Ev sahibi eve girip eşyalarımı nasıl atabilir? Yardım?

Lütfen yardım edin. Vakti gelmediği halde 18inden önce eve girip eşyalarımı atmış. Birkaçını merdiven girişine birkaçını çöpe atmış. Sırf kedi köpek baktığım için. Evde ufak bir parça laminant açıklığı harici hiçbir hasar yok. Üstelik kiralar düzenli ödendi. Para verdiğim halde bunu nasıl yapabilir? Birkaç şey kalmıştı ve 18i bugün çıkartacaktım. Telefonda bağırıp çağırdıları için üç gün önce aramalarına bakmadım durumumu açıklayıcı bir mesaj attım. 20mayısta boşalt dedi ama bu imkansızdı. İmkanlı dahi olsa 18i tutulan evden neden erken çıkayım. Tazminat davası açtığını avukata verdiğini söyledi. Öğrendiğime göre polis eşliğinde olmadan eve girilemezmiş. Karakolu aradığımda öyle bir şey olsa aranırsınız öncesinde dedi. Üç dört saat önce eve gittiğimde gördüm.

(Yaklaşık iki aydır evde düzenli yokum ama gidip geliyordum. Başka yerde kalıyordum. Yoğunluktan gidemedim. Ve adam inatla yalan söylediğimi iddia etti.)
İşteyken bile sürekli rahatsız ettiler. Sağlıklı iletişim kurulamadığından son aramalarına bakmadım. Mesaj attım. Meğer çoktan atmışlar. Ne olursa olsun vakti dahi gelmeden bir ev sahibi kiracısının evine nasıl girebilir. Söyler misiniz?
Ev sahibi eve girip eşyalarımı nasıl atabilir? Yardım?