Kaynanam evin soyulmasından beni sorumlu tutuyor ne yapmalıyım?

2 hafta önce kocam iş için bikaç günlüğüne şehir dışına gitti ben tek kaldım. Temizlik yaptıktan sonra evi havalandırmak için pencereleri açıp markete gittim. Evle market arası da 10 dakika ve evimiz zemin katta. İşlek bi yer değil o yüzden yıllardır evi böyle bırakıp gidiyorum ve bir şey olmuyordu. Eve geldiğimde yatak odama gidip üstümü değiştirecekken yan odadan sesler duydum. Çok korktum hemen komşumu aradım. Komşum gelene kadar hırsız çoktan kaçtı. Ben şoka girmistim korkup odadan çıkamadım o ara komsum polisi aramis. Sonra polisler geldi onlar ifademi alırken kaynanam ve kayınbabam geldi. Zaten üst katta oturuyolar. Kaynanam bir yandan cana geleceğine mala gelsin diyo bi yandan da bana laf sokuyodu. Kocası evde olmayan bir kadın camı açık bırakıp evden nasıl gidebilirmiş falan diye. O an zaten şoktaydım bir sey diyemedim. Ertesi sabah eşim apar topar eve geldi. Gece boyu gözume uyku girmedi zaten geldiği gibi beni sakinleştirmeye çalıştı. Aradan tam iki hafta geçti ama kaynanam ya eve uğrayıp ya da beni arayıp alttan alttan laf sokuyor sanki bilerek kendı evimi soydurdum. Nolur yardım edin ne yapmam lazım dayanamıyorum günlerdir aynı sey
Kaynanam evin soyulmasından beni sorumlu tutuyor ne yapmalıyım?