Yani, bir iş görüşmesi düşün. Niteliği ve yeteneği olmasına rağmen yalaka olamayan bir sürü insan işsiz kalıyor. Nitelikten ve yetenekten yoksun insanlar karşı kişiye olan ayarıyla ve yalakalığıyla işi kapabiliyor. Erkek ortamında da sizin tabirinizle ("kaşar" olarak nitelendirilen kızlar) Patron işçi görevi görüyor. Al ver paradoksu. :) Kolay lokma teorisi gibi gibi uzar.
Rica ederim. Sıkma canını, hayat böyle! Daha doğrusu insanların çoğunluğu böyle olduğu için ayak uyduramayan eziliyor. Aslında eziklik değil, sadece azınlık olmak.
Benim yaram kendinde olmayan özelikler başkasında olunca çekemeyenlere. Erkeklerin bir bayan ile takılması, bayanların da bir erkekle takılması kadar doğal bir durum yok. Çift bu şekilde olunuyor. Eminim senin yaşlarında yaşanılacak şeyler bile kısıtlıyken, bir kızın erkekleri tanıması onlar ile eğleniyor olması senin gerilme sebebin ise. Büyük mikser sen oluyorsun. Kıskanıyorsun. belliki Herkes eşcinsel olsun istiyorsun
Ya beni anlamadin sanirim. Kiz surekli geziyo ve bok gibi para var bu nasil oluyo onu merak ediyorum. Cidden asiri on yargilisin kiskansam kisi eski arkadasim beni acmaya calisiyodu, gider onunla takilir onun gibi olurdum
Eywah eywah tost kaşarı olduğunu biliyordum zaten şıp diye anladım. Benden fazlası varsa tam bir tost kaşarısın. Baksana tam bir gay gibi hep erkeklere cevap veriyorum hep onlar ile konuşuyorum. Hep onları takip edip onları kıskanacak şekilde yazıyorum 😂😂 Tost kaşarını iyi bilirisin, iki ekmek arasına sıkıştırılmış, erimiş bir tost kaşarı. Seveni çoktur
Aynen, ailemden bi kuruş para almam mesela ajshfhl manikürüme kadar ödetirim. Bana kalırsa hiç bir kız bi erkeği sevip evlenip onu kendiyle ödüllendirmemeli ahshfb haketmiyorlar
Nasıl kazandığını biliyormusun veya yanındaki erkekler ödüyodur ücretini sana erkek olarak tavseiyem lise ortalmi olduğu için o tür kız ver erkekelrden uzak dur ne yapıyorlarsa yapsınlar boş ver
Zengin olmaları canını sıkıyor olabilir. Ama galiba bu bahsettiğin tipler kendi paralarını farklı harcamalara adayan tipler olabilir. Örneğin; Ben bir indirimli kitap peşinde koşarken onlar viskiyi bol buzla uzun sürede içer gece uzun ve ucuz olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sorun aslında cevabı da veriyor.
Ortam kaşarı olduğu için.
Kasar oldugu icin yani
Yani, bir iş görüşmesi düşün.
Niteliği ve yeteneği olmasına rağmen yalaka olamayan bir sürü insan işsiz kalıyor.
Nitelikten ve yetenekten yoksun insanlar karşı kişiye olan ayarıyla ve yalakalığıyla işi kapabiliyor.
Erkek ortamında da sizin tabirinizle ("kaşar" olarak nitelendirilen kızlar) Patron işçi görevi görüyor.
Al ver paradoksu. :) Kolay lokma teorisi gibi gibi uzar.
Tesekkur ederim. Gercekten o arkadasta baya yalakaydi
Rica ederim. Sıkma canını, hayat böyle! Daha doğrusu insanların çoğunluğu böyle olduğu için
ayak uyduramayan eziliyor. Aslında eziklik değil, sadece azınlık olmak.
Erkekten değil hemcinsinden korkacaksın bu nasıl bir laf böyle? Ortamda eğlenen biri ortam kaşarı mı oluyor? O zaman sen kıskanç kaşar oluyorsun
Dkxkxkxk demek ki sen ortam kasarisin. Anladim
Ahah anlamışmış aferin sana hemen bir madalya takalım. Hemen anlayabildiğine göre Zamanında çok kaşar tatmış olmalısın
Tost kaşarı tatmış bence
Evet maalesef
Ama demek ki sen kendin ortam kasarisin... benden daha iyi biliyosun jxkxjx
Para ile ilişki. Herkesin işine gelen ilişkisi vardır. Alan razı veren razı. Senş geren ne? Yapamadıkların mı? Yapamayacak olman mı?
Allaha sukur boyle hayatlara ozenmiyorumda senin ysran var sanirim ya
Benim yaram kendinde olmayan özelikler başkasında olunca çekemeyenlere.
Erkeklerin bir bayan ile takılması, bayanların da bir erkekle takılması kadar doğal bir durum yok. Çift bu şekilde olunuyor. Eminim senin yaşlarında yaşanılacak şeyler bile kısıtlıyken, bir kızın erkekleri tanıması onlar ile eğleniyor olması senin gerilme sebebin ise. Büyük mikser sen oluyorsun. Kıskanıyorsun. belliki Herkes eşcinsel olsun istiyorsun
Bunu sende yapabilirsin. Yapmak istemiyorsan neden yargılıyorsun?
Ya beni anlamadin sanirim. Kiz surekli geziyo ve bok gibi para var bu nasil oluyo onu merak ediyorum. Cidden asiri on yargilisin kiskansam kisi eski arkadasim beni acmaya calisiyodu, gider onunla takilir onun gibi olurdum
Ben sizin ne istediğini bilmeyen yanınızla savaşamam tost kaşarı seni
Ayrica senjn yasin kadar benim yasadiklsrim var cok sukur
Jxdkkd escinsel mi sendr geysin heralde yuru git isine trrek
Eywah eywah tost kaşarı olduğunu biliyordum zaten şıp diye anladım.
Benden fazlası varsa tam bir tost kaşarısın.
Baksana tam bir gay gibi hep erkeklere cevap veriyorum hep onlar ile konuşuyorum.
Hep onları takip edip onları kıskanacak şekilde yazıyorum 😂😂
Tost kaşarını iyi bilirisin, iki ekmek arasına sıkıştırılmış, erimiş bir tost kaşarı. Seveni çoktur
Jxjdkdkd suursuz
Her önüne gelenle arkadaşlık yapan dan korkulur başına iş alman an meselesi
Yaaa tesekkur ederim
Senin gibi basit ve esik bir kezban olmadıkları için.
Hahajaha cok sukur :)
Sen cevap vermişsin işte" Ortam Kaşarı" oldugu için
Kasar olmak mı istiyorsun kaşar olmak cazip mi geliyor
Erkeklerin aklı çükünden başka şeye çalışmıyo ben da paralarını yiyorum ahahshfjn
👏👏👏🙏🌹
Kadınların aklıda parada sanırım. Sadece nasıl kazanacaklarını iyi biliyorlar.
Ben bilmiyorum hep evde ve yalnizim kdkdkxkd
Bahsettigim kisi sen misin yoksa
Yemeyenin malını yerler ahshdj
çok kötüsün jxkxkd ama boyleleri hep mutlu. O kisi sen misin
Aynen, ailemden bi kuruş para almam mesela ajshfhl manikürüme kadar ödetirim. Bana kalırsa hiç bir kız bi erkeği sevip evlenip onu kendiyle ödüllendirmemeli ahshfb haketmiyorlar
Valla surekli geziyosun ve hic paran bitmedigi icin dikkatimi cekiyosun surekli sosyal medyandayim. Rahstsiz oluyosan bidaha bakmam kxkkx
Rahatsiz oluyorsan bidaha bakmam
Erkekler aldatılmayı ya da olasılığını daha heyecanlı buluyorlar öbür türlü cepte gördükleri için sıkılıyorlar
O kızlar sevgili değil sadece cinsellik düşünülür ondan onlarala ilgilenirler
Yani o kadar geziyo ediyo parasi da hic bitmiyo
Nasıl kazandığını biliyormusun veya yanındaki erkekler ödüyodur ücretini sana erkek olarak tavseiyem lise ortalmi olduğu için o tür kız ver erkekelrden uzak dur ne yapıyorlarsa yapsınlar boş ver
Oetam kaşarı derken nasıl yani popüler mi?
Yani cevresinde bok gibi insan olan, hep birileriyle takilan arkadasca
Mükemmel özetlemişsin. Aşırı kıskançlık seziyorum
Doğru bunun ortam kaşarı dışında bir tanımı olamaz 😂
Peki ya ne neyini kiskanacam ben kasar gibi herked hayatinxa
Zengin olmaları canını sıkıyor olabilir. Ama galiba bu bahsettiğin tipler kendi paralarını farklı harcamalara adayan tipler olabilir. Örneğin; Ben bir indirimli kitap peşinde koşarken onlar viskiyi bol buzla uzun sürede içer gece uzun ve ucuz olur.
Evet oyleler. Soylediklerini yanlis anlamis olabilirim. Kendimi savunmak istedim. Kalbini kirdiysam ozur dilerim
O kıskançlık meselesini ben sormadım q ile g harfini kullanan bir delikanlı sordu
Bunu sende yapabilirisn yapmıyorsan neden ayıplıyorsun?
Kardesim adamin asabini bozmadan uzs sayfamdan.
Simirleniyorum srtik. Sanane lan pust
valla hiç böyle düşünmedim :)
Blmm
Komidinin üstüne para bırakılır her zaman ondan
Alıcısı bol olduğu için
Kaşarlar sevilmez sadece yatağa atılır
Ben kasar degilim kullanilmadigim icin sdvilmedim
Bataklıkla, boka çok sinek üşüşür
Sende mi öyle olmak istiyorsun
Puhaha sende evde ka
Ben sevmem