Kaynanam aile işlerimize karışıp duruyor. Her şeyimize burnunu sokuyor. Çok bunaldım ne yapmam lazım?

Her gün evi silip süpürüyorum titiz biriyim evde en az 3 çeşit yemek pişiyor arada tatlı tuzlu poğaça pasta börek yapıyorum. Çamaşırları yıkıyorum bardaklarım tertemiz bir tane kir izi yok. Eşim temiz düzenli olmamdan çok memnun. Ev işlerinde ve mutfakta çok iyiyim herkes yemeklerimi yaptığım işi beğenir. Kaynanam sağda solda benden ev işi yapmayı yemek yapmayı beceremiyor diye beni çekiştiriyormuş eşimle aramızdaki meselelere karışıp duruyor. Eşimi olumsuz etkiliyor. Neymiş efendim çok açık giyiniyormuşum kolsuz tişört giymiyorum diz üstü etek şort tayt dar pantolon dekolte giymiyorum. Saçım açık ama açık giyinen biri değilim. Yine de bu kadın hep bende bir eksik bulmaya çalışıyor oğlunu benle paylaşamıyor sanırım sürekli arayıp gelin yanında mı diye soruyor yanıma gel diyor gecenin 5 inde rahatsızlanmış numarası yapıp ortalığı ayağa kaldırdı sadece tansiyonu oynamış bir şeyi yok ilgi çekmek için her şeyi yapıyor. Kaynanamın eşi vefat ettiği için bütün ilgi onun üstünde olsun istiyor. Diğer gelini çok açık giyiniyor altı gözüküyor resmen onun hakkında tek bir şey dediğini duymadım onun eleştirileri hep bana. 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim kaynanam eşime demiş ki siz daha 9 aylık evlisiniz tadını çıkarın gelin kürtaj olsun bu karara bile karışıyor eşim günah demiş anne çocuk aldırılmaz yeni evli olsak da doğursun demiş. Maddi durumumuz çok iyi olmasına rağmen doğurmamı istemiyor ben size destek olmam diyor kendiniz bakacaksanız doğurun. Böyle yapması beni çok üzdü hüngür hüngür ağladım eşime rest çekmiş benim evime gelmeyin diye. Eşim geldiğinde çok üzgündü. Kaynanam eşime demiş ki gelin hamile olunca çalışamayacak tek maaşla çocuğa nasıl bakacaksınız? Çok üzgünüm ne yapmam lazım?
Kaynanam aile işlerimize karışıp duruyor. Her şeyimize burnunu sokuyor. Çok bunaldım ne yapmam lazım?