Diğer Telefonda en çok kiminle konuşuyorsunuz? Daddys_Girl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annemle günde bin kere çaldır kapat ara yapmayınca rahat edemiyorum sanırım.. Telefonda en çok kiminle konuşuyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TerliksiGurbağa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Anam babam abim arasında turluyorum o da en fazla 10 saniye falan :// ha bide telefonla konuşmayı sevmediğimi bilmesine rağmen ısrarla arayan cınım arkadaşım kulağın çınlasın xd 0 0 Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Beni arayan 3 kişi varAnnemBabamAbimOnlarda işi olmadıkça aramaz başka türlüde çalmaz telefon. Tam bir yıkığım herhalde :/ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aradan Gökhan çıkıyor sjsjs oo hemde görüntülü vaşş 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo hemde instagram vay vay vay. Neler neler 😂 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Görüntülü olunca noluyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiiç bende dut ağacının dibinde acaba kafama düşer mi diye bakıyorum 😂🚬 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Düşer düşer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırsın desene 😂😂 Yorumla
Kdkdkdkjsjsh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Hayatında sadece Gökhan ve annen var sanırım 😀 0 3 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl He valla Yorumla Kdkdkdkjsjsh +1 yıl Az ve öz kafa rahattır mis Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Az öz değil kalabalık grup whatsappta kafa ütülüyor Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben mal tipsizim telefonda biriyle konuşmam 0 0 Yorumla
CehennemdekiVᴏdka Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilimle sadece konuşursak oda 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Kimseyle. Sevmem çünkü 0 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. Annem ♥️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anam babam abim arasında turluyorum o da en fazla 10 saniye falan :// ha bide telefonla konuşmayı sevmediğimi bilmesine rağmen ısrarla arayan cınım arkadaşım kulağın çınlasın xd
Beni arayan 3 kişi var
Annem
Babam
Abim
Onlarda işi olmadıkça aramaz başka türlüde çalmaz telefon. Tam bir yıkığım herhalde :/
Aradan Gökhan çıkıyor sjsjs oo hemde görüntülü vaşş
Oo hemde instagram vay vay vay. Neler neler 😂
Görüntülü olunca noluyor :D
Hiiç bende dut ağacının dibinde acaba kafama düşer mi diye bakıyorum 😂🚬
Düşer düşer
Alırsın desene 😂😂
Hayatında sadece Gökhan ve annen var sanırım 😀
He valla
Az ve öz kafa rahattır mis
Az öz değil kalabalık grup whatsappta kafa ütülüyor
Ben mal tipsizim telefonda biriyle konuşmam
Pek konuşmayı sevmem telefonlar