Güncellemeler
+1 yıl
Benim duygularimla oynamaya hakki yok kimsenin bacım yapacaksan gitvokulda suruyle var
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir insan sevdiginiz de onun karakterini sevin yaşını ya da ailesini umursamayin bir insan namaz kiliyor sa ickisi kumari karı kizi yoksa o insan şu an ki zaman da kötü dur oyle bence de ama icki kumar her bokk varsa o insan iyidir nasol bir toplum olduk boyle nereye gidiyruz allahbislah etsin ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hava güzel ise gezin elele boş ver sinemayı, kahvalti yapin sohbet edin.
Niyetim oyleydi kiz ekti kanka 😁😃
Kizlara guven olmaz derlerdi evet cok dogru deger vermek gelmiyor
Gönlü yoksa hiç takma. Bak ben flört için bile bir kez soylerim isim var derse ikinci kez soylerim yine bahane varsa hiç umurumda olmaz bu sefer sen neden bana soğuksun diyenler olur. boş ver dinlen, hava al müzik dinle spor yap.
Mutluluk bizim içimizde.
Eyvallah abi sağol cok sukur ne icki kumar nede sigara var spor yapim biraz kafa dagutim aynen haklisin
Cumartesi pazar
Sinemaya mı götürcen
Evet sinemaya goturecem
Ne izlicen sinemada
Ne mi moralim asiri bozuk ne izlim ki
Nie bozuq moral
Burada benum baska hesabim vardi ve bir kizla tanisdim hesabimi sildim oda sildi sandim silmemis orada ilk acarken yasimi sistem yapmisdi 5 yilik bir hesap di neyse kizla bulusma asamasina kadar geldik ve o haliyle bulusamadik ve bu hesabi actim belki yazar gorur diye sonra da malum ekilfim yasim 34 diye
Ama bundan sonra elime gecen kizi affetmicem ve evet degistim artik tövbemi de bozuyorum elime gecen kizisikmessemm adın isa degil.
Onceden yasin kac gosteriyordu
Dayi sen askermisin
Ben hic bjr kiza guvenmiyorum artik ve bu bana son bir ders oldu aldatildim okadar
Ben anlamadim hic bisi niye aldatti kz seni
Askerdim 6 yil yaptim soruyorlar niye evlenmedin asker iken nasil evlenim Allah nasip etmedi etmiyor iste napim yani kafamami sıkayim
boş ver bir kac gun sonra gececek zaten bu sinirim
Senin yasindan dolayimi ayrildi kiz
Hayir bilmiyorum neden dolayi gelmedini brn yasimi bulusdumuzda sohlicekdim zaten ve kendi kaybetti ben degil kizlar nerde zibifi esrar hap kumar icki icen ergen var onlari seciyor oyle birine insallah denk gelir de ozaman anlar dunyaninnkac bucak oldunu
Oylee demee sinirlisin ama beddua etme ya
Beddua etmiyorum sadece Allah belasini versin ve inşallah oyle birine aşık olurki genelll evinden cikamaz
Ediyonn amaa jaajhaah belki karsina daha iyi biri cikcak vardir bunda hayir
Kiz daha iyi diye diye 34 oldum heralde hayirlisi diye diye de 45 de evlenirim popo gobegi dagilmis bir kizla
Olm bilemezsin ya bi bakion hemen biri cikar ewlenmissinn
Biri cikarsa zaten hic bekletmicem isterse cocugu olsun ayrilmis olsun kj daha iyi enazinsa sever
Haftasonları şükür.
Hafta donu daha guzel aynen
Hafta sonu
Kardes acilan hesabin tarihine nasil bakiliuor bilgin var mı
her gün