Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Ben kuzenimle iyi gecinirdik beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık durumları iyi değildi ben yardımcı oluyordum hep ona yeri geldiğinde kontorume kadar yolluyordum mezun oldu kıyafetini hediye ettim filan derken bu ne zaman sevgili yapsa beni dışlardı sakladı soylemezdi değişirdi tavırları filan bu yüzden de çok kavga ettik küstük aylardır konusmadık her zaman düzelir diyerek barışsam da sonra yine hep aynı oldu elin oğlu için hep beni dısladı geçen sene bu üniversitesinden yine birisiyle flört etmeye başlamış bana söylememişti kim olduğunu bilmiyordum sonra bana birisi Instagram dan istek gönderdi ben kabul ettim bana dediki kuzenini tanıyorum bana ayarlasana dedi bende karışmam benle konuşmuyor şu an zaten sevgilisi varmış dedim sonra bana yavsadı şerefiz bende ağzıma geleni saydırdım engelledim çocuğu meğer onun flortuymuş o kişi gidip kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor küfür ediyor bana da demiş sabah bir uyandım bir ton beddualar etmis engellemisti beni kuzenim beni dinlemedi bile aradım açmadı yazdım engelledi numarasını değiştirdi sonra da bir daha konuşmadık onca emek değer verdim bana bunu yaptı yapmasaymıs diyormuş herkese de
Siz olsanız nasıl davranırdınız?