Aile & Toplum Duyunca “he tamam inandım” dediğiniz klasik milli bir yalan yazar mısınız? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Ben başlıyorum 😃😄”Onunda sana selamı var” Ama aslında yok öyle bir şey. Hatta selam söylediği iddia edilen insanın diyalogdan haberi bile olmayabilir😂Bir diğeri de “Sorun sende değil bende” Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🤪🌺 Duyunca “he tamam inandım” dediğiniz klasik milli bir yalan yazar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir capsde görmüştüm,+ "Ya aşkım en az 45 dk diyorum"... Dokununur-" "puff" kljasdlkasdkas 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ahahah😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl "Hemen çıkıyorum" daha gözünü zor açıyor hemen hazırlanıp çıkacakmış hahaj 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl 5 dakikaya oradayım 😆 Yorumla
Burçsandık Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl Şimdi aklımdan geçiyordun bizde seni konuşuyorduk. İyi insan lafının üstüne gelir. ( Aslında düşündüğü: iti an çomağı hazırla ) 1 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Uçağımız va, arabamız va, uzay mekiğimiz va, uzay istasyonumuz va, aya çıkıyore, avrupa bizi kıskanıyore, şahlanıyore.. vb. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alttan biri ariyor😂 ben çok yapıyorum Allah affetsin milli mi bilmem 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl "Arabama şu parayı verdiler valla " bu aralar en çok bu yalanı duyuyorum 1 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. 2 saattir kapının önündeyim neredesin? 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Bunu arkadaşım cok yapıo kanser ediyo Yorumla Semih4500 +1 yıl Bana kimse yapamıyor 😂 2 saattir kapının önünde mall mall bekledin şimdi mi aramak aklına geldi demistim. O gün bu gündür o cümleyi duyamıyorum 😂😂😅 Yorumla
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay kiz sen kilo mu verdin 😂😂😂 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Hahahs 😂 başı ceker bu yalan Yorumla
Saniyeskr7 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aslında ben sana değer veriyorum ama... 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl İşte belli edemiyorum 😂😂 Yorumla Saniyeskr7 +1 yıl Aynen ya 😂 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tam seni arayacaktım bende. 🤷😀 Denilmesi 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ahahah evet ya😂 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl o da seni soruyordu :) 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Hdjdjdjd cok doğru😂 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ekonomi kötü değil ki çıkar göster telefonunu 😂 2 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim ilkim sensin 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Bdjdjd Yorumla legolas38 +1 yıl Öyle yani Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tamam tamam yine araşırız 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl “Araşmadılar” 😂😂 Yorumla
qmpzwnox Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Şu içsem yarıyor😄 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 5 dakika sonra ordayım mesela 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bir capsde görmüştüm,
+ "Ya aşkım en az 45 dk diyorum"
... Dokununur
-" "puff" kljasdlkasdkas
Ahahah😂
"Hemen çıkıyorum" daha gözünü zor açıyor hemen hazırlanıp çıkacakmış hahaj
5 dakikaya oradayım 😆
Şimdi aklımdan geçiyordun bizde seni konuşuyorduk. İyi insan lafının üstüne gelir.
( Aslında düşündüğü: iti an çomağı hazırla )
Uçağımız va, arabamız va, uzay mekiğimiz va, uzay istasyonumuz va, aya çıkıyore, avrupa bizi kıskanıyore, şahlanıyore.. vb.
Alttan biri ariyor😂 ben çok yapıyorum Allah affetsin milli mi bilmem
"Arabama şu parayı verdiler valla " bu aralar en çok bu yalanı duyuyorum
2 saattir kapının önündeyim neredesin?
Bunu arkadaşım cok yapıo kanser ediyo
Bana kimse yapamıyor 😂 2 saattir kapının önünde mall mall bekledin şimdi mi aramak aklına geldi demistim. O gün bu gündür o cümleyi duyamıyorum 😂😂😅
Ay kiz sen kilo mu verdin 😂😂😂
Hahahs 😂 başı ceker bu yalan
Aslında ben sana değer veriyorum ama...
İşte belli edemiyorum 😂😂
Aynen ya 😂
Tam seni arayacaktım bende. 🤷😀 Denilmesi
Ahahah evet ya😂
o da seni soruyordu :)
Hdjdjdjd cok doğru😂
Ekonomi kötü değil ki çıkar göster telefonunu 😂
"Telefon sessizdeydi"
Sen çok başkasın