Aile & Toplum Yorum yazın nereli olduğunuzu tahmin edeyim olur mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce ben nereliyim? Güncellemeler+1 yıl Nerdesiniz canım sıkılıyor gelin buraya Yorum yazın nereli olduğunuzu tahmin edeyim olur mu? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NetGeaR33 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Profilime bakmayacağına söz ver? Ben sana ipucu verecem :D 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mersin🤣 Yorumla NetGeaR33 +1 yıl Bak yaa :D Ben de "Tantuni" demeyeceğim :D Yorumla Soran +1 yıl Tarsus Yorumla NetGeaR33 +1 yıl Hayır bilmiştin niye değiştiriyorsun :D Tarsusluyum aslen o doğru. Ama Mersin de yaşıyorum. Oranınki de Şalgam ve Üzüm. İyi geceler :) Yorumla Soran +1 yıl Anamur Yorumla NetGeaR33 +1 yıl Dur artık. Mersin tamam Mersin. Yorumla Soran +1 yıl Akdeniz Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Teyzeeeeeeeeeeeeeee bir ayağın çukurda sen ahiret ehli sayılırsın 0 0 Yorumla
Heinkel Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 45 üstü evde kalmış anadolu kızı ya da egeli geç kalmış hızlı bir ablamız 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sen maraşlısın, göccek konuşmandan belli 😆 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Göccek ne demek Yorumla okuyankim +1 yıl Güzel, yakışan, uyumlu gibi Yorumla Soran +1 yıl O kanıya nerden vardın ki Yorumla okuyankim +1 yıl Sen nerelisin onu söyle Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla okuyankim +1 yıl Bak nasıl bilemedim :)) Yorumla Soran +1 yıl Vahh nasıl bilemedin Yorumla Soran +1 yıl Göccek Yorumla okuyankim +1 yıl Bu arada yaş doğru mu? Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla okuyankim +1 yıl E baya can sıkıntısı trolü yapıyorsun şu an Yorumla Soran +1 yıl Uykum var aslında ama canım sıkılıyor Yorumla okuyankim +1 yıl Uyku var, uyumak istemiyorsun demi? Yorumla Soran +1 yıl Uyicam ama Yorumla okuyankim +1 yıl Canını sıkan özel bir şey yok demi Yorumla Soran +1 yıl O kadar çok ki Yorumla okuyankim +1 yıl Buçuğa 14 dk var. Anlat. Neler oldu Yorumla
maybeldersiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Bence sen Sivas'lısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Değilim ama sen Malatyalısin Yorumla maybeldersiniz +1 yıl Hayır değilim Konyalısın Yorumla Soran +1 yıl Bilemedin değilim Yorumla
ZEEYNEEPİİZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Olur. Erzincan mı sen? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen Isparta. Ben Erzincan değil Yorumla ZEEYNEEPİİZM +1 yıl Ben Isparta değil😃 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla ZEEYNEEPİİZM +1 yıl İç Anadolu Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 74% +1 yıl Evet yorum yazdım, şimdi sence nereliyim ben? 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. yorum yazdım bıl bakalım nerelıyım 0 0 Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl yorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Mersin Yorumla fatoşşist +1 yıl ☹️ Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Salla bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Muğla Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Olmadı bilemedin Yorumla
hillstuf Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Bana da yaz yorumunu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Balıkesir Yorumla hillstuf +1 yıl 😐 değil Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bitlis Yorumla Mustres +1 yıl Süper helal olsun Yorumla Soran +1 yıl Tatvan Yorumla Mustres +1 yıl Off offf yetenek ya Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Yorum yazdım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Adana Yorumla Rsklnkv +1 yıl Değil Yorumla Soran +1 yıl Nere Yorumla Rsklnkv +1 yıl İstanbul Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Seninki tunceli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedin. Sen Kayseri Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sense bilemedin ozaman sen antaltalısın Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Aşil_Han +1 yıl Van Yorumla Soran +1 yıl Tuşpa Yorumla Aşil_Han +1 yıl Bildim galiba Yorumla Soran +1 yıl Urartular Yorumla Aşil_Han +1 yıl Filigyalılar Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Manisa Yorumla IchBin_Buse_ +1 yıl Yanlış 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kastamonu 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Rize Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Adana Yorumla Soran +1 yıl Seyhan Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Seyhan Yorumla Soran +1 yıl Kozan Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Hayır Seyhandayım Yorumla Soran +1 yıl Oh ohhh Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ah ahh Yorumla Soran +1 yıl Hatay a gidiyon mu hiç Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Bazen Yorumla Soran +1 yıl Neresine Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Dörtyol ve merkeze Yorumla Soran +1 yıl Niye dörtyol Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Arkadaşım var orada Yorumla Soran +1 yıl Kuzuculuda mi Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Konaklı mah Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Noldu? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimi özledim Dörtyol'da o da Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Özlemler çekilmiyor zor Yorumla Prensesbirkiz31 +1 yıl Vay vay hatayli kişiler varmış 😅😅 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @Prensesbirkiz31 hataylı kisiler var tabi canım Yorumla Prensesbirkiz31 +1 yıl 😄😄şaşırdım Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @Prensesbirkiz31 şaşılacak ne var ki? Yorumla Prensesbirkiz31 +1 yıl Bilmem neyse keyfiniz bol guzel olsun Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @Prensesbirkiz31 Allah razı olsun🌹🙏 Yorumla
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yorums 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep Yorumla solareesg +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Yorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Antalya Yorumla natalieee +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla natalieee +1 yıl Karadeniz Yorumla Soran +1 yıl Düzce Yorumla natalieee +1 yıl Bilemedin osxhisaoa Yorumla Soran +1 yıl Trabzon Yorumla natalieee +1 yıl Yarısını bildin Yorumla Soran +1 yıl Akçaabat Yorumla natalieee +1 yıl Hayir wianqk Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Olur et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
tarihlordu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Yoruma yorum 😄 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Tunceli Yorumla tarihlordu +1 yıl Dıttt yanlış Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla tarihlordu +1 yıl Akdeniz Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla Soran +1 yıl Osmaniye Yorumla Soran +1 yıl Adana Yorumla Soran +1 yıl Maraş Yorumla tarihlordu +1 yıl Bilemedin. Antalya 😄 Yorumla Soran +1 yıl Mersin Yorumla Soran +1 yıl Antalya Yorumla tarihlordu +1 yıl 😄😄 Yorumla
sulupilav Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Tahminini alayım. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla sulupilav +1 yıl Gelişi güzel salladın mı yoksa destekli bir sallamamı? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gelişigüzel tabii🤣 Yorumla sulupilav +1 yıl Neyse ki yanıldın. Sana tahminimi söyleyeyim. İstanbul. 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Başakşehir Yorumla sulupilav +1 yıl Bilindi. Tebrik et beni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Başakşehirli misin Yorumla sulupilav +1 yıl Hayır. Ben Ispartalıyım, ben senin için İstanbul dedim. Yorumla Soran +1 yıl Yok be sen hataylısin Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erzurum Yorumla Danger97 +1 yıl Kars Yorumla Soran +1 yıl Aaa yaklaştım öyleyse Yorumla
Yasmine_98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl dene şansını 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla Yasmine_98 +1 yıl Yanlış Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölge Yorumla Yasmine_98 +1 yıl Doğduğum yer yurt dışı, yaşadığım yer marmara bölgesi Yorumla Soran +1 yıl Edirne Yorumla Yasmine_98 +1 yıl :D çok kötü tahminler, tamam vazgeçtim Yorumla Soran +1 yıl Esenyurt Yorumla
jupiterbey Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Et bakalım. Bence sen muşlusun. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Artvin diyorum Yorumla jupiterbey +1 yıl Yanlış kanka Yorumla Soran +1 yıl Konya Yorumla
Madmenn1907 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. hadi gali et bakalım 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rusya 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Et conom 0 0 Yorumla
ÇileliBayankuş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Evet? 0 1 Yorumla Keynesyen +1 yıl İstanbul :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Et bacNK 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al. işte bolulu degilim ama bolu demiyeydin iyiydi😇 Yorumla Soran +1 yıl Niye sevdiğin mi orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordaydi valla Yorumla Soran +1 yıl Mengen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok. o. kadarda degil Yorumla Soran +1 yıl Ne. Yorumla
Mateschitz Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. salla gelsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hakkari Yorumla Mateschitz +1 yıl tutmadı Yorumla Soran +1 yıl Muş Yorumla Mateschitz +1 yıl batıya çek rotayı Yorumla Soran +1 yıl Uşak Yorumla Mateschitz +1 yıl tebrikler Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Buyur bakalım 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Niğde Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Zekısın Yorumla Soran +1 yıl Bor Yorumla Subayyyy51 +1 yıl maalesef degil Yorumla Soran +1 yıl Ulukışla Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Nigdelısın galiba heryerını bılıyon Yorumla Soran +1 yıl Yok ama bilgim var Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Senın yas kac Yorumla Soran +1 yıl 21 . Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Coğrafya cımısın yoksa Yorumla Soran +1 yıl Değilim ama tarih coğrafya severim Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Ogrenci mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gastronomi Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Ne okuyon Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Niğde femı Yorumla Soran +1 yıl Erzurum Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Merkez mı Yorumla Soran +1 yıl Dörtyol Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Meclis künefe abdo durum meshur Yorumla Soran +1 yıl Valla ben Hataylı değilim gibi bilmem pek Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Bı yazsana Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Ok Yorumla Soran +1 yıl Yay Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Ciddiyetsever Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Et bakalım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Trabzon Ciddiyetsever +1 yıl Nopee Soran +1 yıl Hangi bölge Ciddiyetsever +1 yıl Marmara Soran +1 yıl Bursa Ciddiyetsever +1 yıl Hıhı Soran +1 yıl Yıldırım
Berkcan3523 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben soyke 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aydın Yorumla Berkcan3523 +1 yıl İzmir Yorumla Soran +1 yıl Yaklaştım Yorumla Berkcan3523 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Torbalı Yorumla Berkcan3523 +1 yıl Hyr Alsancak Yorumla Soran +1 yıl Urla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Profilime bakmayacağına söz ver? Ben sana ipucu verecem :D
Mersin🤣
Bak yaa :D Ben de "Tantuni" demeyeceğim :D
Tarsus
Hayır bilmiştin niye değiştiriyorsun :D Tarsusluyum aslen o doğru. Ama Mersin de yaşıyorum. Oranınki de Şalgam ve Üzüm.
İyi geceler :)
Anamur
Dur artık. Mersin tamam Mersin.
Akdeniz
Teyzeeeeeeeeeeeeeee bir ayağın çukurda sen ahiret ehli sayılırsın
45 üstü evde kalmış anadolu kızı ya da egeli geç kalmış hızlı bir ablamız
Sen maraşlısın, göccek konuşmandan belli 😆
Göccek ne demek
Güzel, yakışan, uyumlu gibi
O kanıya nerden vardın ki
Sen nerelisin onu söyle
Hatay
Bak nasıl bilemedim :))
Vahh nasıl bilemedin
Göccek
Bu arada yaş doğru mu?
Değil
E baya can sıkıntısı trolü yapıyorsun şu an
Uykum var aslında ama canım sıkılıyor
Uyku var, uyumak istemiyorsun demi?
Uyicam ama
Canını sıkan özel bir şey yok demi
O kadar çok ki
Buçuğa 14 dk var. Anlat. Neler oldu
Bence sen Sivas'lısın
Değilim ama sen Malatyalısin
Hayır değilim Konyalısın
Bilemedin değilim
Olur. Erzincan mı sen?
Sen Isparta. Ben Erzincan değil
Ben Isparta değil😃
Hangi bölge
İç Anadolu
Ankara
Tahmin edersen seninle çıkarım 😄
Evet yorum yazdım, şimdi sence nereliyim ben?
yorum yazdım bıl bakalım nerelıyım
yorum
Mersin
☹️
Hangi bölge
Salla bakalım
Muğla
Olmadı bilemedin
Bana da yaz yorumunu
Balıkesir
😐 değil
Hangi bölge
Yorum
Bitlis
Süper helal olsun
Tatvan
Off offf yetenek ya
Etsene
Maraş
Yorum yazdım
Adana
Değil
Nere
İstanbul
Seninki tunceli
Bilemedin. Sen Kayseri
Sense bilemedin ozaman sen antaltalısın
Değilim
Van
Tuşpa
Bildim galiba
Urartular
Filigyalılar
Yorum
Manisa
Yanlış 😄
Hangi bölge
Kastamonu
Rize
Adana
Seyhan
Seyhan
Kozan
Hayır Seyhandayım
Oh ohhh
Ah ahh
Hatay a gidiyon mu hiç
Bazen
Neresine
Dörtyol ve merkeze
Niye dörtyol
Arkadaşım var orada
Kuzuculuda mi
Konaklı mah
Noldu?
Sevgilimi özledim Dörtyol'da o da
Özlemler çekilmiyor zor
Vay vay hatayli kişiler varmış 😅😅
@Prensesbirkiz31 hataylı kisiler var tabi canım
😄😄şaşırdım
@Prensesbirkiz31 şaşılacak ne var ki?
Bilmem neyse keyfiniz bol guzel olsun
@Prensesbirkiz31 Allah razı olsun🌹🙏
Et bakalım
Konya
Yorums
Gaziantep
Yok
Hangi bölge
Yorum
Antalya
Maalesef
Hangi bölge
Karadeniz
Düzce
Bilemedin osxhisaoa
Trabzon
Yarısını bildin
Akçaabat
Hayir wianqk
Olur et
İstanbul
Yoruma yorum 😄
Tunceli
Dıttt yanlış
Hangi bölge
Akdeniz
Hatay
Osmaniye
Adana
Maraş
Bilemedin. Antalya 😄
Mersin
Antalya
😄😄
Tahminini alayım.
Hatay
Gelişi güzel salladın mı yoksa destekli bir sallamamı? 😂
Gelişigüzel tabii🤣
Neyse ki yanıldın. Sana tahminimi söyleyeyim. İstanbul. 🙄
Başakşehir
Bilindi. Tebrik et beni 😂
Başakşehirli misin
Hayır. Ben Ispartalıyım, ben senin için İstanbul dedim.
Yok be sen hataylısin
Yorum
Erzurum
Kars
Aaa yaklaştım öyleyse
dene şansını
Ankara
Yanlış
Hangi bölge
Doğduğum yer yurt dışı, yaşadığım yer marmara bölgesi
Edirne
:D çok kötü tahminler, tamam vazgeçtim