Çocukluğundan beri ev işi yapmaya zorlanan yapmayınca kızılan ev işi yapmayınca değerli olmayan kız cocukları büyüdü şimdi ne yapıyolar? Evlenebildiler mi hala ev işlerinden nefret ediyolar mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evden işe işten eve gidiyor ve yemek yapmaya usenince dışarıdan yiyip içiyor ☺️☺️
Bulaşık tan temizlikten nefret ediyo musun
Tabiki de
Eğer tek yaşıyorsan kullan at tabak kullan kağıt olanlardan hiç bulaşık çıkmaz
Ailemle yaşıyorum üstüne annem çalışıyor ev işleri yine bende ve yapmadığım zamanda ayıplanıyorum
Erkek kardeşin var mı onlara yık işleri
Abim var oda bana yaptırıyor iyi ki evlendi gitti
Ailen galiba erkek oturur kadın hizmet eder düşüncesine sahip
Bence birini bul tabi sana değer veren köle gibi davranmayacak git evlen kurtulursun
maalesef
Evliliği kurtuluş olarak görmüyorum sadece kendim gibi olanlar var mı merak ettim
Burası Türkiye kadınlar genelde evde hizmetçi iş yerlerinde en alçak eleman olarak görünüyor normal herkes öyle
İçimden coğu zaman mecbur kalmadıkça ev işi yapmak gelmiyo bazen o mecburen olanında zorla yapıyorum
Kendi ayaklarının üzerinde durup ayrı bir yerde yaşama zamanın gelmiş ondan
Evet sanırım o yüzden ama cok kötü bişey değil mi bu his suçlu olmadığın bişeyler suçlanmak değersiz görülmek cok acı verici her suçlandığımda tekrar canım acıyor
Sen içine attığın için böyle ben genelde geri cevap veriyorum. Sonuçta Allah erkeği de kadını da aynı yarattı birini birine köle yaratmadı
Öyle olmadığını biliyorum evet ama bana kodlanmış bu cocukluğumdan gelen bişey annem sorunlu bi insan zaten beni suçluyor gereksiz şeyler için kırıp döküyor hala affedemedim onu
Çok çabuk ayrıl oradan yoksa ruhun solar
Nasıl aile kurcam hiç düşünmedi beni psikolojimi neyi ne kadar yapabildiğime bakmadan evin tüm yükünü bıraktı üstüme içindeki acıyı tarif edemem
Kendi yaşadığı travmaları senden çıkarıyoruz olabilir
Hayat bana başka çare bırakmıyor onu cok seviyorum onun başına bişey gelse benim canım yanar ama böyle yapması beni hayattan soğuttu bi özür bile dilemedi kendi hep haklı olduğu için buna gerek duymadı ben kız cocuğuyum daha hassasım demedi ki ölüm var kalbi kırık gitmesin ben ne yapayım şimdi
Bazı insanlar bu şekilde olabiliyor senin yapman gerekn şey bunları kendi evlatların olduğunda onlara hissttirmemek
Teşekkür ederim pek sanmiyorum evleneceğimi yine büyük konuşmuyim de
Üç çocuk yaptılar bile...
Yine söylene söylene iş yapıyolardır
Sen mutlu musun peki
Aile kurmayı evlenmeyi istemiyorum sırf bu yüzden ailemden uzaklaştığımda biraz olsun mutluyum
Sevindim senin adına mutlu olmak önemli hele de kendi kıstaslarini belirleme imkanın varsa
Yani olduğu kadar diyelim
Hiç mi özenmiyorsun gerçekten?
Evliliğe mi?
Evet aile hayatına evlilikle gelen
Özeniyorum ama mutlu olacağımı sanmıyorum ben mutlu değilsem eşim cocuğum da mutlu olamaz
Kadınlar sanki aile olmak için yaratmış gibi geliyor da bana çok güzel açıkladın
Evet kadın buna daha müsait ama belli bi yaşa gelince farkettim mutlu olmadığım şeyi yapmam
Hayatında böyle bir özgürlüğe sahip olduğun için şanslısın
Bu konuda şanslıyım evet fifti fifti her şey Allah dayanma gücü veriyor
Üzücü bir şey mi oldu yani zorunlu filan mı kaldın?
Yorucu bi hayat var zaten bide annen üstüne geliyo ona annelik yapmanı bekliyor
Benzer durumdayız desene aynı dertten bende de var hem de tam olarak annem
Zor bi sınavdan geçiyoruz sevgisiz ilgisiz büyüyen bi cocuk hayata karşıyken annesine de on karşı oluyor
Üzücü çok üzücü bir an yazasım geldi sonra sildim...
Anlıyorum hemde çok iyi...
Bende seni derttaş :)
Ama şimdi uyucam 😊
Fark etmez nasıl istersen
İyi uykular o zaman :)
Sen ne durumdasın
Evlenmek bile istemiyorum tüm evişleri benim üstüme yıkıldığı için cocukluktan beri işleri istemeye istemeye yapıyorum içim sıkılıyor her defasında
Ben geldim.
Evlenince sende yardımcı al yanına
Yok artık öyle bişey yapmam bide villa da yaşayalım
İmkansiz ama ben olursam zaten villada yasarsin
Ben psikolojik açıdan bi destek bekledim
Tabikide gel konuşalım
Ailemi seviyorum ama cok canımı yakıyolae gecenin bi vakti bana işi bıraktım yapamadım diye ağzına geleni söyledi ben öylece baktım kaldım işinin stresini benden cıkarıyo yıllarca böyle yaptı
Ordamisin acaba