Resmen şaka gibi, nasıl olur da kaynağımızı bilemeyiz. Yıllarca müslüman olarak yaşadım ama artık ona da inanmıyorum. Bir Allah var ve sırf bizi bizim için yarattığını söylüyor. Onun dediklerini yapıp bozgunculuk yapmıyoruz ve sonsuz cennete kavuşuyoruz, her şey istediğimiz gibi oluyor. Ulan biz kimiz ki her istediğimiz olsun bizim vasfımız ne sonsuza kadar her istediğimiz olsa ne olur olmasa ne olur?
Kendi çalıp kendi oynayan bir tanrının elinde oyuncak değil miyiz? Bakınız ben saldırmıyorum doğruyu arıyorum. Yıllarca namaz kıldım ama o yatıp kalkmanın maiyeti yok artık gözümde. Neden neden neden?
Kimiz ki ya biz, şu evrende bir zerre? Çıkıp hacılar hocalar fetva veriyor onu yap bunu yap diye resmen komedi. Giyiyor cübbeyi karına nasıl yaklaşacağını anlatıyor. Koskoca dünyayı birkaç kitaba bağlayıp sırrını çözmeye çalışıyoruz hem de kendi diimizde olmadan.
Anlayamıyorum, beynim yetmiyor belki de. Birazdan filozoflar beni aydınlatır diye umuyorum.
Kendi çalıp kendi oynayan bir tanrının elinde oyuncak değil miyiz? Bakınız ben saldırmıyorum doğruyu arıyorum. Yıllarca namaz kıldım ama o yatıp kalkmanın maiyeti yok artık gözümde. Neden neden neden?
Kimiz ki ya biz, şu evrende bir zerre? Çıkıp hacılar hocalar fetva veriyor onu yap bunu yap diye resmen komedi. Giyiyor cübbeyi karına nasıl yaklaşacağını anlatıyor. Koskoca dünyayı birkaç kitaba bağlayıp sırrını çözmeye çalışıyoruz hem de kendi diimizde olmadan.
Anlayamıyorum, beynim yetmiyor belki de. Birazdan filozoflar beni aydınlatır diye umuyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer