Merhaba. Çalışan bir bayanım, 2 de işim bitiyor. Eşim dükkan işletiyor, eleman yok. 1.5 senedir kavgalı dövüşlü gittim geldim. İstemiyorum dükkana gitmeyi. Saat gece 12-1 gibi kapatıyoruz. Ev hayatim bitti çok soğudum evden. Çocuğum var kaynanam bakıyor. Dün sinir krizi geçirdim ben kafamı duvarlara vurdum. Yeter artık. Kadınım insanım ben. Oturup kitap okumak, pasta yapmak istiyorum çocuğumla ilgilenmek istiyorum. Bana yardım edin ne yapacağım ben
Güncellemeler
+1 yıl
Hala konusmuyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eşine bunları anlattın ve olumlu bir yaklaşım göremediysen bunişin sonunun ayrılıkla niteceğinin vurgulayabilirsin
Kaç kere bu yüzden kavga ettik. En son dünkü çok ağırdı
Ailen yakında oturuyorsa cocuğununalıp birsüre onların yanında kalabilirsin belki değerin anlaşılır
Uzak.
Eşini seviyormusun
Sevmesem ne yardim ederdim ne de şu an 1 dk dururum
Allah sonunu hayır etsin seni anlamıyor ve planlarını sanagöre yapmıyorsa büyük sorun demektir zamanla sevgiyi yıratır ve sonunda ortada sevgi kalmaz
Bu yoğunlukta seks yapmaya zaman ve enerji buluyormusun?
Ölüyorum. Sabah 8 gece 12. Ve kadınım.
En son kendim için ne yaptım? Hicbi şey.
Çalışmak zorunda değilsin.
O zaman da kavga ediyoruz yalnız kalıyor diye
Ne dükkanı? Bir çırak tutsun.
Bu senlik bir durum değil ki, hayat zor, çalışma şartları zor, en azından kendi işyerinizmiş, kendi işinizi yapmanızdan mutluluk duymanız gerek
Ama iş yerinde yüzüm gülmüyor ki benim. Bana destek olmuyor. Hicbi sevgi sözcüğü yok. Gelsin canım cicim desin demiyorum. Sürekli stres ve benden çıkarıyor bunu. Ben de o yüzden istemiyorum. Mutlu olsam destek olmaz miyim? Neden benim ev hayatım yok?
Ne iş yapıyorsunuz
Bi lokanta tarzı bi yer
Yani şaşırdım artık. Bıktım. Benim görüşlerimin kıymeti yok. Aman o mutlu olsun diye uğraşırım. Peki o ne yaptı? Vallahi yok
Peki sadece kendi işyerinizde çalışsan, olmuyor mu? En azından sabah evinde olursun
Yok öyle de denedim. Sabah yalnız kalıyormuş falan filan. E bensiz yapamıyorsa yapmasın bıraksın istiyorum şu dükkanı. Başka bir şeyler yapsın. Ama yok diyor
Kendi işiniz her zaman daha güzel olur ama sana biraz vakit vermesi lazım
Sen haklisin ama maelesef bu ülkede kadin haklari yok
Maalesef essek gibi çalışıyorum
Dedim bu ülkede kadin hakki yok
Olmuyorsa ayrıl kendine yeni bir hayat kur
Çocuk var
Olsun amacın çocuğunla mutlu olman degilmi
Yapacak çok bişi yok aslında
Bundan sonra ne yapacağım ben
Yolunu cizmen gerekir yani netice de evlilik hayati bile goremedim ben
Ee? Şimdi ne olacak?
Yolları ayırmak gerekir bence