benim ailem geleneksel bir aile yani evde erkegi reis yerine koyar onun parasini yer sacma sapan adetlerle evdeki her bireyin hakkini zehir ederler
kendime soz verdim bu aptalca zihniyeti kendi ailemde uygulamayacagim fakat sorunun kendisini yok etmeden olmaz bu
bir birey kendi haklarini kazanmadigi muddetce ozguvenini saglayamaz ve gerçekleri goremez
kapitalizm yasamda calisirsin
zenginde olsa calirsin fakirde olsan calisirsin
maddi durumum cok iyi noktalarada ilerlemeye baslamis olsada kendi kardesim bile calismamayi hazirdan yemeyi dusunmeye basladi
yardimlasirsin okey ama kendi çocuğun esin bile. olsa asla kimseye kendi emegini hazir olarak yemesi icin verip kendilerini hayatin gercegine kapatmasinin onune gecmeyeceksin
bu nedenle aileme bazi seyleri sinirlandirmayi dusunuyorum
kendime soz verdim bu aptalca zihniyeti kendi ailemde uygulamayacagim fakat sorunun kendisini yok etmeden olmaz bu
bir birey kendi haklarini kazanmadigi muddetce ozguvenini saglayamaz ve gerçekleri goremez
kapitalizm yasamda calisirsin
zenginde olsa calirsin fakirde olsan calisirsin
maddi durumum cok iyi noktalarada ilerlemeye baslamis olsada kendi kardesim bile calismamayi hazirdan yemeyi dusunmeye basladi
yardimlasirsin okey ama kendi çocuğun esin bile. olsa asla kimseye kendi emegini hazir olarak yemesi icin verip kendilerini hayatin gercegine kapatmasinin onune gecmeyeceksin
bu nedenle aileme bazi seyleri sinirlandirmayi dusunuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer