Aile & Toplum Gün içinde en çok kiminle telefonda konuşuyorsunuz? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Her gün arayan soran belirli bir kişi var mı?Aile, eş, dost veya akraba Gün içinde en çok kiminle telefonda konuşuyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ablamla konuşurum günde en az 1 saat konuşuyoruz bazen günde 7 8 saat konuştuğumuz oluyor. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Telefon kulağıma yapisik yasadigim için genelde iş için oluyor pek kisisel konusmalara vakit ayiramiyorum konussamda gecistirme oluyor acikcasi 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. En çok kız kardeşimle konuşurum.Bir gün konuşmasak ikimizde günün eksikliğini hissederiz o derece yani.😄 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Her telden biraz trafiğim yogundur sagolsun sevdiklerim, işim normal 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Son 1 haftadır kapatmadım telefonu desem yeridir 😌Güzel bir hafta oldu benim için. 0 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İş itibari ile anasını bile satacak karaktersizlerle.. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Annem , ablam listenin başında gün içinde 1milyon kez konuşuruz 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Genelde işle alakalı konuşurum gün içinde.. Farklı ofisteki arkadaşlar olur onlar da.. 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aylardır kimseyle konuşmuyorum. Ne arayan var ne soran. 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. AbimAblamVe 2 kankim ile gün içinde en az 1 kere muhakkak konuşuyorum 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Müşterilerle. Asla eş dost akraba ile konuşmam. 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Annemel kardeşimle 🤗 0 0 Yorumla
OnlyBelongsToMe Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Telefon konuşmalarını sevmiyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Genelde beni anneannem çok arar jdjcjc 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. En cok ailemle konuşuyorum 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hiç telefonla konuşmuyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimseyle konuşmuyorum.. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimseyle 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl @mermaid16 evet evet 0 4 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Benim neden haberim yok Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @Mermaid16 🙄🙄ey insaff Yorumla Mermaid16 +1 yıl Acaba den başkasıyla mı konuşuyorsun Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @Mermaid16 hı hı evet Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Kimseyle 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilim en çok. 0 0 Yorumla
sinanbelli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kankamla ama onla da ayrıldık artık kimse yok 0 1 Yorumla sinanbelli +1 yıl @Saraaltin90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ablamla konuşurum günde en az 1 saat konuşuyoruz bazen günde 7 8 saat konuştuğumuz oluyor.
Telefon kulağıma yapisik yasadigim için genelde iş için oluyor pek kisisel konusmalara vakit ayiramiyorum konussamda gecistirme oluyor acikcasi
En çok kız kardeşimle konuşurum.
Bir gün konuşmasak ikimizde günün eksikliğini hissederiz o derece yani.😄
Her telden biraz trafiğim yogundur sagolsun sevdiklerim, işim normal
Son 1 haftadır kapatmadım telefonu desem yeridir 😌
Güzel bir hafta oldu benim için.
İş itibari ile anasını bile satacak karaktersizlerle..
Annem , ablam listenin başında gün içinde 1milyon kez konuşuruz
Genelde işle alakalı konuşurum gün içinde..
Farklı ofisteki arkadaşlar olur onlar da..
Aylardır kimseyle konuşmuyorum. Ne arayan var ne soran.
Abim
Ablam
Ve 2 kankim ile gün içinde en az 1 kere muhakkak konuşuyorum
İş ile ilgili genelde 😅
Müşterilerle. Asla eş dost akraba ile konuşmam.
Annemel kardeşimle 🤗
Telefon konuşmalarını sevmiyorum
Genelde beni anneannem çok arar jdjcjc
Dostlarımla konuşuyorum genelde
En cok ailemle konuşuyorum
Telefonla konuşmayi pek sevmiyorum
Hiç telefonla konuşmuyorum
Kimseyle konuşmuyorum..
Kuzenlerimle..
Kimseyle
Annemle
Ailemle