Ben 2 aylık evliyim kaynanam 3 4 hafta önce bize geldi kalmaya. Neyse bir şey demedim. Kaynanam bir anda eve ele geçirdi. Yemekleri o yapıyor bana da diyor ki Sen benim oğlumun nasıl sevdiğini bilmezsin diyor. Kiyafet giyiyorum diyor ki bana oğlum bu tarzı hiç sevmez. Akşam eşim gelince ben yokmuşum gibi davranıyorlar. Dün de dedi ki kaynanam belim cok ağrıyor gece sizin yatakta yatacağım. Ve de yattı. Ve sinirden çok ağladım. Eşime anlattım annem o benim azıcık dayan zaten gider diyor. Sizce ne yapsam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBana pek organik gelmedi bu durum. Biraz sabret bakalım. Ama eskiden imkanlar kısıtlıydı hadi. Şimdi bari yeni evlilerin yanında o kadar kalmak da ne bileyim. Tanımadan yorum yapmak istemem ama biraz abes geldi. Senin ailen ne diyor bu işe sonuçta çıtlatmışsınzdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çüşşşşş yatakta mı yattı😳 ay resmen kıskanıyor ama bu hiç normal değil kafadan hasta kadın. Bu kadar oğluna düşkünse evlendirmeseymiş. Kocan bişey demiyor mu onu merak ettim? Yeni evli çiftin evine kalmaya gidilmez helede 3 4 hafta şaka gibi valla... eşinle konuş annesini uyarsın hatta gitsin bir zahmet.. olmadı sen uyar anne karışmazsan sevinirim seninle değil oğlunla evlendim de.. surat yap. Yani anne diye bu kadar karışmayada hakkı yok gece gece sinirlendim
03 Yorumla
Soran+1 yılKuzu söyledim kocama o benim anmem azıcık sabret dedi. Kadın evimin rengine bile karışiyor
- +1 yıl
Ya tamamda anneyse anneliğini bilsin siz artık bir yuva kurdunuz bu kadarda olmazki canım. Dediğim gibi olmadı sen söyle biraz sert çıkış.. anne ben evimde böyle şeyleri sevmem nerde napıcağımı biliyorum karışmana gerek yok filan de.
Birde bizim bir tanıdıkta böyleydi adamın annesi seninki gibi yatak odalarında uyuyordu sonra orda muska buldular. Böyle bişeyle itham etmek istemem ama dikkat et..
Soran+1 yılMuska mi aman Allah korusun
+1 yılSoru gerçekse çok tuhafç yani ama acaba yenisin diye mi böyle seneler geçirince iyi anlaşabilirsiniz belki de. Önce ınsan sorar yatabilir miyim kusura bakma vs. Ayrıca tamam yeemek yapması normal Kıyafete de karışmaları saçma benim eski sevgilim Ayrı şehirdeler annesi taa ordan bile bu ne bir çim giyiniyor diyordu tipik kaynanalar. Kız anne gibi olmak varken salak saçma kıskanclıklar ya eğer iyi biriysen ne bu neyse kıskanclık de yaşlılık de sabret düzelir bu
00 Yorumla
+1 yılZor olabilir senin için ama onun da senden önceki zaman da büyüten besleyen tanıdığı ilk kadın hak da ver yani öyle farklı düşüncelere girme artık senin de annen sayılır beli ağrımı rica etmiş kendi annen dese nasıl yok dersin ki?
012 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@Crew1120 bir de yatak nedir
Soran+1 yıl@Crew1120 eve dönmeyi de istemiyor benim yerim burasi diyor
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Crew1120 bir de bana sor nasıl duygular içindeyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
83Cevap
+1 yılMerhaba,
Anlattığınıza göre ve validenizin söylediklerine bakılırsa siz eşinizin neyi sevip sevmediğini bilmediğiniz gibi onu da tanımıyorsunuz. Tabiki öyle değil, bu onun düşüncesi..
Bence bu gibi durumlarda biraz politik olmakta fayda var. Yalnız sizin yatağınızda yatması cidden çirkin bir davranış. Eğer ki zaruri bir durum yoksa bu kınadığım bş durumdur benim. Nitekim sizde sanırım böyle düşünürsünüz.
Sabır göstermekten başka çareniz yok, bu süreçte politik olun ve saygıda kusur etmeyin. Eşiniz annesinin karakterini sizden iyi biliyordur ve neyin ne olduğunu. Hani atsan atılmaz, satsan satılmaz dedikleri durumda bu'dur. Siz eşinize o da size tabidir. Gerisini yaşanmamış farzedin ve saygıda kusur etmeyin.
Eşinize karşı validenizi doldurmayın, bu size karşı içten içe cephe almasına sebep olabilir.
Umarım, gelip geçer..
Her şey gönlünüzce olsun arkadaşım. Biraz sabır gösterin.12 Yorumla
Soran+1 yılInşallah geçer
- +1 yıl
Geçer geçer siz eşinize odaklanın, inanın onu bunu yaşayacak kadar uzun değil ömür. Başkalarının hayatını yaşamayın. Birbirinize destek olun ve her şey bir kenara birbirinizi dinleyin.
Rabbim ağzınızın tadını, birliğinizi bozmasın.
Bak ne diycem, kadini gondermek icin, yaptigi yemegi yeme, cok yagli olmus, tuzlu olmus gibi bahaneler bul, kalk kendine baska yemek yap, kadin yerinizde yatdigi gecenin sabahi yatagi dok yere gozune soka soka carsaflari degis, mesela bu gun yatti yarin erkenden degis, yarin yine yerinizde yatdi , yine sabah erkenden kadin kalkar kalkmaz carsaflari degis, anlasin ki titizsin sevmiyorsun yataginiza baskasi girsin, biktir kadini, masani silerse sen yeniden sil yani begenmiyorum senin yaptigin isi ayar ver anlasin ki, evin kadini sensin. Konusma yuz verme, kocan iste olunca suratsiz dolan, neyese canin sıkkın gibi triplerdeymis gibi havan olsun, konusmak isterse he hm yap, kocan gelince saygili ol. Boylece anlasin deffolsun. Defolmazsa kocanla yakinlik et, civik civik hallere gir, isten gelince saril op kokla , utansin yeni evlilerin icine girmek neymis gorsun, yine defolmasa kocanla arani sicak tut o esnada tatli iken konus kocanla.
32 Yorumla
Soran+1 yılKız sen neler biliyorsun böyle Allah tuttuğunu altın atsın. Ama surun şu ki ben o yatak odasına girmem çok tiksindim yani. Komple bütün odayı yeniden almalı kocam yoksa uyuyamam
- +1 yıl
Kadin gitsin aldirirsin yeniden, su an icin onemli olan kadina soguk davranman, mesafe , suratsiz olman, silmen her yeri , evi dokmen , yaptigi yemeyi yeme , ezdirme kendine o oyle yapilmaz , ben boyle yaparim de, kaprisli olduguna gozune sok. Anlasin neden oyle yaptigini her gun , ciksin evine defolsun
+1 yılÇüş artık karımla ilişkiye girdiğim yatağı rahat bıraksın bir zzahmet ben o yatağı zevkle eşdeğer tutuyorsam krda yatması için gerçekten rahatsız olması lazım. Ayrıca kanepelerde yataktan daha az rahat değiller
13 Yorumla
Soran+1 yılHislerimin tercümanı oldu. Peki bana tavsiye verin ne yapmalıyım
- +1 yıl
Şahsen kayınpeder olsam çocuklara rahatsızlık vermemek için elimden geleni yapardım. Böyle münasebetsiz kadınla yapılacak birşey yok. Eşin azıcık ayarı tutturması lazım. Afedersin de o yatakta yatması bile ayıp yahu orda karısını şaapıyor adam :/
Soran+1 yılBen yatakta özel hayatimin artık kalmadığını düşünüyorum
2 aylik evlisin ve 3 4 hafta once size geldi hata burdan basliyo valla anneni cagir kızım hemen direkt annende gelsin kaynananda de siz benim nasil yemek sevdigimi bilmezsiniz annemi cagirdim de madem esin yok evde o seni sokuyosa sende onu sokucaksin esin evdeyken seni girmezdenmi geliyo o adami boğ oklavayla döv yedirme o kadina sakın onu evde savaş var demekki
22 Yorumla
Soran+1 yılZehirlemeyeceğim az kaldı
+1 yılAyyy gicik olurum oyle ogulvu annelere, o ne oyle bebek mi yani, alt tarafi cinsiyet farkliligi, yok onu sevmez yok bunu sevmez, ozaman bk yesin! Kaynanda yani Allah sana sabir versin. Ne isi var yeni evlenmis ciftin evinde, ogulunu kiskaniyo belli ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBir de yatagimda
+1 yılcanim ben evli degilim yasim da buyuk degil zaten. kaynanana iyi davranmali ama cokta tepene cikarmamalisin. yatakta yatmak nedir yani? erkeklerde cocuk gibidir. nasil davranirsan oyle gider derdi annem. sende kocanla sakince konus aranizin guzel oldugu anlarda😂 emin ol aklına girer annesine musaade etmez bazi konularda😊
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum annem o benim dayan biraz dedi
- +1 yıl
👍🏻😊
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tur kadinlari anlamam resmen gelinlerini kiskanirlar kizlari gibi gorseler gelinlerinide hayat daha guzel olucak Simdi bisey yazicam olmucak Sizin yataginiza kadar girmesi yatmasi kadinin ne kadar asagilik olmasini yansitir bu ahlaksizliktir Sabret biraz esinin hatrina sesini cikarma baktin yerlesiyor size esin ve kendi ailenle konusursun bir yol bulmaya calisirsiniz Allah yardimcin olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Korkma onlarin kolesimi olucaksin Baktin olmuyor ayril koyun koyuna yatsin ana ogul anasi pisirsin oglu yesin
Soran+1 yılEv benim kimse kovamaz ben8
- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılsen niye her şeye razı geliyosun? kaynanan yeni evli çiftin yanına nasıl gelir? kaynanan gereksiz saçma kıskançlıklar yapıyor sana aşağılayıcı şeyler söyleyerek, ya laf söyle ya da nazikçe kov, ayrıca eş olarak da yanlış birini seçmişsin iktidarsızın teki sana şimdiden üzüldüm
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni evliyim ve bu olanlari kaldiramayacagimi düşünüyorum
+1 yılanaa 😳 off neymiş bu böyle ya
hadi yemek yaptı ki ne güzel ama sen benim oğlumun nasıl sevdiğini bilmezsin ne demek yahu onu da geçtim belim ağrıyor sizin yatakta yatıcam ne ya
ayyyh böyle şeyleri görünce daha tanımadığım kaynanamdan buz gibi soğuyorum yeminle111 Yorumla
Soran+1 yılSen bie de bana sor evlilikten soğudum
- +1 yıl
el ile geçinmek hakikaten çok zor Rabbim yardımcın olsun
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
delirsen nolcak ki elden ne gelir
+1 yılCanım kaynanan oglunu kıskanıyor yapacak bisey yok. Yemek yapmasında sorun yok sonucta onun evi saylır. Diğer konularda haksız. Sen yine saygısızlık yapma kadına. Al karşınq konuş benimle bir probleminiz mi var diyebilirsin. Kibar konus bu konuları dile getir tatlı dille konus. Sonra eşine anlatırsın dır dır yapma adama sogur senden. Eşin annesiyle senin aranda denge saglaması lazım sence denge saglayabiliyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim beni bazen görmemezlikten geliyor
- +1 yıl
Balık baştan kokar canım. Eşin dengeyi kursa bir sorun olmaz. Kaynananda bu kadar yuz bulmazdı yaptıgı arsızlıktan baska bisey değil. Sizin yatagınızda yatmak isteyebilir ama bunu kızım benim belim agrıyor koltukta yatamıyorum deseydi belkide sen teklif edecektin ona ya da etmeyecektin.
- +1 yıl
Eşine sakın dır dır yapma hicbir erkek dır dır yapan kadın istemez kaçar hemen
+1 yılKizim safmisin kocana mesafe koy smdi kocan senden ne isterse iste annesini bahane et. Sana yaklasmak istese annesini bahane et olmaz gorur de. Kocani kudurt zaten kaynanan araniza girmeye caliscak. Askim annen var olmaz de. Disiligini kullan akilli. bide yeni evlisin. Daha iyi yaparsin. Dusa beraber girmek istedigini soyke kudurt ama annen var olmaz de. Bunuda benmi soyleyim
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce bunu yapsam mi Yani kocamı azdirsam sonra da olmaz evde annen mi var desen
- +1 yıl
Oyle yap kocanla ters dusme ama nazlan askim seni ozluyorim de ama olmuo annen varken de zirveye uca getr ve aniden kac jsjsj annen var de oda bir sure sonra emin ol annesini istemez. Ha annesi ama sizin evliliginize golge dusurmeye calisiyorsa bunlarin yapilmasi gerek.
Soran+1 yılAllah razı olsun. Ben bu durumda çok sinirli olduğum için akıllıca düşünemiyorum
- +1 yıl
Sinirini kendine sakla kavgayla bir yere varilmaz. Krizi firsata cevir daima. Acaba kaynanam ya da baska birisi bisey yapinca bu isten nasil karla cikarim die dusun. Sen kocani yanina alirsan smdi bidaha kaynanan gelmek istediginde kocan engel olur emin ol 😃
Bilerek yapiyor bel agrisi falan hikaye bende seni kiskaniyor oglunu paylaşamıyor bence sen durumu kendi annene anlat o agzinin payini verir böyle terbiyesizlik olmaz
42 Yorumla
Soran+1 yılKendi anneme söylemekten korkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye gelmişki sizin evinize kaynanan acil sağlıki falan bir durummu var yoksa keyiftenmi geldi dominant kaynana ah ah yandın sen gideceği günde bellimi baali gidene kadar dişini sıkacan kadını kovacak hali yok dimi ama evin sahibi gibi davranmasıda olmamış keyfi gelmemeli sizinde bir özel anınız olmaz gibi evde kovalasan kötü gelin olursun ama seninde bircsabir taşin var
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaygili olcam aman ûzülmesin diyede kendini ezdirme kaynanana bikere ezdirirsen seni ezer hep senin evde ne giyecehine falan karışamaz misal haddine değil cadaloz bir kaynanan var işin zor yatsk odasini hele işgal etmiş bide yuh kurgu deilse soru haline üzüldüm
Soran+1 yılGidecek gibi değil kendi evinden eşyalar getiriyor senin eşyaların güzel değil diyor.
+1 yılBen olsam kapının önüne koyarım oğlunada ananı cok seviyorsan git onla yaşamaya devam et der gece yataga alamam anasıyla yatar karıyı becermeye gelince aşkım işi bittimi anam yok öyle bir dünya
31 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Dayan diyenler olmuş kimse kusura bakmasın 2 aylık evli çiftin yanına ilk aydan gelip 1 ay kalınmaz asıl bu ayıptır görgüsüzlüktür herhangi bir problemi olsa anlayacağım huzur bozmaya gelmiş gibi.
32 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten yuvamın yıkılmasından korkuyorum
+1 yılhadi kaynana dengesiz. hadi cahil. ya kocana ne demeli. aile olduğunun farkında bile değil hala. annesine sen ne yapıyorsun bu kadar da bizim özelimize karışamazsın diyemiyor mu? yaa böyle anneci erkekler keşke hiç evlenmese
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke hiç evlenmesek diyorum o kadar pişmanım ki kadın bu gece de benim yatagim da
- +1 yıl
kocan ne diyor bu duruma. senin bundan rahatsız olduğunun farkında değil mi? ya da konuşmuyor musunuz?
Soran+1 yılFarkında ve konuşuyoruz ama anlamıyor.
- +1 yıl
anlamıyorsa o zaman boşan kurtul. o da annesi ile devam etsin hayatına
Soran+1 yılBende bunu düşünüyorum
- +1 yıl
düşünme direk uygula. cocuk var mı peki
Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Oha ya resmen cadı bide utanmadan yatağında mi yattı 😱 çevremde gelen misafir karı kocanın yatağına yatmaz ayıp diye.. kocanda anasini savunmasin. Baştan ipleri ellerine verirsen ömür boyu çekersin. Esinle konuş ikiside duracağı yeri bilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama anlamıyor
+1 yılAnnenize nasıl saygı ve şefkatli iseniz kayınvalidenizede öyle davranın. Kalp kırmaksızın güzel bir uslup ve tebessümle kendinizi çok bunaldığınız noktada ifade edin lütfen inşallah anlaşabilirsiniz dilerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakın sorun şu eşim eve geldiğin de sanki ben yokmuşum gibi davranması ve yatagim da yatması
- +1 yıl
Allah sizede sabır versin sizi sevmiyor anladığım kadarıyla veya oğlunu kıskanıyordur. Normal bir davranış değil o evli insanın yatağında uyumak ama eşinizde farkında durumun alttan alın siz yinede aranız açılmasın bana göre. Ve gerçekten belide ağrıyor olabilir az odanız varsa.
- +1 yıl
Özür dilerim ben evli değilim başka açıdan düşünemedim ona göre yorum yaptım
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yıl2 ayın yarısı zaten kaynanayla geçmiş. O kadar süre duranın gitmeye niyeti olmaz. Zaten öyle dawranan da aranıza girme amaçlı. Soru trol değilse eşinle konuş annesini ewden göndersin. Tartışmak sert tepki vermek lazım yoksa ömür boyu yanınızda kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum eşim ile dedi ki annem o benim biraz sabretv
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bak tatlım gayet basit o belli ki seni kızdırma derdinde sen o yokmuş gibi takıl evet de gül geç tabi anne de geç seni sinir edemediğini görürse pes edecek zaten sen böyle tepki verirsen uzatır 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki yatagim da yatması
aklini kullan kadinligini kullan. kocana cooook iyi davran olmadigi yerde kaynana illallah dedirt. kimse kaynanana inanmaz. zamanla zaten bu gitsinn dediginde adam senden yana olur. yok baktin olmuyor rest cek ya bu ya ben de. adam restten anlamiyorsa cik ayril git. hee bu arada asla cocuk yapma asla
20 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin. Bu kadarı fazla olmuş. Kalır elbette sevdiğin adamın annesi seninde annen olur ama dediklerinden sadece bir tane yapsa sorun olmazdı. Bekle bakalım ne zaman gidecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılBence kalıcı Cubku kendi evinden eşya getiriyor seninkiler güzel değil diye
- +1 yıl
Bunu konuşsaniz karşıniza alıp.
Kiriliyorum üzülüyorum deseniz. - +1 yıl
Tipik maras kaynanası. 😄
Soran+1 yılDiyorum ama kocam anlamıyor
+1 yılVuuuuu. Kıskançlıktan kafayı yemiş o balım. Aynen gider zaten takmadığını göster ama. Kızma sinirlenme. Kadınları kıskançlık ne hale düşürüyor ya. İnsan oğlunun yatağında yatar mı 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBence beli falan ağrımıyor sırf bana inat olsun diye yapıyor
- +1 yıl
Doğru ama takma. Sonradan güleceksin onun yaptıklarına. Kıskanç ve komik kadınmış
Çok uy ona annecim saol öğrettiğin için annecim senden önemli değil sağlığın iyi olsun gibi gibi şeyler de ilgilen baktın olmuyor bu kadın kandırılmıyor ne yapacağını biliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten yemeği yaptığı için teşekkür ediyorum
Azcık sende dişini göster ama fazlasını gösterme aranızda açılmasın, eşine validenin neyden korktuğunu sor mesela karanlıksa akşam tuvalete gidiyorum diye şalteri indir böcek felansa sanki duymasını istrmiyor gibi eşine söyle o zaten merak eder sorar ama vardır bir hal çaresi sıkma canını gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadın hicbir şey korkmaz
Kısa bir zaman sonra mutlaka kabullenecek seni, oğlunun artık yalnızca ona ait olmaması sancı yapıyordur, geçer.
Biraz daha sabırlı ol, haklıyken haksız duruma düşme.
İyi şanslar dilerim...01 Yorumla
Soran+1 yılBen kafayı yiyorum O durdukça
+1 yılKaynana değil düşman bu yahu. Bence çok samimi olma ve lafların altında kalma. Saygını koruyarak cevap ver. Hatta gerekirse saygını bozmaktan kaçınma. Geri adım atma, bir defa geri çekilirsen hep üzerine gelir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aşağıda @Gul_21 in yazdıklarını yap kesinlikle. Allah düşman başına vermesin böyle kaynanayı. Ne demek senin yatağında yatmak ya. Kocan buna nasıl izin veriyor. Hayret
20 Yorumla
+1 yılKendi anneni ara gelsin kalsın bir süre o da yatsın yatağınızda bakalım kocan kaynanasının yatağında yatmasına ne diyecek bunun tek çözüm yolu bu...
12 Yorumla
Soran+1 yılSizce ise yarar mı
- +1 yıl
Tabiki yarar. Kendi annesinin evdeki varlığının seni nasıl rahatsız ettiğini ancak kendi başınada aynısı geldiğinde anlar. Gelmeden annenlede konuş durumu anlat evinize geldiğinde çok rahat davransın evde damat var diye çekimser olmasın.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHatayı ilk başta susarak yapmışsın. Geçmiş olsun. İki aylık evliysen kıyameti koparmanı tavsiye ederim, yoksa tepene çıkar iyice.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaygısızlıktan korkuyorum
- +1 yıl
Kimse sana saygısızlık yap demiyor ama ağzını açmazsan sanada kimse saygı duymaz, bilesin.
+1 yılUlan bunlar ana felan olmaz yaptığına bak la yatağa yatmak giydiği seyi küçümseyip oğlunu prens gibi görmek ne. laan , bizim anamz elin kızı için bizi itin şeyine söküp çıkartır la bunların kafasını koparacan , eşine soyle delikanlı olsun ne öyle namusunu eşine eziyet etmek
10 YorumlaGerçekten haklısın ama eğer bu kalıcı bir duruma dönüşmeyecekse biraz sabret anne gönlünü kırma hiç.. tabi eşin bu durumda sana karşı yanlış davranmış orası ayrı onu da unutma, yanı yok saymalar falan
12 Yorumla
Soran+1 yılBana kalıcı gibi geliyor
+1 yılHep söylüyorum yine söylüyorum evlendikten sonra şu ruh hastası ailelerden uzak durun değilse evliliğiniz boka batar diye
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten uzaktaydı kadın bavulunu aldı geldi
- +1 yıl
Bunu oğluyla konuşacaksın ve bir an önce evden gitmesini isteyeceksin değilse kendi evliliğin boka batar
+1 yılEs tavrını koyacak. Evliliğin ne olduğunu idrak edemeyenler evlenmesin.
31 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru konuştun ki
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardimcin olsun 2 aylik evli insnalarin evinde işi ne hasta degilse muhtac degilse cok ayip
22 Yorumla
Soran+1 yılBir de yatagim da
- +1 yıl
Dicek söz bulamıyorum cidden cok ayip terbiyesizce
+1 yılAna kuzusu erkekler ve anneleri hiç çekilmiyor. Şimdiden böyle ise çekeceğin var. Bir an önce ipleri eline almalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alacağımı bilmiyorum k8
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanlık tarihinin en büyük ve en eski savaşçısı ile karşı karşıyasın. Savaşı kazanmak istiyorsan gücünü değil aklını kullanmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha yeni evlisiniz ne bok yemeğe geliyor anlamıyorum en güzel zamanlariniz o ise geliyor oğlu da anisindan kalır yanı yok onun çözüm bulması uyarması gerek ama beyfendinin umrunda değil valla iyi katlaniyorsun bu ikisine
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacagimi şaşırdım
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYatağına izin vermemeliydin, daha neler. Olmaz diyemedim mi. Hata senin. Sessiz kalırsan daha neler neler yaşarsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim bana bu sefer bel ağrısından öleyim mi dedi
- +1 yıl
G... br deseydin. Ne olursa olsun olmaz deseydin. Sessiz kalma yoksa başına çok çorap örülür
Kaynana teroru bitmiyor😕esin bir sey yapmadkkca bu uzarda uzarrr... annem bu bir sey diyemem anlayisi da olmaz hani
02 Yorumla
Soran+1 yılYatakta yatmak nedir ben daha 2 aylık evliyim
- +1 yıl
Yani ona bakarsan eve de gelmemesi lazim... neyse bu yetistirilme tarzindan kaynakli turk kadini cocuklari uzerinde sonsuz hakka sahip oldugunu dusunuyorlar buyuduklerini ve evlendikelrini kabul etmiyorlar maalesef... yapicagin ne var bilmiyorum ama eve geldiginde alirken iki kere dusun
Aile & Toplum konusunda 696 cevap paylaştı. Aman sacma sapan kaynanalik yapiyor yok sen bilmezsin falan diye. Neyse 1 kereligine yatsin kocanin dedigi gibi gider
02 Yorumla
Soran+1 yılBu gece de yatacakmış hatta yattı bile ben Şu an koltukta yatıyorum kaynanam yan odadaki yatagim da uyuyor
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKotu bir durum. daha yeni evlisiniz bir de. valla is kocana dusuyor. kocani sikıstir manüpüle etmeye caljs
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptım adam da tik yok
+1 yılBence kaynana kaynanaligini yapıyor da kocan tirt cikmis
11 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten böyle koca bulduğum icim pişmanım
+1 yılKocana durumlari anlat ama annesini kesme ona sonucda o onun annesi ters teper esinlede aran bozulur. Kayanan da gider inşallah gitmeyi düşünmüyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim ile konuştum dayan biraz o benim annem diyor. Kaynanam gidecek gibi değil çünkü kendi evinden eşyalar getiriyor senin evinin eşyaları güzel değil diyor
- +1 yıl
Ne deyimki ya yakindan tanıdığınız birileri falan var mi akil versinler kadina kafayi oğluyla bozmus heralde kaynanalik damari kabarmis
+1 yılBenim annem 26 yıldır evli hala babaannem eve gelince reis o oluyor annem de haliyle çıldırıyor tabi kaynana terörü bitmez
10 YorumlaTam boğazlamalık kadınmış 😄 şaka maka sabret biraz eşinle de kötü olma
12 Yorumla
Soran+1 yılYatagim da kadin gitmiyor
+1 yılAman allahım ya şaka gibi o hadsiz kendini bilmez mezhup kaynanaya bak ki kocada koca olaki eşini böyle bir hiç olarak görüyor annesidir diye sana böyle hadsizlik yapacağı anlamına gelmez
42 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bunu kocam da anlasa
- +1 yıl
Bak kendini o kadınada kocanada ezdirme sakın
+1 yılAlttan aldıkça tepene çıkar kaynana kısmına yüz vermiyceksin hele böyle yüzsüzüne haspam
20 YorumlaOğlunu kıskanan aptal bir anne işte madem kıskanıyorsun evlendirme turşusunu kur
20 YorumlaBen her şeyi sineye çekerim tamam ama yatak odama asla müsaade etmem. Kim olursa olsun bildiğin olay çıkarırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kocama söylüyorum ama adam Beni takmıyor bazen evde annesi ile öyle takılıyorlar ki sanki ben yokmuşum gibi
Allah yardımcın olsun , ne demek iyi bilirim bende çok zorlanıyorum bazen
03 Yorumla
Soran+1 yılSizde de durum aynı mı
Soran+1 yılO daha beter sonuçta üst katında
+1 yılEşin ile annesini baş başa bırak. Sen dön anne evine
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşündüm Ama kocamım beni annemin evinden alacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Sen baştan kendini teslim etmişsin. Sana söyleyecek söz yok o vakit
Diret esine dayanamıyorum diye sen alttan aldıkca tepene cıkıyo az cevap ver bir sey olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
Yuh artık
Böyle kaynana tam kapıya konmalık
Hiç çekilmez02 Yorumla
Soran+1 yılKapıya nasıl koyacağım ki
Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Allah sabır versin size , eşinizin dediği gibi bazı şeylere sabredin devam ettiği sürece sağlığınızı bozmadan karşılık verin 🤔
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm, suç eşinde. Sen bir şey diyemezsin dersen üzülürsün ama eşine bir şey diyemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşin pısırık annesine bie şey demiyor
- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılHaaa tamam evlenirken bulari dusunmuyoruz dimi ama bunlara hazir olun
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar ilerisini düşünmedim
- +1 yıl
Valla bn düsundum fazla dusundum yok dedi ne alaka dedi ve dusundugum hersey cikti uzaklastm ama ogullarindan
Sende evden annenin evine git, ardindan kocan gelecektir almaya
04 Yorumla
Soran+1 yılOnda o cesaret yok Ben onu anladim
Soran+1 yılEv benim nereye gidiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEviniz ortak ise kararları ortak vermeniz gerekir. Yok beyefendi diyorsa bu ev benim senin hakkın yok bu evde çek git davaa c evi de elinden al haysiyetsizin
09 Yorumla
Soran+1 yılEv benim babamın düğün hediyesi. Yani evden kovamaz beni de tehdit edemez
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen annesini kovabilirsin.
Soran+1 yılO nasil olacak
Cevap sahibi+1 yılSey de kaynana yeni evli çiftiz. Cicim aylarımz geçmedi. O anlar herhalde öyle dersen. Anlamazsa da anlamak istwmedigindendir. O zaman da açık açık. Kovarsin artık. Esin birsey derse onu da kov.
Cevap sahibi+1 yılYemin ediyorum. Esine çok gıcık kaptim😂
Soran+1 yılBen es olarak bile görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılYani normal öyle görmemem es gibi davranmıyorum ki. Ayni yatakta yatıyorsunuz? Annesi hala senin yatağında mi? Yatağına kimseyi sokma çok iğrenç ve hijenik değil bir kere.
Soran+1 yılEvet 2 gece yattı sanırım bu gece de yatacak
Cevap sahibi+1 yılSenin demen lazim yatağımda başkasının yatması rahatsız ediyor diye... Yoksa bunlar başına çıkarlar yemin ediyom benimkileri fena saniyordum. Benimkiler bari sadece maddiyat in peşinde seninkiler ruh sağlığının peşinde resmen ya
Eşin böyle davranıyorsa yapacak hiçbir şey yok kızım, derdine yan
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff
- Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanam resmen evimi ele geçirdi ve her şeye karışıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler