İlk inancımı açıkladığımda sülale toplandı resmen neyse geçti ortalığı yatıştırdım sonra yine açıklama gereği duydum, lafımın arkasında durdum bu sefer kavga çıktı, atlayacaktım sinirden bir yerlerden.
Ortalık yatıştı yine bir şekilde, ama aralarda ne bileyim bir dini laf söylerler ben tekpi vermem o an da napim benzeri bir yüz şeklim olur bana tip tip bakıyorlar. Annem'e geçen inanmadığımı yine söyledim "yapma oğlum, öyle deme" falan diyor. Yaw tamam kendi inanışı gereğince iyiliğim için diyor da yoruldum bu durumdan, ramazan da geliyor tam zamanı askljdhajlk
Ortalık yatıştı yine bir şekilde, ama aralarda ne bileyim bir dini laf söylerler ben tekpi vermem o an da napim benzeri bir yüz şeklim olur bana tip tip bakıyorlar. Annem'e geçen inanmadığımı yine söyledim "yapma oğlum, öyle deme" falan diyor. Yaw tamam kendi inanışı gereğince iyiliğim için diyor da yoruldum bu durumdan, ramazan da geliyor tam zamanı askljdhajlk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Din ve siyaset konusunda kavga edenler kadar kendini anlatan insanların da bunu neden yaptığını anlayamıyorum. Onlar inancı gereği söylüyor, sen kendi hayatındasın. Tamam de geç niye kendini anlatma, kabul ettirme derdindesin ki?
Kabul ettirme derdi degil de, bir olay oldugunda tepki vermeyince dik dik bakmaları hoşuma gitmiyor. Neden ben eziliyorum, ben de bilirim onları ezmesini ama yapmıyorum, cahiller işte ne olacak
Her seferinde kendini anlatıp sinirden bi yerlere atlamayı planlarsan bakarlar. Kendini kabul edememiş görünüyorsun çünkü. Bakan baksın, deist değil müslüman olsaydın yine birileri bakacaktı sakalını uzatıp takke takmadığın için. Pizza değilsin herkesi mutlu edemezsin :) Sen tepkisiz kaldıkça bakışları da biter, bu ezilmek değil umursamamak
Teşekkür ederim.
Saçmalamışsın. Senin dini inancın onları ilgilendirmiyor olsa bile, sen onlarla kavga etmek zorunda değildin. Onların üzüleceğini bile bile bunları annenle babana söylemen, senin düşüncesizliğin.
Onların inancımı öğrendikten sonra kendi inançlarını bana dayatması kimin düşüncesizliği?
Ha ayrıca, kavgayı başlatanlar da onlar, ha tabii sen şeysin bir dk, Anne veya aile her zaman haklıdır
Onların senin aldığın eğitim seviyesinde olmamasının, aynı zaman diliminde büyümediğinizi hatırlatmak isterim. Onlar senin annen ve baban, onlara saygı duymak, onların hâlinden anlamak, onları üzmemeye çalışmak senin evlatlık vazifen. Yani herhangi iki yabancı değiller. Biraz merhametli olman senin zararına mı olacak?
Walla merhamet konusunda benimle yarışamazlar ki müslüman arkadaşlarım bile müslümanlardan bile müslümansın derler. Onlar her konuda böyle sadece inanç değil. Diyorlar ki "biz en iyisini biliyoruz" ben delil sunarım onlar biz böyle gördük kafasında cevaplarlar.
Ben acı çekerken bana "deli" muamelesi yapanlarda onlardı, bana merhametten söz etme reis
Kötülüğe bile iyilikle cevap versen, zararlı çıkmazsın ki. İnanmayabilirsin, bu senin özgür iraden. Onlar bilinçsizce hareket etmiş de olabilirler, ama ben bir insanın kendi ailesine sırt çevirmesini istemem. Bu yüzden böyle konuşuyorum. Her aile de kavgalar filan olur. Haksızlığa maruz kaldığımız zamanlar da olur. Yine de bunu kendi içinde büyütüp ailene kin besleme. Dine inanmayınca otomatik olarak kötü bir insan olmazsın. Müslüman olunca da otomatik olarak çok iyi bir insan da olmazsın. Bunun inançla bir alakası yok. Ama sen yine de iyi bir insan olmaktan vazgeçme.
Kabul edemiyorlarsa açıklama, hele de kendi ayağının üzerinde durmayım bir erkek olarak kendini kabul ettirmeye çalışman büyük saçmalık