Aile & Toplum Aylar neden çabuk geçiyor? lifeissoboring Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gerçekten günler neden böyle? Bir bakıyoruz akşam olmuş. Hayat gittikçe kısalıyor sanki. Güncellemeler+1 yıl Hayat zor :( Aylar neden çabuk geçiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle aynı fikirdeyim zaman çok hızlı bunu sadece ben değil bütün yakın çevremden duyar oldum zaman çabuk geçiyor 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. öyle maalesef, hızla akıp gidiyor çoğu şey değerini kaybetti 😒 1 0 Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. 2018 yılından sonra gerçek anlamda yaşadığımı hissetmiyorum. 1 0 Yorumla
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl çocukken beyin zamanı daha yavaş algılarmış yaşlandıkça hızlanıyormuş ondandır 1 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ömür kısa yol bitiyor gelenler bir gün gidiyor hanımefendi 1 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Keşke çabuk geçen sadece aylar olsaydı. Yıllar bile su gibi akıyor 1 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Büyüdük reis, ondandır... 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. Zaman çabuk geçiyor insanlarda ayak uyduruyor 1 0 Yorumla
Dickleregeldik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Günaydın 1 1 Yorumla Ben_arıza +1 yıl Sanada iyi geceler saçlar beyazlamış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kesinlikle aynı fikirdeyim zaman çok hızlı bunu sadece ben değil bütün yakın çevremden duyar oldum zaman çabuk geçiyor
öyle maalesef, hızla akıp gidiyor çoğu şey değerini kaybetti 😒
2018 yılından sonra gerçek anlamda yaşadığımı hissetmiyorum.
çocukken beyin zamanı daha yavaş algılarmış yaşlandıkça hızlanıyormuş
ondandır
Ömür kısa yol bitiyor gelenler bir gün gidiyor hanımefendi
Keşke çabuk geçen sadece aylar olsaydı. Yıllar bile su gibi akıyor
Büyüdük reis, ondandır...
Zaman çabuk geçiyor insanlarda ayak uyduruyor
Zaman gectikce degersizlesiyor
Günler çabuk geçiyor da aylar mi?
Cidden öyle
Don6 ki ki yıl çabuk geçti
Günaydın
Sanada iyi geceler saçlar beyazlamış