Evli bayan arkadaşımın ilgisi?

Kendisi iş arkadaşlarımdan. Evliyim kadın da evli. İşyerinde sevecen biriyim herkesle sohbet ederim. Arkadaş gözümün içine bakıyor. Benimle her konuştuğunda gülümsüyor. Başlarda fark bile etmedim, dediğim gibi kadın erkek farketmeden herkesle muhabbetim olur. Bu arkadaş gözlerimin içine öyle bir bakıyorki anlatamam ve etkilenmemek mümkün değil. Durumdan uzaklaşmak istedim. Gözlerimi kaçırdım, yokmuş gibi davrandım olmadı olmadı. Bu durumdan nasıl kurtulacağım bilemiyorum. Direk konuşsam olmaz, hergün yüzyüze bakıyoruz. Bırak dağınık kalsın, önemseme dedim hep. Ama bu da olmuyor. Kendisine ilgim olmamasına rağmen beni etkileniyor. şu an saat 3.45 kabusla uyandım. Ne yapmalıyım sizce. Bu rahatsız durumdan nasıl kurtulurum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sabah eşimle konuyu konuştum. Önce sana öyle gelmiştir falan dedi. Durumu ayrıntılarıyla anlattım. Kimine aptalca gelebilir ama ben eşimden bir şey saklamam. Eşim "ben konuşayım istersen" dedi. Olur dedim. Bugün öğle arasında kendisini aradı. Akşam yüz yüze konuşalım şeklinde konuşmuş. Saat 8.40gibi eve geldi. Ne olduğunu sordum. "Canım sans öyle gelmiş" dedi. Direk konuşmamış. Yarın işe gittiği de ne olacak merak ediyorum
Evli bayan arkadaşımın ilgisi?