Kocam bana güvenmiyor mu?

Selam arkadaşlar direk konuya giricem biz eşimle 3 yıldır evliyiz eşim asker ve göreve gitti bende kaynanamin yanına geldim kayin babam vefat etti kaynanam ve görümcem birlikte kalıyor neyse 3 ay onda 3 ay da kendi ailemde kalıcam eşim ihtiyaçlarımızı gidermek için sana her ay para aticam ordan harcayın dedi bende tamam dedim neyse ilk ay parayı attı bende evin ihtiyacına yardimci oldum ama kendi ihtiyaçlarında vardı onu da karşılamak durumundayım sigara içiyorum ve ailesi bilmiyor o da parayı atınca annesine de söylemiş ben bu kadar para attın diye bizde bi markete gittiğimizde kadin gözlerimin içine bakıyor eşimin gönderdiği de bin lira yani çok da değil ben de yük olduğumu düşündüğüm için ne varsa veriyorum neyse bu ayda bana degil annesine atmış sanki parayı ben sadece kendime harcıyorum bana da çocuğa harçlık atar gibi 300 tl atmış bende sordum ben bununla 1 ay gecinemem ihtiyacım var dedim o da bana diyor ki napacan parayı sana yeter annesine ne kadar attığını da söylemiyor ha annesi atar o ayrı mevzu ama ben de karısıyım bana ben sana atiyom sen bitiryon diyor sanki neye harcıyorum insan kendi düşünür yabancı yerde cebinde parası olsun diye ama benim ki sanki bana trilyonlar atiyorda ben de savuruyormusum gibi konuşuyor parayı atıncada iki saat söyleniyor kavga dövüsle atiyir bana güvenmiyor mu ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın daha çok şey varda anca bu kadar sığdı
Kocam bana güvenmiyor mu?