Kişilik & Karakter Öğrendiğiniz zaman sizi en çok şaşırtan şey neydi? SHİNKO Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şok üstüne şok geçireceğimiz görüşleri merakla bekliyorum.. 🌟💫 Öğrendiğiniz zaman sizi en çok şaşırtan şey neydi? Cevapla Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Shiny_Prelude Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Covid-19'un epidemi olmasından korkulurken pandemiyi dönüşmesi ve bir zamanlar entelektüel saydığım insanların durumu ciddiye almaması. 1 1 Yorumla Shiny_Prelude +1 yıl Pandemiye* Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kuranda; namaz kılmak, oruç ve hacca gitmek yazmıyor. Bir de sadece bu kitaba inanın yazıyor. Bu baya şaşırtıcıydı. 0 0 Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi bir nişancıymıyış daha önce hiç silah kullanmama rağmen 0 0 Yorumla
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ciddi öfke kontrolüm varmış yeni öğrendim 🤷♀️ 2 2 Yorumla Maidetta +1 yıl Sayemde 😁 Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl 😁🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Covid-19'un epidemi olmasından korkulurken pandemiyi dönüşmesi ve bir zamanlar entelektüel saydığım insanların durumu ciddiye almaması.
Pandemiye*
Kuranda; namaz kılmak, oruç ve hacca gitmek yazmıyor. Bir de sadece bu kitaba inanın yazıyor. Bu baya şaşırtıcıydı.
Uzaylılar yeşilmiş. 🙄
iyi bir nişancıymıyış daha önce hiç silah kullanmama rağmen
Ciddi öfke kontrolüm varmış yeni öğrendim 🤷♀️
Sayemde 😁
😁🙈
Eski sevgilimin beni sevdiğini zannediyordum meğer sevmiyormus