarına bütçelerini ayırdılar bile
Henüz hepsi geliştirilme aşamasındalar.
Yapabilir ve ileride yapacak
Benim yerime kpss ye giren bir robot olsa 👌
İlerde biz onların her istediğini bile yaparız
Evet
Yapacaklar