Aile & Toplum Öğrendiğinizde şaşırdığınız bir şey oldu mu? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben metroseksüelin metroyla alakasını olmadığını öğrendiğimde şaşırmıştım 😁 Güncellemeler+1 yıl Süper soru dediler 😳 Öğrendiğinizde şaşırdığınız bir şey oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. Haahhahaha😂 hayat hergün şaşırtıcak bir şey buluyor beni bu site de şaşırmayı geç hayretlere düştüğüm çok oldu kız görünümlü hesaplar da erkekler olduğunu öğrenince 😂😂😂🙃🙃🙃🙃🙃 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Evet hatta ben 3 tanesiyle flört bile ettim hasta ruhlular Yorumla avicenna90 +1 yıl 😂🙈 Yorumla beyt_16 +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. En son tweety nin erkek, winnie the pooh un kız olduğunu öğrenince şaşırdım 1 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Ben onları ayırt edemiyorum hepsi kız gibi Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Winnie erkek gibi biraz😂 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Jennifer Lopez'in kalçaları 27 milyon dolara sigortalanmis olması şaşırttı beni gecen gece.. 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Aklıma bir espri geldi ama yapmıcam sigorta şirketi dava açabilir 😜 Yorumla
sιηαη_кαүgısız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Sünnetin faydalı bir şey olduğu 0 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl şu an ki evliliklerin sünnetle alakası yok düğünler olmuş günah çukuru Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sünnet oldun mu Yorumla beyt_16 +1 yıl Sen şimdi ispatla da dersin evet desem Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Olmadın mı yoksa Yorumla beyt_16 +1 yıl Al İşte ispatliyim mi Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kapuçino ve kapı 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😳😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haahhahaha😂 hayat hergün şaşırtıcak bir şey buluyor beni bu site de şaşırmayı geç hayretlere düştüğüm çok oldu kız görünümlü hesaplar da erkekler olduğunu öğrenince 😂😂😂🙃🙃🙃🙃🙃
Evet hatta ben 3 tanesiyle flört bile ettim hasta ruhlular
😂🙈
🥺🥺
En son tweety nin erkek, winnie the pooh un kız olduğunu öğrenince şaşırdım
Ben onları ayırt edemiyorum hepsi kız gibi
Winnie erkek gibi biraz😂
Jennifer Lopez'in kalçaları 27 milyon dolara sigortalanmis olması şaşırttı beni gecen gece..
Aklıma bir espri geldi ama yapmıcam sigorta şirketi dava açabilir 😜
Vardı da unuttum. Ama baya komikti ulan gülemedik be neydi o...
Sünnetin faydalı bir şey olduğu
şu an ki evliliklerin sünnetle alakası yok düğünler olmuş günah çukuru
Sünnet oldun mu
Sen şimdi ispatla da dersin evet desem
Olmadın mı yoksa
Al İşte ispatliyim mi
Kapuçino ve kapı
😳😳