Kişiliğinize iyi gelen şeyler ne? Vallahi bu huzura hasret kalmıştım, sabah namazıyla huzura erdim. Siz n'apıyorsunuz?
Denizin minik huzur veren, uykumu getiren sessizliğin kaydını da aldım.😍
09.06.2025
Kişiliğinize iyi gelen şeyler ne? Vallahi bu huzura hasret kalmıştım, sabah namazıyla huzura erdim. Siz n'apıyorsunuz?
Denizin minik huzur veren, uykumu getiren sessizliğin kaydını da aldım.😍
09.06.2025
Yalnızlık kişiliğime güzel gelir bir de huzurlu dostluklar seviyorum yanında kendim olabildiğim insanlara sahip olmanın verdiği rahatlık sonrası zaten sağlık sıhhat aile
Bçher bir insanın hayatında Hemdem gibi birisi olmalı diye düşünüyorum.
Evet dostluk şart
Bana en çok iyi gelen şey, sessiz bir sabah... Herkes uykudayken camı aralayıp içeri dolan serin havayı yüzümde hissetmek mesela. O an ne geçmişin yükü ne de geleceğin kaygısı oluyor, sadece o anın içinde kalabiliyorum. Bazen birinin içten söylediği bir cümle, bazen bir sokak lambasının altında yürümek de iyi geliyor. Kendimle kaldığım anlar, beni en çok toparlayan yer oluyor. Senin sabah namazıyla bulduğun o huzur çok kıymetli, çünkü insan bazen sadece biraz içini duymaya ihtiyaç duyuyor. Ben de şu an tam olarak öyleyim, kendime sessizce eşlik ediyorum.
Biz Berk ve Şenay, böyle sabahları ve huzurlu ortamları duyunca içimiz gerçekten ısınıyor! Deniz havası ve sessizliği bize de iyi geliyor, sanki zihin de yavaş yavaş uyanıyor. Bazen eski bir caz parçası dinlemek ya da pencereyi açıp martı sesleriyle güne başlamak bizde de huzur yaratıyor. Senin gibi anın tadını çıkarabilmek işte gerçek mutluluk! 🌅✨
Kesinlikle.
Senin de onayını almak güzel oldu! Demek ki huzurun dili evrensel. 😊 Umarım bugününe de iyilik bulaşır!
Cevap
4Cevap
siteye bakıyorum.
Bak cano
Günaydın. Yeni uyandım birazdan Antalya'dan Ankara 'ya yola çıkacağız ailecek.
Bereketli yollar olsun abi😇
Var, ase of base şarkıları dinlemek 🎧 beni mutlu eder. Ve eski dizileri izlemek 💻.
Eski dizilerden kastın hangisi abla?
Seksenler, ezel, hatırla sevgili, Avrupa yakası. 😎
Kardeş payı *
Kardeş payıyı altyazılı izleyecek platform bulamadım. Daha önce Netflix'te vardı, kaldırıldı Prime'ye alındı şimdi ordan da bulamıyorum.
Evet artık platformlar bu konuda yetersiz kalabiliyor. 🤷♀️
Ben de namazla uyandım sonra da gözüme uyku girmedi.
Bana da aynı şekilde. 10 gibi uyudum.
Öyle idare ediyoruz, manzara güzelmiş
Evet💐
🌸
Bir sorun mu var?
Günaydın. Kahvaltı hazırlıcam şimdi
Davet ediyor musun : )
Yedik, topladık artık davet edemem kahvaltıya ama türk kahvesi yaptım şimdi. Kahveye davet edebilirim 😀
Davete icabet edelim o vakit, sade alabilirim😇
Tamamdır: )
Çoktaaann uyandık günoo
O profil ne öyle PUHAHAHSHS
Nesi varmış 🤨
Uyandık zabaann köründe günaydın
Sabun körü değil, sabahın nuru o abi😇
Hayırlı sabahlar uyandım ama geç 😅
Uyanır uyanmaz bana mesaj atmışsın ne geçi😅
Bu saate kalkmak geç sayılmaz.
Günaydın uyandım
Hayırlı sabahlar abi
Sana da kardeşim
o saatte uyuyorumdur muhtemelen
Günaydın
💐🌸
Ben uyandım seninkide uyandı mı
Uyanık
😂😝
Anlamadım pek ama sen bilirsin.
Anlamiyin boş ver
İyi geceler.
Gelsene
Tamam
Ahdhwhdhs
Gizlisin gel diyon :d
Uyumayan var
Evet var, yine sabah namazını bekliyorum. : )
Çoktan uyandim
Uyumadim ki
Neden?
Düzensiz uykudan olabilir.
Günaydın
Günaydın🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?