Mesela Gülşen'in sahne kıyafetleri çok konuşuldu. Gerçekten kim ne yapıyorsa yapsın ama ben Gülşen'i sevmem. Şarkılarını da sevmem, giyimini de sevmem, sevmem de sevmem. Bence çok açık, gereksiz bir teşhir hatta. Bunu söyledim diye ne kadın düşmanlığım kaldı ne bir şey.
Kadına karşı şiddet lafının altını boşaltmaya çalışmayın. Eleştiri şiddet değildir. Yani bu pozlar seksist olmuyor ama ben müstehcen deyince kadına karşı şiddet mi uygulamış oluyorum?Daha şarkıyı duymadım bile ama görsellerini biliyorum olaya gel yani. Bunu kabul etmek, sevmek, dinlemek zorunda olmadığım gibi fikrimi de söyleyebilirim.
Bir kadını eleştirince neden hemen kadına karşı şiddet diyorlar? Eleştirme hakkımız yok mu artık?
Bu kadın yaş ve konumu gereği eleştiri aşamasını çoktan geçti bana göre. Benim takıldığım tek konu şarkılarının hepsi başyapıt, Türk pop müziğinin en büyüğüsün, söylemeden sadece yazdığın şarkılar bile, seni eleştiren insan sayısının 10 katı. Sorum şu, bu pozlara ne gerek var?
Çünkü eşeğin sknden ötürü:)) amaç satanistlik. Hala ünlülerin herşeyi kendi isteğiyle yaptığını mı sanıyorsunuz.. Bişeyleri temsil, birilerine kendini adamak. Biraz araştırsanız zaten bulursunuz bunların neye hizmet ettiğini..
Bizim milletimiz böyle işte. Sevmediğimiz bir kadını eleştirdiğimiz zaman ya "kıskanıyorsun" derler, ya da "kadın düşmanısın" derler. Her önümüze geleni sevecek değiliz. Ve genelde bu tür sözler söyleyen kişiler de kendilerini modern insan sanıyorlar. Mesela gülşeni eleştirdiğimiz zaman bile gelip boş boş yorum yapanlar, savunanlar oldu. Kapalı bir insanı böyle savunmazlar ama gelipte her yerini sergileyen insanı savunurlar sadece. Bizim insanımızda böyle rezil.
Gülşen sesi iyi eskiden de güzel şarkılar yapmış bir şarkıcı ama şu şekilde topluma çıkınca ilk bakılacak konuşulacak yer fiziği olacak yani o da bunu biliyordur. Tamam ne giyip gitmediğine göre ahlak belirlenmez ama bir noktadan sonra şarkısının önüne geçer ister istemez. Ayrıca kaliteli iş yaparken bu şekilde yapmadan da adını duyurabilir. Bence gereksiz olmuş ama beğenen begenir
Bir deri bir kemik, ortada göğüs yok seksapelik yok daha çok iticilik söz konusu bunun adı cesurluk mu şimdi? Şarkı desen beş para etmez. Kerimcan Durmaz'a daha çok layık bir şarkı..
Demem şu ki açacaksan da vücuduna güveneceksin. Bunun gibi olmayacaksın.
Merhaba Artık günümüzde asla ve asla söylediğiniz şey eleştiri olarak algılanmıyor. En ünlü oyuncunun oynadığı diziyi eleştirmek şiddet, fikrinizi sordukları zaman ortaya bir düşünce koymak şiddet, kilosu için en ufak bir tavsiye dahi vermek şiddet olarak algılanıyor. Sanırım bu bizim kolaya kaçma meselemize iyi bir arka fon oldu. Şimdi bu yazdıklarım da şiddet değildir umarım.
buna katılıyorum elbette. ilerisi ne bilmiyorum da, yani kadını linç etmek değil amaç ben görünce beğenenler söylediğinde nasıl doğalsa beğenmediğimi söylediğimde de doğal karşılanmasını bekliyorum.
Bu kadını elestirmiyorum bile. Bence ruhsal bir çöküntü içerisinde zor çıkacak gibi de görünüyor. Doyumsuz hayatın getirisi olsa gerek. Linç edenleri linç edip sonra kadını elestiriyorlar saçma bir kısır döngü var ortada.
Memesine laf etsen hani bunu mu gösterdin falan desen bu sefer şey diyecekler. ben bu memelerle çocuk emzirdim falan. hani anneliği kalkan yapmak. bıktık ya gösteriyorsan bir yorum bekliyorsundur di mi yani.
Çok abartılı ve gereksiz kendisine kariyerine yakışmıyor farklı olma gündem olma çabası olarak görüyorum sonuc olarak anlamsız ve gereksiz hıc yakışmıyor üstelik.