Ulan sabah mesaj atıyorum öğlen ancak görüyor bu ne ya insan hiç mi İnternet açmaz arkadaş! 😡🤬

Balım ben de çok aktif bir sosyal medya kullanıcısı değilim mesela. İki telefonum var birinde hat yok sadece wifi olan alanlarda kullanabiliyorum tüm mesajlaşma, sosyal medya, eğlence uygulamalarım o telefonda. Yani bu insanların kişisel tercihleridir ve kendilerince haklı nedenlerle aktif bir kullanıcı değillerdir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Cevap
8Cevap
Kusura bakma ama çok boş birisi.. evde wifi var işte var.. mobil veride hep açık zaten
wifi kullanmıyor şu an işide yok telefonu pek kullanmaz sosyal medyası da bi WhatsApp var işte
telefon kullanmayı sevmiyor ya
oyun bile yok telefonunda sen düşün
hmmm neymiş
söyle yaa
kızla falan ilgiliyse değil xd
evde 5 tane kardeşi olunca sence ona rahat verirler mi 🤣
ben yeterince tanıyorum onu zaten kendisi de asosyal istese de biriyle konuşamaz ve insanları sevmiyor
yok be sevgilim değil bi iş için yazmıştım neyse sonra baya hakaret ettim kendine geldi xd
Cidden bazı erkeklerde var ya o neden bilmiyorum saçma
öff çok bıktırıcı ya bi kez de şu telefon elinde olsun, artık sessizde mi başka odada mı ne bk yiyo bilmiyorum
işi vardır ya sorsana hop bilader niye elinde değil telefon filan böyle şakayla karışık
sorsan hep işi var ama iş dediği ne 😂 ya çay içmek ya maç ya yemek
pek öyle naptığını söylemeyi seven biri değil inatçı keçinin teki
Allahhh işin var kuzum o zaman Allah kurtarsın
İhtiyacı yoktur demek ki. :D Bu arada senin kutucuğun yine kapanmış 😂
Cok guzel profil resmin yaaaa
İnternet paketi yoktur
Keske bana atsan hep acik benim
Manitasıyla çünkü
sevgilisi yok
o da yok xd
benden başkasına bakmaz o
Profil fotosunu değişmiş 😂