26 yaş günü dileğim birevim'in olmasıydı ertesi gün aldığım Milli Piyango bileti sayesinde erkenden istediğim semti istediğini ve aldım ama hesabı edemedim Piyango'dan para çıktığını herkese söylemiş olmamdı
Ben de evime İncir Ağacı dikti Onun altında mum yak demiyorum Bir tane incir ağacı bul dileğinin çabuk gerçekleşmesini istiyorsan 3 kere dileğini içinden söyle bir tane mum yak erimesini bekle bekle
He tabi tabi bende yedim ben böyle şeylerin senden önce biliyorum bir kersinde ablam bana dileğini bir kağıta yaz ver bana ben aynadan atıyım allah okuyup gerçekleştirir meğer ben dileğimi yazarken altan altan bakıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir önceki yaş günlerinde dilediğinde oldu mu
Tabiki
O zaman dileğini dile ama makul dilemiştim bugüne kadar belli ki bir güneş turu daha tamamlandı ad günün kutlu olsun
Ya bu sever başka bir şey diliycem
Hakkında hayırlısı olsun kanka Ne diyeyim
Teşekkürler yaa
Ya aslında ben böylesini istiyorum dileğimi dileyipde yarın sabah olsun acaba olur mu yani ondan önceki dileğim bir kaç dk sonra oldu
Yani Aslında her şey bende çok çabuk olsun isterim ama hızlı olan dileklerim nedense erken bitti hevesleri
Ya neden hevesin bitti ben diliycem olur belki
Neden hevesin bitti işte hızlı olmuş
26 yaş günü dileğim birevim'in olmasıydı ertesi gün aldığım Milli Piyango bileti sayesinde erkenden istediğim semti istediğini ve aldım ama hesabı edemedim Piyango'dan para çıktığını herkese söylemiş olmamdı
Ya neden
Düşmanla dost oluyor dosta kardeş olmaya çalışıyor ve zarflarda bildikleri için oradan vuruyorlar insanlara
Ne diyorsun ya anlamadım kim kimi dövüyor
Ya bunları boş ver sen dileğinizi de Rabbim inşallah dileklerin kabul eder bir doğum günü mesajını bu kadar Uzatmaya gerek yok
Ya ama benim dileğimon olmasını çok ama çok istiyorum yani bekliyorum acaba olur mu ama olur inşallah
Söyle bakalım dileği neymiş ya
Ne söylemesi söylesem dilek olmazz
Heyy
Söylersen Dilek olmaz dedim ben de cevap vermedim
Neden
Benim dileğim bana ait
Belki de tüm dileklerin karşılığı benimdir nereden bileceğiz
Sen neden bahsediyorsun
Belki diyorum ki direkt olarak yakın bir arkadaş beraber gidebileceğin ağabey dileğim belki buydu örnek veriyorum
Öyle bir şey diğil dileyim
O zaman bu gece yarısı bir İncir Ağacı bulup dibine mum yak
Ne mumu ben şehirde apartmanda oturuyorum
Ben de evime İncir Ağacı dikti Onun altında mum yak demiyorum Bir tane incir ağacı bul dileğinin çabuk gerçekleşmesini istiyorsan 3 kere dileğini içinden söyle bir tane mum yak erimesini bekle bekle
He tabi tabi bende yedim ben böyle şeylerin senden önce biliyorum bir kersinde ablam bana dileğini bir kağıta yaz ver bana ben aynadan atıyım allah okuyup gerçekleştirir meğer ben dileğimi yazarken altan altan bakıyormuş
Bazen batıl olan inançlar gerçekleşir ne kadar çok inandığın önemli
Doğru ama ben doğum günündede acaba dilersem istediğim zaman gerçekleştirirmi
Sen tanrının bir kulusun kızı değil o yüzden Neyse Dilek'in artık dile ve bitsin şu eziyet
Benim doğum günüm bu gün değil 2 hafta sonra
Yani o zaman dilersem olur belki
YESSS
Yani ben yarın kalkdığımda gerçekleştiğini görmek istiyorum yani olur mu doğum günümde dilersem
Yavrum sen ne olsun istiyorsun ya
Söylersem olmazz dedim
Yavrum vereceksen ver vermeyeceksen verme 2 hafta sonra doğum günün kutlu olsun Hadi Allah'a emanet
Neyi veriyim ya
İnşallah olur bir gün
Masum
Olmaz
Nedenmiş
Selam