Habersiz gelen kaynana ve kayınbaba?

Arkadaslar ben 4 senedir evliyim 4 aylik hamileyim ilk hamileligim. 2 haftadir pazar günleri kayinvalidem ve kayinbabam sabah saat 11 de felan aramadan geliyorlar kimileri icin belki 11 gec sayiliyordur ama daha cocuk felanda olmadigi icin ben biraz uzun uyumayi seviyorum ki 9-10 dada uyanmis olsam kahvalti yap topla giyin felan saat en erken 12 yi bulabiliyor ve artik resmen hazir oldayim her pazar kendi evimde diken üstündeyim aniden zil calacak diye sanki ise gider gibi saat kuruyorum kalkmam hazirlanmak icin daha öncede geliyorlardi böyle o da guya ariyorlar esimi ariyorlardi gelmelerinden 10 dk önce yani ondada pek erken haber vermiyorlar ki zaten yatiyorda olsam esimde bisey diyemiyor bana aniden babamla annem geliyormus diyordu. Artik bayaga bi rahatsiz olmaya basladim acikcasi en son geldiklerindede bi gün önce gec uyuduk gec uyandik diye tost yapayim bugünde dedim bi baktim daha yiyemeden pattan zile bastilar. Ki hadi kahvalti felan neyse bizim hicmi özel hayatimiz yok dusa girerim belki. Evde cocuk yok rahat etmek isterim ama böyle kendi evimde rahat edemiyorum resmen. Birde simdi hamileyim belki cocukdan geceleri uyuyamiycam yine böyle cat diye gelirler diye korkmuyor degilim üstelik hersey bi yana ben bi kadinim sonucta yabanci olmasalarda bakimli görünmek isterim ve bi hazirligim olsun isterim misafirim geldiginde. Esimede diyemiyorum ailesi yanlis anlar diye ama benim ailem yarim saat uzaktaki sehirde oturduklari halde cok nadir gününde arar gelmek istiyoruz bi isiniz planiniz yoksa derler ama cogu zaman önceden planlasiriz kaynanamlar arabayla 5 dk mesafede onlar ayni özeni göstermiyorlar. Kendi kizida var mesela 1 saat mesafeli sehirde ona bigün aramadan gittigini görmedim ki kendi kizi direkt söylemesede biliyorum o da sevmiyor habersiz gelinmesini. Kayinvalidem diger oglunun bürosunu temizleyemeye gidiyor her pazar kayinbabam götürüyor ehliyeti olmadigi icin ordan gelirken ugruyorlar bahanede bu. Gelmelerini istemedigimden gercekten degil ama kim olursa olsun kendi ailemden dahi olsa habersiz gelinmesini sevmiyorum ki bence kimsede sevmez. Uzattim biliyorum ama durumumu daha iyi anlayin istiyorum. Sizce bundan sonra ne yapmaliyim esime söylesemmi? bilemiyorum kirarim yanlis anlarlar diye direkt de diyemiyorum kendilerine. Ama biliyorlar aslinda gec kalktigimizi.
Habersiz gelen kaynana ve kayınbaba?